Dodaj do ulubionych

Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewczyny?

27.02.06, 09:22
Nie ogladałem, ale słyszałem, że parodiowała dziewczynę, która miała problemy z wymową z powodu częściowego paraliżu. Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 09:39
      nie,ona parodiowała sposób wymawiania charakterysyczny dla osob z Radia Maryja i
      telewizji Trwam. Oni tam maja specyficzną dykcję
      • pavvka Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 09:41
        Co to za dykcja?
        I niech ktoś wreszcie powie, co Szczuka powiedziała o kółkach różańcowych.
        • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 09:42
          nic nei powiedziala tylko parodiowala to co mówią w RM
          Ja tego nie umiem powtórzyć.
          a jak chcesz wiedziec co to za dykcja i jaki sposob mowienia to wlacz kiedys Trwam
      • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 09:50
        A co to za sposób, słuchasz RM?
        Dziwne, bo wyśmiewanie się z kalekiej dziewczyny pasowałoby do Szczuki. Wojewódzki to burak czystej wody i tylko lansujace się buractwo zaprasza:)
        • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 09:53
          RM raczej nie,ale czasami oglądam Trwam.

Dlaczego uważasz,że wysmiewanie sie z kalectwa by pasowalo?Z tego co wiem to jej
          sie nei zdarzyło wysmiewać kogoś chorego,no może tylko niektorych politykow;)

A akurat z wad wymowy to Szczuka ma najwieksze prawo sie wysmiewac.Do swojej
          wady tez podchodzi z dystansem.
          • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:01
            Zawsze mnie dziwiło, że mniejszości wszelkiego rodzaju w pierwszej kolejności charakteryzuje brak kultury i tolerancji.
            Szczuce może się tylko wydawać, że jak sama upośledzona to ma prawo się wyśmiewać z innych, ale to właśnie jest buractwo. Dziewczyna była częściowo sparaliżowna i nie mogła mówić inaczej. Na pewno było jej bardzo przyjemnie gdy słuchała jak wykształcona i podobno inteligentna Szczuka z niej szydzi.
            • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:05
              a to jest bardzo ciekawe.
              nie wiesz co mówila Szczuka, nie ogladałeś, nie wiesz na czym polega sposob
              mowienia charakterystyczny dla tv Trwam i RM a doskonale wiesz co dolegalo
              dziewczynie parodiowanej przez Kazie.
              Jestes jasnowidzem?
              • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:07
                Jestem i widzę w tej chwili, że nie masz na sobie majteczek:)))
                • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:09
                  jesteś niesamowity:)
                  masz racje,majteczek nie mam,a jakiego koloru mam spodenki?:)
                  • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:14
                    Nie jestem wrózką:)
                    Żebym miał znowu widzenie potrzebuje odpowiednich bodźców, może być akt;)))
                    • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:18
                      teraz to ja czekam na bodźce:)
                      Może być jakies nieprofesjonalne ujecie

A zamiast aktu mała scenka z Viva la manifa:
                      kobiety-kobietom.com/galeria/displayimage.php?album=284&pos=22
                      • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:25
                        > teraz to ja czekam na bodźce:)
                        To się świetnie składa, mój bodziec się od razu ozywił;)))
                        Co to znaczy nieprofesjonalne, na pieska?:)

Znów miałem widzenie, na manify chodzisz z prózności;)
                        • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:29
                          Może być na pieska, jeśli tylko twoje posladki sie w tej pozycji dobrze
                          prezentują:) Może też być jakieś bardziej klasyczne ujęcie.

Niestety Twoje widzenie tym razem jakieś nieudane.Z prózności moge chodzić na
                          wszelkie przemarsze ktore sa od czerwca do połowy wrzesnia.W zimny marcowy dzień
                          nie ma miejsca na prózność
                          • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:32
                            Ciągnie Ci łapki do moich pośladków?:)
                            Na moich widzeniach mozna polegać, a na fotkach z impry nie zauważyłem żadnej znaczącej konkurencji:)
                            Tylko próżność, bo chyba nie chodzisz je drażnić?;)))
                            • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 10:35
                              jak zobaczę Twoje pośladki to Ci powiem:)
                              Może są okropne i obwisłe:P

W jakim sensie nie widzisz konkurencji? Na takich imprezach lubie własnie to,że
                              z nikim nie muszę konkurować, jest po prostu fajna atmosfera, pełen luz.
                              I nie ma natrętnych facetów:)
                              Nie sądzę,żebym kogoś tam drażniła.
                              A poszłam nie z próżności, tylko żeby wesprzeć manifę i spotkac się ze znajomymi.
                              A przy okazji kupiłam prezent dla mojego mężczyzny: nosi teraz przypięty do
                              plecaka znaczek: Kocham feministkę. :)
                              • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 23:30
                                Są paskudne i włochate, połamałabyś sobie na nich tipsy:)))
                                No cóż średnia lasek nie jest, patrząc po fotkach, specjalnie za wysoka. Ale faktycznie chyba ich nie drażnisz, nie zorientowałem się, że to Ty jesteś na fotce jak sprzedajesz majtasy;)))
                      • bleman Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:15
                        Skojarzylo mi sie to zdjecie ze zlotem fanow rammstein w progresji ;-)

www.progresja.com/galerie/2005/051203/15.jpg
                        • bitch.with.a.brain Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:17
                          Bardzo fajnie było:)
                          Aczkolwiek pewne moja koleżanka;) stwierdziła,że wstyd się ze mną gdzieś pokazać:P
                          • bleman Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:34
                            > Aczkolwiek pewne moja koleżanka;) stwierdziła,że wstyd się ze mną gdzieś pokaza
                            > ć:P

To co ty tam wyprawialas ? ;-)
                            • bitch.with.a.brain Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:35
                              no tylko to,co widac na zdjeciu:)
                              • bleman Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:38
                                To TY jestes na tym zdjeciu ?

Nie poznalem przez te wlosy ;-))
                                • bitch.with.a.brain Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:41
                                  No ja:) W mojej nowej fryzurze, to znaczy nowej od zeszłego roku:)

Tak wyglądam bez retuszu:P
                                  • bleman Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:46
                                    > Tak wyglądam bez retuszu:P

Ładne masz ... plecy ;-)

To dziwne ustrojstwo podtrzymujace twoj biust(biuscik) to specjalnie do bluzki z
                                    dekoltem ? ;-))
                                    • bitch.with.a.brain Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 12:49
                                      nie to "ustrojstwo" ma też ramiączka, ale są szerokie,wiec jak mam bluzkę z
                                      wąskim iramiączkami to je odpinam:)
                                  • pavvka Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 18:37
                                    bitch.with.a.brain napisała:

> No ja:) W mojej nowej fryzurze, to znaczy nowej od zeszłego roku:)

Od fryzjera-geja z Nowego Światu?
                                    • bitch.with.a.brain Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 27.02.06, 18:58
                                      nie, od fryzjerki-o-orientacji-mi-nie-znanej:) Z CH TArgowek:)
                        • dzioucha_z_lasu Re: Fajnie tam musialo byc ;-) 01.03.06, 17:15
                          Hehe, to ja pozwolę sobie się wtrącić z zaproszeniem :D

www.flammentanz.prv.pl/
    • bleman EEE, ja obejrzalem program i tam nie bylo 27.02.06, 12:09
      zadnego parodiowania uposledzonych/niepelnosprawnych dziewczynek.
    • franjo6 Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 18:35
      Szczuka to bezmózgowa idiotka która nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa.
      Widać że brakuje jej faceta który by wybił jej z tego głupiego łba te wszystkie
      jej pseudomądrości.
      • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 27.02.06, 18:59
        a tobie nie brakuje faceta ktory cos wybije?
    • kot_behemot8 Nie wyśmiewała 27.02.06, 18:58
      > Nie ogladałem, ale słyszałem, że parodiowała dziewczynę, która miała problemy
      z
      > wymową z powodu częściowego paraliżu. Czy to prawda?
      >

Nie, to jest nieprawda i to na kilku poziomach.
      Po pierwsze, Szczuka nie wyśmiewała się z powodu wady wymowy tylko parodiowała
      nienaturalny sposób mówienia typowy dla radyja a będący nieudolnym
      naśladownictwem sposobu w jaki mówią księża.
      Po drugie, dziewczyna o której piszesz nie ma wady wymowy a jedynie manierę
      mówienia o której pisałam wyżej a czyjaś maniera mówienia to nie jest tabu o
      któym nie wolno mówić czy nawet wykpiwać.
      Po trzecie, ona nie jest sparaliżowana choć faktycznie jest osobą poważnie
      chorą.
      Po czwarte, na radyju nie jest napisane na jakie choroby cierpi spiker oraz że
      w związku z tym nie wolno go parodiować. Szczuka nie mogła wiedzieć, że
      parodiuje osobę chorą i autentycznie nieszczęśliwą więc nie można mieć do niej
      o to pretensji.
      • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 27.02.06, 23:25
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37564344&wv.x=2&a=37603311
        Tu masz "przeciwnika" pani Kazi
        www.naszdziennik.pl/photo.php?pict=0bdz171.jpg&dat=20060203&id=dz17.txt
        • zlotoslanos Czapki z głów - zaimponowałeś mi n/t 27.02.06, 23:28

• pink.freud Re: Czapki z głów - zaimponowałeś mi n/t 27.02.06, 23:31
            Zamiast czapki mogłabyś coś innego zdjąć i fotkę przesłać;)))
            • zlotoslanos Re: 28.02.06, 18:36
              Rozmawiałam dziś w moim getcie z koleżanką obeznaną w tym temacie. Spotkała się
              nawet raz z dziewczyną prowadzącą (chyba co dwie soboty) te podwórkowe kółka
              różańcowe. Ona choruje na raka kości, tylko mama towarzyszy jej w tej chorobie
              i... wiara. Była u Ojca św. Nie słucham Radia M. więc o tym nie wiedziałam.
              Szczuka też miała prawo nie wiedzieć nawet jeśli słucha. A taki tekst

"pink.freud napisał:

> Zamiast czapki mogłabyś coś innego zdjąć i fotkę przesłać;)))"

jeśli nie wiesz do kogo kierujesz może spowodować taki nietakt jak u Szczuki -
              właśnie z niewiedzy.
              • pavvka Re: 28.02.06, 18:43

zlotoslanos napisała:

> > "pink.freud napisał:
                >
                > > Zamiast czapki mogłabyś coś innego zdjąć i fotkę przesłać;)))"
                >
                > jeśli nie wiesz do kogo kierujesz może spowodować taki nietakt jak u Szczuki -
                >
                > właśnie z niewiedzy.

Jeśli się okaże, że piszesz do zakonnicy, to tak.
                • zlotoslanos Re: 28.02.06, 18:44
                  Lub właśnie przedrzeźniasz nieuleczalnie chorą dziewczynkę.
                  • pink.freud Re: 28.02.06, 19:04
                    Sorry, ale jeśli chodzi o fotki, nie zamierzam Cię dyskryminować;)))
                    • zlotoslanos Re: 28.02.06, 19:46
                      Przykład Naumy jest najlepszą lekcją co do fotek.
                      • pink.freud Re: 28.02.06, 20:49
                        Nauma sam jest sobie winien, po co zamieszcza kretyńskie wstępy:)
                        • zlotoslanos Re: 28.02.06, 20:58
                          Prawdziwa sztuka krytyki się nie boi. To co dla innych kretyństwem dla kogoś
                          poezją :-)
                • pink.freud Re: 28.02.06, 19:01
                  :))))))))))
                  Zakonnice też bywają podpuszczalskie:)))
                  • pavvka Re: 28.02.06, 19:48
                    pink.freud napisał:

> :))))))))))
                    > Zakonnice też bywają podpuszczalskie:)))

Oby nie puszczalskie
                    • pink.freud Re: 28.02.06, 20:50
                      Niestety nie:)))
                    • evita_duarte Re: zolta kartka 28.02.06, 21:04
                      zarty nie na temat. Prosze sie trzymac meritum, badz konsekwentny. A nie opinie
                      swoja droga a praktyka swoja:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=37587212&a=37596338
                      • niedowiarek1 Re: zolta kartka 28.02.06, 21:13
                        W kwesti formalnej ,kogo zbiera na żarty?
                      • pavvka Re: zolta kartka 01.03.06, 09:23
                        Ale o co chodzi? Mówiłem tylko co myślę o wątkach "masz maila". Gdybyś znalazła
                        taki wątek stworzony przeze mnie, to mogłabyś mi wytknąć niekonsekwencję, ale
                        takiego wątku nie było i nie będzie.
                        • evita_duarte Re: zolta kartka 01.03.06, 13:53
                          Chcesz powiedziezc, ze gadanie o lodach jest bardziej merytoryczne niz gadanie
                          o mailach? Czy rozni sie post: masz maila, od postu: Wyslalem zdjecia? Nie
                          odbierz mnie zle, ja nie krytykuje postow o lodach zdjeciach etc i nie
                          oddzielam ich od postow masz maila bo jedne i drugie zwyczajnie nic nie maja
                          wspolnego z femenizmem.
                          • pavvka Re: zolta kartka 01.03.06, 13:58
                            Forum jest publiczne i służy do publicznych dyskusji. Tworzenie wątków po to,
                            żeby przekazać prywatną wiadomość jednej osobie, jest po prostu nieuprzejme.
                            • evita_duarte Re: zolta kartka 01.03.06, 14:17
                              Byc moze jest nieuprzejme, nie zmienia to faktu, ze tez pisales watki, w
                              ktorych przekazywales wiadopmosc jednej osobie. Taki watek byl co najmniej
                              jeden. Jak przesylalam Tobie zdjecia a Ty mi, czyzbys nie pamietal? A teraz nie
                              kloc sie ze mna bo to nie uprzejme :P tylko trzymaj kciuki, bo dzis sie duzo
                              rozstrzygnie
                              • pavvka Re: zolta kartka 01.03.06, 14:26
                                evita_duarte napisała:

> tez pisales watki, w
                                > ktorych przekazywales wiadopmosc jednej osobie. Taki watek byl co najmniej
                                > jeden

Na pewno nie tworzyłem nigdy nowego wątku, żeby przekazać wiadomość jednej
                                osobie - tego jestem na 100% pewien. W ramach istniejących wątków mogło mi się
                                zdarzyć, ale chyba tylko jako reakcja na post skierowany do mnie.
                                • evita_duarte i nadal sie wyklocasz 01.03.06, 14:40
                                  pavvka napisał:

>
                                  >
                                  > Na pewno nie tworzyłem nigdy nowego wątku, żeby przekazać wiadomość jednej
                                  > osobie - tego jestem na 100% pewien. W ramach istniejących wątków mogło mi
                                  się
                                  > zdarzyć, ale chyba tylko jako reakcja na post skierowany do mnie.

Wiesz skoro jestes zwolennikiem banowania takich watkow to nie powinno sie
                                  zdarzyc niezaleznie od okolicznosci. Ja juz nie poamietam kiedy i jak to bylo,
                                  a szukac mi sie nie chce.
                                  • pavvka Re: i nadal sie wyklocasz 01.03.06, 14:58
                                    evita_duarte napisała:

> pavvka napisał:
                                    >
                                    > W ramach istniejących wątków mogło m
                                    > i
                                    > się
                                    > > zdarzyć, ale chyba tylko jako reakcja na post skierowany do mnie.
                                    >
                                    > Wiesz skoro jestes zwolennikiem banowania takich watkow to nie powinno sie
                                    > zdarzyc niezaleznie od okolicznosci.

Może nie powinno, ale zostałem sprowokowany. Sama zobacz kto pierwszy zaczął o
                                    lodach i o zdjęciu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=35327341&v=2&s=0
                                    • evita_duarte Re: i nadal sie wyklocasz 01.03.06, 18:53
                                      pavvka napisał:

>
                                      >
                                      > Może nie powinno, ale zostałem sprowokowany. Sama zobacz kto pierwszy zaczął
                                      o
                                      > lodach i o zdjęciu:
                                      >
                                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=35327341&v=2&s=0

Widzisz tylko roznica pomidzy Toba a mna jest taka ze mnie rozmowy prywatne na
                                      forum nie przeszkadzaja i nie uwazam ich za cos zlego. Dlatego sie w nie
                                      wcagam, a nawet je zaczynam. Gdybym uawazala to za naganne nie zaczynalabym i
                                      nie dawala sie wciagac. Ty sie dajesz wciagac a pozniej krytykujesz dlatego na
                                      Twoich wlasnych zasadach powinienes przyznac sobie zolta kartke. Moze niech
                                      kazdy pilnuje najpierw siebie i sam postepuje w zgodzie z wlasnymi zasadami a
                                      dopiero krytykuje.
              • pink.freud Re: 28.02.06, 18:43
                ;)))
                W takim razie tylko lizaka poproszę:)
        • pavvka Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 12:11
          pink.freud napisał:

> Tu masz "przeciwnika" pani Kazi
          > www.naszdziennik.pl/photo.php?pict=0bdz171.jpg&dat=20060203&id=dz17.txt

Jakiego przeciwnika? Ci co oglądali, mówią, że nie wyśmiewała.
          A tak w kwestii formalnej, czy nie można współczuć tej dziewczynce kalectwa, a
          równocześnie uważać, że kółka różańcowe są głupie? Mam wrażenie, że RM traktuje
          to kalectwo instrumentalnie żeby zamknąć usta krytykom.
        • kot_behemot8 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 12:52
          Powtarzam, ze ona nie wysmiewała się z kalectwa o którym nie mogła nic wiedziec
          bo na radyju to napisane nie jest.
          Szczuka wyśmiewała radiomaryjny patos i manierę mówienia, nic poza tym.
          Dziewczyna o której piszesz jest chora ale nie jest sparaliżowana. Jej maniera
          mówienia nie wynika z choroby tylko... z maniery właśnie.
          Pinky, czy tobie indoktrynacja już do cna mózg wyżarła że nie rozumiesz co się
          do ciebie pisze i wydaje ci się, ze opinia 100 ludzi nielubiących Kazi stanowi
          JAKIKOLWIEK argument w tej rozmowie?
          • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 18:58
            Jeśli Szcuce nie podoba się RM to jej prawo i może się wyrazać o nim w dowolny sposób. Parodiowanie dziecka to coś innego. Zakładając, że jest inteligentna powinna zdawać sobie sprawę, że dzieciak nie jest dla niej przeciwnikiem i że to buractwo. Kazia to zwykła chamka, której na siłę dorabia się legendę, najprawdopodobniej doskonale zdawała sobie sprawę z kogo szydzi, jest zbyt cwana żeby o tym nie wiedzieć a takie "spontaniczne" programy są wcześniej opracowywane do najdrobniejszego szczegółu. Głupawe szydzenie z kalekiej dziewczyny świetnie pasowałoby do Wojewódzkiego, z Kazią łączy go właśnie buractwo.
            Indoktrynacja polega na tym, że głośno krzyczy się o nietolerancji wobec mniejszości, a toleruje brak tolerancji religijnej wobec większości.
            • totalna_apokalipsa Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 19:15
              To dziecko ma 18 lat!!!
              Zaraz po jej urodzeniu, 6.marca 1988(!) w Łaziskach Górnych, itd..
            • kot_behemot8 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 19:59
              pink.freud napisał:

> Jeśli Szcuce nie podoba się RM to jej prawo i może się wyrazać o nim w
              dowolny
              > sposób.

Szlachetnie z twojej strony, ze przyznajesz jej to prawo;)
              ...zwłaszcza że sam nie raz i nie dwa nabijałes się na forum z różnych osób.

> Parodiowanie dziecka to coś innego.

Ona nie jest dzieckiem, teraz musi miec przynajmniej 18 lat.

Zakładając, że jest inteligentna po
              > winna zdawać sobie sprawę, że dzieciak nie jest dla niej przeciwnikiem i że
              to
              > buractwo.

Jak wyżej. Nie parodiowała dziecka, bo 18stka to juz nie dziecko. A w ogóle to
              nie parodiowała konkretnej osoby tylko konkretny styl wysławiania się. I
              choćbyś się zatupał ze złości to nie zmienisz faktu, że zrobiła to naprawdę
              zabawnie.

Kazia to zwykła chamka, której na siłę dorabia się legendę, najprawdo
              > podobniej doskonale zdawała sobie sprawę z kogo szydzi,

Ciekawe skąd miałaby o tym wiedzieć?

jest zbyt cwana żeby o
              > tym nie wiedzieć

A co ma cwaność do tego... ty jak słuchasz radia to wiesz dokładnie jak wygląda
              spiker. Wiesz też pewno jak wyglądają twoi rozmówcy na forum i z któych nie
              wolno się nabijać z racji ich kalectwa...

a takie "spontaniczne" programy są wcześniej opracowywane do n
              > ajdrobniejszego szczegółu. Głupawe szydzenie z kalekiej dziewczyny świetnie
              pas
              > owałoby do Wojewódzkiego, z Kazią łączy go właśnie buractwo.

Buractwo to dla mnie raczej twoja nagonka na Kazię i w ogóle twoje nagonki na
              każdego kto śmie miec inne poglądy niz narodowo-katolicko-konserwatywno-
              wszechpolsko-nadęte

> Indoktrynacja polega na tym, że głośno krzyczy się o nietolerancji wobec
              mniejs
              > zości, a toleruje brak tolerancji religijnej wobec większości.
              >

Nie, indoktrynacja znaczy coś zupełnie innego, sprawdź w słowniku co znaczy to
              słowo.
              Co do tolerancji, to akurat Kazia jak mało kto wyrażała się tolerancyjnie i z
              szacunkiem o rydzowych paniach. Ucz się od niej tej tolerancji, bardzo by ci
              się przydała. A tą małą Madzią juz sobie więcej gęby nie wycieraj, bo Kazia
              mniej ją obraziła swoim parodiowaniem niż ty takim instruntalnym traktowaniem
              jej kalectwa. Obrzydliwość, eot.
              • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 20:47
                Nie musisz się nadymać i daruj sobie pretensjonalny ton.
                Mozliwe, że Szczuka to dla Ciebie autorytet a Wojewódzki to spoko gościu, dla mnie to oba buraki są siebie warte a pani Kazia lansuje się w obrzydliwy sposób cudzym kosztem.
                Instrumentalnie to traktują kulturę i dobre obyczaje takie osoby jak Szczuka i Ty. Głośno krzyczą gdy ktoś atakuje ich przywileje jako gnębionej mniejszości a brakuje im tolerancji jeśli to dotyczy nielubiane przez nią osoby.
                To że nie lubię Szczuki to jedna sprawa a to że nie podoba mi się że lansuję się kosztem kalekiej dziewczyny to 2 sprawa. Wkurzyłoby mnie to tak samo gdyby to zrobiła osoba, którą lubię. Zrobiła bydło i tyle. Powinna przeprosić.
                • hirondelle123 Re: Nie wyśmiewała 01.03.06, 10:18
                  pink.freud napisał:

> Nie musisz się nadymać i daruj sobie pretensjonalny ton.

Zrobimy sobie mały eksperyment. Czy gdyby się okazało, że Kot jest osobą
                  dotkniętą ciężkim kalectwem, to ty byś przeprosił za to co o niej napisałes?
                  (fragment o nadymaniu i pretensjonalności)
                  Jeśli nie przeprosisz, to będzie znaczyło że jesteś hipokrytą i to wszystko co
                  trąbisz o Kazi i przepraszaniu można spokojnie między bajki włozyć.
                  Ponadto jeśli zastosujesz takim sam krytycyzm wobec siebie jak wobec Kazi, to
                  będziesz musiał sam sibie nazwać burakiem i chamem JUŻ TERAZ. Przecież nie masz
                  pewności, czy Kot nie wygląda tak samo ja dziewczyna z RM?
                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 01.03.06, 10:22
                    ??????????????????
                    Mam ją przepraszać za jej insynuacje?
                    Czy Madzia Buczek atakowała Szczukę, gdzie tu analogie?
                    • hirondelle123 Re: Nie wyśmiewała 01.03.06, 14:07
                      pink.freud napisał:

> ??????????????????
                      > Mam ją przepraszać za jej insynuacje?
                      > Czy Madzia Buczek atakowała Szczukę, gdzie tu analogie?
                      >

Naprawdę tak marnie u ciebie z myśleniem czy udajesz bo myślisz, ze mi się
                      znudzi odpisywac?
                      Nie masz przepraszać za cudze insynuacje tylko za własne obraźliwe uwagi wobec
                      Kota.
                      Skoro twierdzisz, że Szczuka jest burak i cham oraz że powinna przeprosić, bo
                      obraziła kaleką osobę - to ty także jesteś cham, burak i powinieneś przeprosić
                      Kota o którym przecież nie wiesz czy nie jest dokładnie tak samo upośledzony
                      jak Madzia. Nie wiesz tego, prawda? Więc obrażałeś osobę która być może jest
                      kaleką. Jesteś więc cham i burak. Skoro Kazia jest, to ty też.
                      Teraz jasne?
                      • kot_behemot8 Re: Nie wyśmiewała 01.03.06, 15:04
                        Dobre:)))
                        A Pinky sam wpadł we własne sidła bo mu się zachciało moralizowac zamiast
                        świntuszyć chociaż świntuszenie znacznie lepiej mu wychodzi.
                        Poza tym w swojej sygnaturce Pinky wyśmiewa się z parudziesięciu milionów
                        Holendrów i Norwegów a między nimi na pewno jest przynajmniej parę takich kalek
                        jak Madzia. Ciekawe jakby się miotał gdyby Szczuka powiedziała, że Madzia pije
                        cudze siuśki.
                        A więc wychodzi że Pinky jest burak do sześcianu i w dodatku sam to
                        przyznaje:)))))
                        • jagoo Re: Nie wyśmiewała 01.03.06, 19:52
                          Ale ty Kot to zdecydowanie tej małej nie przypominasz, stwierdzam to
                          autorytatywnie:)))
                          Co nie znaczy, że różowy kolega nie jest burakiem rzecz jasna.
                          • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 04.03.06, 10:29
                            Jak szukasz kolegi, to najpierw określ preferencje, nie przepadam za dewiantami Jagusiu:)))
                            A jak masz interes do koleżanki to jej powiedz wprost, mnie do tego nie mieszając:)
                        • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 04.03.06, 10:26
                          Kocie nie kombinuj tylko ślij fotki, może mi się Twoje futerko spodoba;))))
                      • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 04.03.06, 10:19
                        Masz fajny i powinnaś sie go trzymać, bo z logiką ciągle jeszcze na Pan;)))
                        Szczuka to buraczysko i tyle, posłuchałem sobie jej dowcipów z Wojewódzkim, nie dość, że burak to jeszcze cienka:)))))))
                        bies.pl/tymczasowy/szczuka1.mp3
                        bies.pl/tymczasowy/szczuka2.mp3
                        Prymitywy produkujace sie dla prymitywów:))))
                        • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 04.03.06, 10:23
                          Fajny nick oczywiście, zupełnie niefeministyczny;)))
                          bies.pl/tymczasowy/szczuka1.mp3
                          bies.pl/tymczasowy/szczuka2.mp3
            • niedowiarek1 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 20:57
              Uważasz więc ż Wojewodzki jest burakiem.Zgoda takie jest Twoje zdanie i nie mam
              zamiaru sie sprzeczac.Ale jeżeli burak zaprasza gości do swojego programu ,tu
              nie mogę sie zgodzić ze też są burakami.Daniel Pasent np.nie zasługuje na miano
              buraka.I wielu innych takze nie zasługuje a jednak przyjeli zaproszenie.Coś
              tutaj nie pasuje w Twoim toku myślenia.
              • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:10
                Żartujesz??? Passent to dyspozycyjny lewak, taki sam szmaciarz z układu jak Wojewódzki.
                • niedowiarek1 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:12
                  Dobra wymień jakiegoś prawaka który jest w porzo.
                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:13
                    wporzo jest jedynie pink_freud :)
                    • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:14
                      Masz dobry gust;)))
                      • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:18
                        w przeciwieństwie do ciebie.
                        • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:19
                          ?????
                          Podobasz mi się:)))
                          • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:19
                            no o tym mowie;)
                            • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:20
                              To naprawdę Ty z tymi majtkami?:)))
                              • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:21
                                z jakimi majtkami??
                                • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:23
                                  a to nie Ty je wciskasz koleżankom?:)))
                                  kobiety-kobietom.com/galeria/displayimage.php?album=284&pos=18
                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:25
                                    kobiety-kobietom.com/galeria/displayimage.php?album=284&pos=19
                                    to jestem ja,majtek nikomu nie wciskalam
                                    • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:28
                                      A to nie poznałem Cię;)
                                      Mam Twoją lepszą fotkę od tyłu:PPP
                                      • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:31
                                        trudno kogośp oznać po plecach:)
                                        dawałam ci jakaś fotkę od tyłu?
                                        • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:35
                                          A to nie Ty mi ją dałaś?;)
                                          Jest chyba z krzyzowej sesji:)))

> trudno kogośp oznać po plecach:)
                                          Szczególnie jak są zasłoniete bojówkami, to służbowy strój femiś?;)
                                          • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:44
                                            a,bylo na tej sesji jakies tylem:)

Co do bojowek to nei wiem jak ze strojem sluzbowym,moja kolezanka byla w czarnej
                                            spodnicy.
                                            Z pewnoscia jest to stroj feministki ktora przytyla tak,że w żadne inne spodnei
                                            sie nie miesci;)
                                            • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:48
                                              Prześlę Ci mailem, to chyba Twoja dupcia;)))
                                              Eee pewnie chodzi o ten obowiazkowy wibratorek w kieszeniach:)
                                              • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:51
                                                nie musisz mi wysylac zdjecia moejgo tylka:)

Nie wiem co inne feministki noszą w kieszeniach,ale moj wibrator to raczej by
                                                sie do keiszeni nie zmiescił:P
                                                • bitch.with.a.brain sprostowanie 28.02.06, 21:54
                                                  pomyliłeś tyłki:)
                                                  • pink.freud Re: sprostowanie 28.02.06, 21:57
                                                    Jak to się można pomylić, a dałbym głowę;)))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: sprostowanie 28.02.06, 21:58
                                                    widocznei zbyt wiele dziewczyn ci swoje akty przysyla;)
                                                  • pink.freud Re: sprostowanie 28.02.06, 22:00
                                                    Eee.. nie, wolę jakość od ilości:)))
                                                    Kolorystyka i łuczliwość mnie zmyliła;)
                                                • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:55
                                                  Za późno już poszło;)
                                                  Hehe.. bojówki mają kieszenie do kolan:PPP
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:59
                                                    zalezy jakei bojowki,czesto kieszeń ma jednak mniej niz 25 cm dlugosci:)
                                                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:02
                                                    Przeszkadza Ci, że pozostałe 25 cm może wystawać?:)))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:02
                                                    nie przeszkadza mi,że wystaje,ale boje sie,że zgubie;) A troche taki sprzet
                                                    kosztuje;)
                                                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:04
                                                    Płaci się na metry?:)
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:05
                                                    nie,ale ja lubie solidne sprzęty:)I dobrej firmy
                                                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:08
                                                    A jakie marki są teraz na topie?:)
                                                    Co się teraz nosi (w kieszeniach;) elegancki chrom czy naturalną skórę?:)))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:10
                                                    nie nosi sie w kieszeni.
                                                    Ze soba zabiera sie kuleczki lub wibrujące jajo - ale to sie nosi "w sobie";)
                                                    Jajo jest na pilota ktorego mozna trzymac w kieszeni:)
                                                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:13
                                                    O rany, a ja myślałem, że te wszystkie laski tak się do mnie śmieją;)))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:14
                                                    jak przy tym maja reke w kieszeni to niestety...musisz poznac przykra prawdę..to
                                                    nei ty, tylko małe,wibrujące jajeczko:)
                                                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 22:18
                                                    Będę musiał z tym żyć:)
                                                    A bawole oko już próbowałaś?;)))
                  • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:14
                    Kaczyński Lech i Jarosław, Ziobro, Wasserman, Dorn, Michałkiewicz, Korwin-Mikke i jeszcze paru innych.
                    • niedowiarek1 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:21
                      Kpisz czy o Droge pytasz .Dorn, przejdz na inny wątek, Niezła Elitę reklamujesz.
                      • pink.freud Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:24
                        A co masz do Dorna?:)
                        • niedowiarek1 Re: Nie wyśmiewała 28.02.06, 21:45

• magnusg Re: Nie wyśmiewała 05.03.06, 15:16
        A co Szczuka miala na mysli uzywajac okreslenia-"stara dziewczynka"??
        I jednoznacznie parodiowala glos tej dziewczyny.
    • baltazarus Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 07:55
      Parodiowała jakąś kaleką dziewczynkę z TV Trwam. Oczywiście żadnego oburzenia w
      mediach, bo Rydzyka można atakować w każdy sposób. Chamstwo i tyle.
      • totalna_apokalipsa Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 12:20
        po pierwsze nie paradiowała DZIEWCZYNKI, tylko sposób mówienia o kÓlkach
        rÓzańcowych - nie nabijala sie z jej problemów z koścmi , tylko ze sposou
        mówienia, który nie ma NIC WSPOLNEGO z chorobą , bo ona umie mówić nmormalnie,
        tylko wszystkie litanie czyta jak ksiadz . pO TYM JESZCZE DODAŁA, ZE NEI NABIJA
        SIĘ Z GRUPY SPOŁECZNEJ MOHERÓW, BO TE KOBIETY CZUJĄ SIE POTRZEBNE - TEGO TEŻ
        NIKT NIE SLYSZAŁ, NIE?

Po drugie --------> NIE KAZDY WIE, JAK WYGLADA KTOŚ KOGO SŁYSZY W RADIO !!!
        wIESZ, JAK WYGLĄDAŁ kACZKOWSKI ALBO
    • starling1 Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 12:25
      Jesli ktoś to oglądał to dobrze wie,że nie nabijała się z tej dziewczynki.Nie
      krtytykowała też słuchaczy/widzów Rydzykowych tylko wyraziła nadzieję,że Ci
      ludzie zaczną myśleć(o nich samych wypowiadała się ciepło) a nie ślepo
      wykonywać zalecenia ojca dyrektora.
      • niedowiarek1 Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 20:38
        Dała ciała Kazia.Parodiuje sie osoby znane,publiczne.Każdy wie o kogo chodzi i
        wtedy mozna sie smiać nawet do łez.Ale w tym przypadku kazdy ogladajacy ten
        program widz nie zna osoby parodiowanej .Nie wiem czy Kazia wiedziała kogo
        naśladuje,bo to nie jest istotne ,wazne jest ze zrobiła to a niewiedza nie jest
        zadnym usprawiedliwieniem dla niej.
        • totalna_apokalipsa Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 21:40
          Sorry, ale cos tu juz nielekka przesada sie odbywa. Czy jeśli ktoś pariodiuje
          styl wypowiedzi np. Bogusława Kaczyńskiego, albo Waldorffa(obaj mówią(-li)
          niezwykle kwieciście i emfatycznie) to znaczy, ze parodiuje np .
          homoseksualistów (bo obaj maja takie ciagoty, Waldorff nie obnosił sie z tym,
          ale i nie krył w ksiązkach).

No nie przesadzajmy. Zaraz sie okaze, ze jak ktos nie ma nóg, a jest nazista, to
          nei mozna go krytykowac za nazizm , bo przecież nie ma nóg...no trochę
          wypośrodkowania...
          • zlotoslanos Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 21:48
            Uważam,że mogła nie wiedzieć . Ale z niewiedzy popełniła gafę. ja też nie
            wiedziałam , teraz jak wiem zmieniło to moje odczytywanie jej 'cytowania'.
            Jeżeli wiedziała to jest suką.
            • totalna_apokalipsa Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 21:56
              Zebym kogoś nazwała suką , to wiele by sie musiało stac :)))))Ponoć za pare
              miesiący Szczuka ma byc u mnie , to ja zapytam na spotkaniu -chyba będzie
              jeszcze pamiętać o co chodzi :)
              Z drugiej strony j uważam, że Rydzyk też dziewczynę wykorzystuje - wystawiaja ja
              an wizję jak małpke, żeby przyciągała ludzi, a na dole ekranu jest co pewien
              czas konto. Nie miałabym zielonego pojecia, kto to do licha jest , pewnei jak
              większość ludzi,łacznie z sama Szczuką , tyle tylko, ż e kilka miesięcy temu
              pisałam zaliczeniowkę o jezyku propagandy i poprawności na podstawie tekstów
              "Naszego Dziennika" / "TV Trwam"/ "Wyborczej" i "TVN " i dlatego w ogole wiem ,
              kto to jest.
              • zlotoslanos Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 23:10
                W Trwam? Popatrz jaka jestem nieobyta. No i numer konta? Myślałam,że tylko
                realizuje się 'głosowo' w Radiu M.

Źle to wypadło, powiedz to Szczuce jak już będzie.
          • niedowiarek1 Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 22:01
            A w tym przypadku mozna coś wyposrodkować?
            • totalna_apokalipsa Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 22:09
              Nie wiem, może przejśc do porządku dziennego nad tym, że chociaz ktoś jest
              niepełnosprawny to można krytykować czy też pariodiować jego sposób wyławiania,
              bo on przeciez nie jest zalezny od kalectwa...Ztrsztą ten specyficzny sposób
              trzeba po prostu usłyszeć - w TV Trwam, albo RM, tego sie nei da powtórzyc, wiec
              nei da sie tez powtórzyć calej parodii...Ja nie weim , co tak włascieiw
              wszystkich ruszyło w tej parodii Szczuki - podejrzewam, ze jakby zrobił to
              Wojewódzki nikt by nawet słowem nie wspomniał...
              • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 22:13
                ja nawet nei bardzo sie zorientowalam,ze ona parodiuje konkretna
                osobe,myslalam,że zgrywa sie z maniery mowienia w Trwam
                • pavvka Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 12:44
                  Zawsze się zastanawiałem czemu duchowni katoliccy w większości mają taką dziwną
                  manierę mówienia. Czy tego uczą w seminariach?
                  • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 12:50
                    ale nie tylko duchowni,w tv Trwam niemal wszyscy tak mowia,nawet widzowie,ktorzy
                    dzwonia. może to zaraźliwe:)
                    • pavvka Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 12:54
                      Bo tam dzwonią tacy co cały dzień albo oglądają Trwam/ słuchają RM albo siedzą
                      w kościele, więc nic dziwnego, że przejmują ten sposób mówienia. Ale skąd ta
                      maniera się w ogóle wzięła?
                      • bitch.with.a.brain Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 12:56
                        nie mam pojęcia,może to ma być mówienie jasne i dobitne,żeby docieralo do tłumow?
                        W podobny sposób nieraz mówi Marcinkiewicz:)
                        • pavvka Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 12:58
                          Ale mam wrażenie, że duchowni katoliccy z Zachodu jednak zwykle mówią normalnie
                          (chociaż Benedykt XVI jednak nie).
                          • totalna_apokalipsa Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 01.03.06, 14:22
                            Nie mam też pojęcia, ale mnie to wnerwia. Była to jedna z wielu przyczyn, dla
                            których przestałam chodzić w ogóle do kościoła. Chciałabym , zeby człoeiwk mówił
                            do mnei normalnie, a nie wyśpiewywałi z taką udawaną łagodnością. Zreszta pal
                            sześc - wyśpiewywanie to liturgia mszy, więc można znieść, ale...problem polega
                            na tym, z eoni tak samo mówia kazanie, a tak to można najiękniejsze myśli
                            kazania obrzydzić...
    • ja-siorka Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 22:07
      Uwazam ze Pink.freud jest absolutnym chamem i burakiem, bo kto sie interesuje kogo taki cham i burak jak Wojewodzki zaprasza do swojego programu, tez musi byc chamem i burakiem.

Howk powiedzialam
      • pink.freud Re: Czy Szczuka wyśmiewała się z kalekiej dziewcz 28.02.06, 22:09
        A co się tak zbulwersowałaś?:)
        Przeczytałaś pierwszy post?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka