pavvka 03.04.06, 20:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3257360.html I zauważcie, że wśród piątki najgłupszych jest tylko jedna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Ale za to wygrywa w sondzie ;-) 03.04.06, 21:16 Ale za to Michael Jackson wygrał w sądzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Ciekawe jest, 03.04.06, 21:08 ze Bush i Chenney znajduja sie na tej liscie. U nas by do tego cenzura nie dopuscila :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To oczywiste, nie raz już to tłumaczyłem 04.04.06, 15:02 pavvka napisał: > wśród piątki najgłupszych jest tylko jedna kobieta. Średnia inteligencji u kobiet jest wyższa niż u mężczyzn mimo, że wśród osób o bardzo wysokiej inteligencji więcej jest mężczyzn niż kobiet. Bierze się to z tego, że wśród mężczyzn jest o wiele większy odsetek tępaków niż wśród kobiet. Taki jest skutek działania darwinowskiego doboru płciowego. Można o tym przeczytać w "Umysł w zalotach" Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: To oczywiste, nie raz już to tłumaczyłem 04.04.06, 15:04 I naprawdę uważasz, że 5 wymienionych osób ma najniższe IQ ze wszystkich Amerykanów? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To nie dotyczy wszystkich, ale tylko tych wielkich 04.04.06, 15:06 pavvka napisał: > I naprawdę uważasz, że 5 wymienionych osób ma najniższe IQ ze wszystkich > Amerykanów? Naprawde wierzysz w to, że umieściliby na tej liście nazwisko kogoś nieznanego? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: To nie dotyczy wszystkich, ale tylko tych wie 04.04.06, 15:07 Oczywiście, że nie, i właśnie dlatego na podstawie tej listy nie można wysnuwać wniosków na temat IQ całej populacji kobiecej i męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski No to nie wysnuwaj takich wniosków, weź przykład.. 04.04.06, 16:33 pavvka napisał: > na podstawie tej listy nie można wysnuwać > wniosków na temat IQ całej populacji kobiecej i męskiej. ... ze mnie, ja wnioski wysnuwam z badań naukowych, a nie takich głupich list Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Pavvka blagam 04.04.06, 19:14 Dokowski napisal:bierz przyklad ze mnie. A ja Cie blagam tylko nie z niego! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pavvka blagam 04.04.06, 19:21 Za późno, już wziąłem. A Tobie tylko się wydaje, że nie chcesz, żebym z niego brał. A jeśli naprawdę nie chcesz, to jesteś pseudofeministką i w dodatku facetem i damskim bokserem. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pavvka blagam 04.04.06, 19:23 pavvka napisał: > Za późno, już wziąłem. A Tobie tylko się wydaje, że nie chcesz, żebym z niego > brał. A jeśli naprawdę nie chcesz, to jesteś pseudofeministką i w dodatku > facetem i damskim bokserem. To straszne co piszesz :P A ja sie tak postaralam i nick nawet poprawnie napisalam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Najgłupsi Amerykanie 04.04.06, 15:10 A w ogóle to Michael Jackson IMO nie jest głupi, tylko poważnie zaburzony i jest mi go szczerze żal. Te wszystkie jego zachowania eskapistyczne i autodestrukcyjne świadczą, że musi być b. nieszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś