ekomazowsze 22.03.06, 15:05 Czy to prawda, ze feministki nie depiluja nog i maja wlosy pod pachami, w celu manifestacji feminizmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astonisz Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 15:19 ekomazowsze napisał: > Czy to prawda, ze feministki nie depiluja nog i maja wlosy pod pachami, w > celu manifestacji feminizmu? Tak, to prawda. Hoduja tez pryszcze na twarzy i grzybice na stopach. W ekstremalnych sytuacjach stosuja srodki wywolujace padaczke, aby wzbudzic litosc u facetow, ktorzy nie zgadzaja sie z ich postulatami. "Zywa feministka" to za duzo powiedziane, bo niemal kazda z nich stylizuje sie na nieboszczyka, aby podkreslic fakt, ze cierpi rownie mocno, jak cierpial nasz s.p. papiez. Chodza takze sluchy, ze potwor z Loch Ness to Kazimiera Szczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 15:27 podobno sejm pracuje nad ustawą nakazującą zamknięcie wszystkich feministek w zoo, jako że są to dziwaczne monstra które należy pokazywać gawiedzi ku przestrodze. prace nad ustawą się opóźniają z powodu sporu dotyczącego bezpiecznej odległości feministek od oglądających. przyczyną sporu są zarejestrowane przypadki plucia feministek na mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 16:50 Podobno feministki to baby z wasem, majace kompleks braku penisa. Chodza sluchy tez, ze feministka jest oblesna i odrazajaca, smierdzi, nie stosuje depilacji, i ma zarosniete nogi, pachy i okolice bikini!! A jak maja okres to w ramach manifestacji nie zakladaja podpasek i cieknie im po nogach( a to naprawde slyszalam od kobietki pod kosciolem:D) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 17:03 > manifestacji nie zakladaja podpasek i cieknie im po nogach( a to naprawde > slyszalam od kobietki pod kosciolem:D) Kurcze, mówiła coś jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 17:53 Nie sadze,bo zaczelam sie smiac jak to uslyszalam, i przeszly na temat wulgarnej mlodzierzowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 17:55 khaki3 napisała: > Nie sadze,bo zaczelam sie smiac jak to uslyszalam, i przeszly na temat wulgarne > j > mlodzierzowki:) Niedobrze. Zdemaskowałaś się . ;-) POza tym miały rację, śmiać się z bliźniego nie należy na jego oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 17:57 Sadzisz, ze powinnam smiac sie za plecami? Hehehe no tak ja niedobra. Kurcze szkoda, ze okresu w tym czasie nie mialam :p Ale chyba nie jestem feministka skoro korzystam z cudu zwanego tampon/podpaska:/ ehhhhhhhhh zwatpilam w siebie i swoj feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:30 khaki3 napisała: > Sadzisz, ze powinnam smiac sie za plecami? Tak, owszem, w domu. Tobie byłoby miło, gdyby ktoś na ulicy otwarcie śmiał się z twoich wypowiedzi/ubrania/sposobu bycia , które wydawałyby mu się śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:45 Wybacz ale jesli slysze, zektosmowi" feministki to chodza bez podpasek jak maja menstruacje i cieknie im po nogach" to chce czy nie chce zaczne sie smiac bo to jest smieszne. A jesli ktos by sie smial z moich wypowiedzi bo uznalby je za smieszne to ok. Smiech to zdrowie:) ja nikomu nie bronie. Ale takie stwierdzenie jest zabawne i gdybys to slyszala Gitarko tez bys sie smiala. ten ton, ta powaga, i jeszcze taki mentorskie spojrzenie. cos w rodzaju "feministka jako cos co nie jest czlowiekiem" Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:23 khaki3 napisała: > Wybacz ale jesli slysze, zektosmowi" feministki to chodza bez podpasek jak maja > menstruacje i cieknie im po nogach" to chce czy nie chce zaczne sie smiac bo to > jest smieszne. To się pohamuj. A jesli ktos by sie smial z moich wypowiedzi bo uznalby je za > smieszne to ok. Smiech to zdrowie:) ja nikomu nie bronie. Śmiech na ulicy , jeżeli wiadomo , że śmiejesz się z obcego Kowalskiego i w jego obecności, jest chamski. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:27 guitarra_espanola napisała: > > Śmiech na ulicy , jeżeli wiadomo , że śmiejesz się z obcego Kowalskiego i w jeg > o > obecności, jest chamski. Przykro mi. Nieprawda. Chamskie jest nasmiewanie sie z ludzi za ich plecami. Chamskie jest gadanie o czyms, o czym nie ma sie pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:30 > > > Nieprawda. Chamskie jest nasmiewanie sie z ludzi za ich plecami. To też. Ale mniej chamskie niż śmianie się obcemu w oczy. Chamskie jest > gadanie o czyms, o czym nie ma sie pojecia. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:32 Evicie chyab chodzilo o to, ze feministki chodza bez podpasek i krewnam sie po nogach leje :) Wybacz ale nie da sie pochamowac smiechu w takim przypadku. Kiedy kobieta mowila to z 100% przekonaniem, ze tak jest. Ja wole sie smiac niz plakac ztego powodu i moj smiech nie mial byc chamski tylko byl odruchem naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:36 khaki3 napisała: > Evicie chyab chodzilo o to, ze feministki chodza bez podpasek i krewnam sie po > nogach leje :) Wybacz ale nie da sie pochamowac smiechu w takim przypadku. Kied > y > kobieta mowila to z 100% przekonaniem, ze tak jest. Trzeba było zapytać ("przepraszam, że się wtrącam"), czy widziała kiedyś, jak im się leje. MOże dotarłabyś do źródła legendy. ;-) > Ależ śmiej się kobieto ile wlezie tylko nie w twarz tej babie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:38 Boj sie Boga!nie smialam jej sie w twarz. przechodzilam obok. slyszalam wiec zasmialam sie. reakcja normalna. po co mam pytac skoro kobieciny nie znam? a jeszcze stoi pod kosciolem i gotowa zawolac "siostry i braci" bom ja FEMINISTKA.Wiesz u mnie wmiescie zywotne sa berety. ja to tam sie ich boje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:32 guitarra_espanola napisała: > > > > > > > Nieprawda. Chamskie jest nasmiewanie sie z ludzi za ich plecami. > > To też. Ale mniej chamskie niż śmianie się obcemu w oczy. > > Ja tak nie uwazam > > Chamskie jest > > gadanie o czyms, o czym nie ma sie pojecia. > > ??? Chamskie jest gadanie ze femoinistki to costam, jednoczaesnie nie majac pojecia o nich. Chamskie jest mowienie, ze czarni sa jacystam jak nie zan sie czarnych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:36 <przytulnik> Biedna Evita tak sie zbulwersowala, ze az literki poprzestawiala. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte :):):) 22.03.06, 21:45 khaki3 napisała: > <przytulnik> Biedna Evita tak sie zbulwersowala, ze az literki poprzest > awiala. Ja w pracy jestem, biegam z jednej pracowni do drugiej i mam problemy ze studentami wiec czasem w pospiechu przestawiam. Slyszalam nawet ze jest to jakach choroba jak ktos tak robi, zdarza mi sie nawet jak pisze odrecznie po polsku ze poprzestawiam i nie zauwaze :D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: :):):) 22.03.06, 21:53 hehe to musisz wysylac znajomym ciekawe listy i kartki:) Musi byc zabawnie. A juz myslalam, ze to z nerwow:) Ale widze,ze to tylko taka przypadlosc?zaleta?wada? wybierz co Tobie bardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: :):):) 22.03.06, 22:01 khaki3 napisała: > hehe to musisz wysylac znajomym ciekawe listy i kartki:) Musi byc zabawnie. A > juz myslalam, ze to z nerwow:) Ale widze,ze to tylko taka > przypadlosc?zaleta?wada? wybierz co Tobie bardziej odpowiada. Nie, nie zdarza mi sie to tak bardzo czesto:) zazwyczaj pisze bez literowek, ale jak jestem zmeczona czy costam to takie glupoty wychodza. Dzis ze wzgledu na latanie z jednej pracowni do drugiej, a kazda na innym koncu korytarza. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: :):):) 22.03.06, 22:02 A juz myslalam, ze masz tak zawsze :) Ale wiesz takie bieganie dobrze na zdrowie i na cialo robi:p wiec nie masz co narzekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:37 > Ja tak nie uwazam To wyobraź sobie, że grupka rozkosznych młodzieńców, których mijasz, rzuca za tobą "stara dupa" albo że tę samą opinię wymieniają poza zasięgiem twojego słuchu. Co wolisz? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 21:39 ja wolę usłyszeć bo mogę zareagować:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 21:42 guitarra_espanola napisała: > > > Ja tak nie uwazam > > > To wyobraź sobie, że grupka rozkosznych młodzieńców, których mijasz, rzuca za > tobą "stara dupa" albo że tę samą opinię wymieniają poza zasięgiem twojego słuc > hu. > Przykład nieadekwatny. Nikt tej biednej głupiej staruszki nie lżył. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 22:06 > Przykład nieadekwatny. Nikt tej biednej głupiej staruszki nie lżył. Hehe. A gdyby?... (Nie mam na myśli naszej khaki!) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 22:24 Przepraszam, ze sie wtracywuje:) Ale jak ja juz Wasza to chyba musze akt wlasnosci od Ukochanego zabrac. No chyba, ze sie podzielicie :) P.S Przypominam wieczor glupawki nie zwracac az takiej uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 21:48 guitarra_espanola napisała: > > > Ja tak nie uwazam > > > To wyobraź sobie, że grupka rozkosznych młodzieńców, których mijasz, rzuca za > tobą "stara dupa" albo że tę samą opinię wymieniają poza zasięgiem twojego słuc > hu. > > Co wolisz? > Przyklad nie jest adekwatny, Nikt tych pan nie obrazal ani w twarz ani za plecami, to co mowily bylo po prostu zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Poza tym 22.03.06, 21:49 jeszcze duzo czasu uplynie zanim ktos powie o mnie stara dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Poza tym 22.03.06, 21:53 pavvka napisał: > 14-latki mogą tak powiedzieć W sumie moga, ale co wiedza czternastolatki. Siostra co roku mowi mi na urodziny ze stara ze mnie dupa. jakos sie nie obrazam:0) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Poza tym 22.03.06, 22:07 > W sumie moga, ale co wiedza czternastolatki. Siostra co roku mowi mi na > urodziny ze stara ze mnie dupa. jakos sie nie obrazam:0) > > siostra, przyjaciółka etc. to co innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 22.03.06, 21:52 > To wyobraź sobie, że grupka rozkosznych młodzieńców, których mijasz, rzuca za > tobą "stara dupa" albo że tę samą opinię wymieniają poza zasięgiem twojego słuc > hu. > > Co wolisz? Zdziwila by mnie wulgarnosc tej grupki gejów ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 14:55 bleman napisał: > > To wyobraź sobie, że grupka rozkosznych młodzieńców, których mijasz, rzuc > a za > > tobą "stara dupa" albo że tę samą opinię wymieniają poza zasięgiem twojeg > o słuc > > hu. > > > > Co wolisz? > > Zdziwila by mnie wulgarnosc tej grupki gejów ;-))))) Ja tam nie wiem, czy oni wszyscy są geje, ale np. okrzyki "Grzybica, grzybica!" na widok mnie w trampkach (pół życia nosiłam trampki i śladu grzybicy nie miałam) albo (inni geje?) "Mamuuusiaaaa" (że niby tak staro wyglądam z reklamówą i w niemodnej kurtce) to cię nie dziwią? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 14:57 guitarra_espanola napisała: > Ja tam nie wiem, czy oni wszyscy są geje, ale np. okrzyki "Grzybica, grzybica!" > na widok mnie w trampkach (pół życia nosiłam trampki i śladu grzybicy nie > miałam) albo (inni geje?) "Mamuuusiaaaa" (że niby tak staro wyglądam z reklamów > ą > i w niemodnej kurtce) to cię nie dziwią? Nie porownuj spontanicznego smiechu z obelgami. To dwie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 15:02 > Nie porownuj spontanicznego smiechu z obelgami. To dwie rozne rzeczy. Toteż napisałam, że khaki o tego typu działania absolutnie nie posądzam. Swoją drogą, jak byś zareagowała? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 15:03 guitarra_espanola napisała: > > > Nie porownuj spontanicznego smiechu z obelgami. To dwie rozne rzeczy. > > Toteż napisałam, że khaki o tego typu działania absolutnie nie posądzam. > > Swoją drogą, jak byś zareagowała? Na smiech czy obelgi?? Na smiech smiechem na obelgi wcale pewnie. Tak jak nie reaguje na cmokanie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 15:00 Ty to masz fajnie. Ja jakoś nigdy nie wzbudzałem na ulicach niczyjego zainteresowania w takim stopniu, żeby wydawali na moją cześć okrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osogby ktora widziala zywa femini 23.03.06, 15:01 pavvka napisał: > Ty to masz fajnie. Ja jakoś nigdy nie wzbudzałem na ulicach niczyjego > zainteresowania w takim stopniu, żeby wydawali na moją cześć okrzyki. Parafrazując Pawlikowską - Trzeba chodzić w trampkach! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 20:07 guitarra_espanola napisała: > khaki3 napisała: > > > Nie sadze,bo zaczelam sie smiac jak to uslyszalam, i przeszly na temat wu > lgarne > > j > > mlodzierzowki:) > Niedobrze. Zdemaskowałaś się . ;-) > > POza tym miały rację, śmiać się z bliźniego nie należy na jego oczach. A dlaczego? Dlaczego mam nie smiac sie jak ktos wygaduje jawne glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 20:04 Masz pecha guitara_espaniola ,kiedyś w maglu kwitło zycie towarzyskie,tam rodzily się plotki giganty,a teraz srednia kobietek pod kościołem wzkazuje na to ze osoba nawet nie wie jak wygląda podpaska jak na wacie wyszkolona.A tak na serio.Skin,wiadomo jak wyglada,satanista także,szalikowiec też.jAKI JEST PRAWDZIWY WYGLĄD fEMINIŚTKI, jest jakis stereotyp,jakis wzór,?Według mnie nie ma takiej oprawy, i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 16:52 Posłanka Sobecka jest feministką i jest żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:03 widuje zywą feministke w lustrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:05 15-latki się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:06 w lustrze widze kobiete,ktora za 2 tygodnie skonczy 23 lata a nie 15 latke:) Zreszta 15 latki juz maja wlosy pod pachami wiec sie licza:) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:31 bitch.with.a.brain napisała: > w lustrze widze kobiete,ktora za 2 tygodnie skonczy 23 lata a nie 15 latke:) Jeśli to prawda, pogratulować młodego wyglądu. Ja też ci dawałam 15-17 sądząc z tego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:33 no to miło mi bardzo:) Niestety z wieku lolitki wyroslam już dawno;) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:39 bitch.with.a.brain napisała: > no to miło mi bardzo:) > Niestety z wieku lolitki wyroslam już dawno;) ale ta kaczka taka ostentacyjna... - głupi dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:39 guitarra_espanola napisała: > bitch.with.a.brain napisała: > > > no to miło mi bardzo:) > > Niestety z wieku lolitki wyroslam już dawno;) > > ale ta kaczka taka ostentacyjna... - głupi dowcip bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:44 a myslałaś,że obraże się za kaczke???:)Kiedy ja naprawdę mam 23 lata a nie 15:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 18:47 Jesli ta dziewczynka z fotki to Ty to ja poprosze o jakis dowod osobisty albo legitke bo ja nie uwierze,ze masz 23 lata! I nie oszukancuj nas tutaj. 23? Nieeee cos mi sie nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 19:35 no nie przesadzaj,zwyczajnei bylam ubrana Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 19:44 > no nie przesadzaj,zwyczajnei bylam ubrana Taaa, szczegolnie te okulary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 19:45 teraz mam rozowe w kwiatki:) Sprawa okularow jest prosta - musialam szybko kupic jakies okulary dobre do jazdy na rowerze i nei wydac majątku.Te warunki spełniły zielone okulary w samochodziki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 19:50 Te warunki spełniły zielone okulary w > samochodziki:) No tak, bogate zdobienia ;-) to...ta przyslowiowa kobieca prózność ? ;-) Rower masz pewnie różowy z chorągiewką i koralikami nalozonymi na szprychy ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 19:55 jakbym była próżna to kupilabym okulary Armani lub Chanel:) Kupilam najtańsze, dziecięce, bo inne były za luxne na mnie:) I potrzebowalam porzadnei przyciemnianych a nie jakis do lansowania sie na Chmielnej:) A rower mam czerwony i obdrapany, koralikow i choragiewek nie mam. Za to pod siodełkiem jest zardzewiały łańcuch i kłodka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 20:00 > I potrzebowalam porzadnei > przyciemnianych a nie jakis do lansowania sie na Chmielnej:) Co to ejst chmielna(domyslam sie ze ulica) ale co jest w niej takeigo unikatowego ? ;-) Ale napewno kiedys w zyciu mialas rower z koralikami ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 20:31 Może kiedys miałam coś doczepione do roweru, nei bardzo pamiętam.a Ty miales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To przez to ubranie ala cool 15'tka ;-) 22.03.06, 20:41 > Może kiedys miałam coś doczepione do roweru, nei bardzo pamiętam.a Ty miales?:) Koraliki na szprychy w moim REKSIU :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: 14,5 MAX 22.03.06, 22:03 takie psojrzenie powinno byc u ciebie naturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: 14,5 MAX 22.03.06, 22:08 ja gustuje w troche starszych Kobietach, wiec nie wiem :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: 14,5 MAX 22.03.06, 22:12 od jakiego wieku cie interesuja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: 14,5 MAX 22.03.06, 22:15 pocieszające:)Czyli dzień po urodzinach nie wypadne z obiegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To ty taki stary jestes ? ;-) 22.03.06, 22:17 hmm liczac wiosnami to 26 -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To ty taki stary jestes ? ;-) 22.03.06, 22:22 > hmm liczac wiosnami to 26 I lubisz takie 10 lat starsze ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To ty taki stary jestes ? ;-) 22.03.06, 22:25 teraz to juz lubie byc sam :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To ty taki stary jestes ? ;-) 22.03.06, 22:25 A co z Ta Która Nie Zmywa??:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To ty taki stary jestes ? ;-) 22.03.06, 22:35 nie wiem co powiedziec. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 19:31 Ale jesteście dla mnie mili:))))) Niestety,latka lecą i 15 lat nie mam od dawna:)A legitki nei pokaże,nie moge wszystkich danych ujawniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Ha ha, mili 23.03.06, 14:56 bitch.with.a.brain napisała: > Ale jesteście dla mnie mili:))))) ja se pomyślałam "Matko, z jaką smarkatą ja tu polemizuję! nic dziwnego, że zwolenniczka Korwina" Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ha ha, mili 23.03.06, 15:42 No to ludzie mylą sie nie tylko w ocenie mojego wieku ale też w ocenie poglądów politycznych:)Nie ejstem zwolenniczka JKM Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Pytanie dla osoby ktora widziala zywa feminis 22.03.06, 21:40 nie maja, nie maja. przewaznie to super laski. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś