Dodaj do ulubionych

Bossze zbaw hamerykę................

22.04.06, 23:39
serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,3299197.html?i=0
Obserwuj wątek
    • bleman NIe rpzesadzaj nie ejst tak zle, 22.04.06, 23:42
      napewno ladniejsza niz miss iraku ;-))
      • tgmen Re: NIe rpzesadzaj nie ejst tak zle, 22.04.06, 23:43
        ...myslę że ostatecznie zgodziłbym się żeby mnie angola uczyła...

...ale będę musiał się zmusić oczywiście...
    • roraima Re: Bossze zbaw hamerykę................ 22.04.06, 23:46
      hamerykę czy hamerykankę?
      • stopp5 Re: Bossze zbaw hamerykę................ 22.04.06, 23:51
        Hamerykę przy okazji..................
        Hamerykankę - z poczucia obowiązku.
    • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 22.04.06, 23:56
      Czy mi sie wydaje, czy ona ma implanty? :) Na moj gust ma. I tu sie rodzi
      pytanie - po co te kobity meczyc? Lepiej odpicowac jakies dmuchane lale i niech
      se fruwaja po wybiegu.
      • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:05
        Astonisz - ja wiem że teraz modne nóżki krótkie jak u kaczuszki, ale nie
        spodziewałam się że ta moda zawędrowała za ocean ( wiem wiem - zamiłowanie do
        nieproporcjonalnie długich nóg to instynktowne dążenie do znalezienia młodej,
        ale już płodnej partnerki ;)
        • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:19

> spodziewałam się że ta moda zawędrowała za ocean ( wiem wiem - zamiłowanie do
          > nieproporcjonalnie długich nóg to instynktowne dążenie do znalezienia młodej,
          > ale już płodnej partnerki ;)

płodzi się jak wiadomo nogami ;-)
          • bleman A ta jak udaje ze nie rozumie ;-) 23.04.06, 00:23

• kochanica-francuza Re: A ta jak udaje ze nie rozumie ;-) 23.04.06, 00:28
              bleman napisał:

> no bo nie rozumiem. D... szeroka, to rozumiem, ale nogi???
              • bleman Gotlama wyjasnila. 23.04.06, 00:33
                Poza tym np. porzade cechy to "duze oczy"(slabo zarysowane luki brwiowe)...bo to
                oznaka i mlodosi i wysokiego poziomu estrogenu.
                • kochanica-francuza Re: Gotlama wyjasnila. 23.04.06, 00:35
                  bleman napisał:

> Poza tym np. porzade cechy to "duze oczy"

w ogóle duże oczy. Dlaczego? Bo tak mają również dzieci.

• bleman Re: Gotlama wyjasnila. 23.04.06, 00:39
                    > w ogóle duże oczy. Dlaczego? Bo tak mają również dzieci.

dokaldnie czyli mlodosc + wabik, na tzw. opiekunczosc.
                    Duze oczy + blond wlosy wywoluja chec opiekowania sie.

Jak myslisz ktora kobieta ebdzie miala wieksze szanse na partnera, rowniez stałego.

Ta ktora wzbudzi chec opiekowania sie nia czy ta ktora bedzie wygladala na silna ?

Oczywiscie rozwazamy wszystko na poziomie podswiadomosci i instynktow
          • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:23
            kochanica-francuza napisała:

> płodzi się jak wiadomo nogami ;-)

Jak to mowia - duze szyny to i stacja wielka ;)
            • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:24
              duze=dlugie, sorx ;)
            • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:29

> Jak to mowia - duze szyny to i stacja wielka ;)
              Idź walić konia na lokomotywie.
              • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:31
                "Ojojoj powalało się dziecko jajeczkiem" i wyobraźnia je ponosi ;)
                • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:33
                  gotlama napisała:

> "Ojojoj powalało się dziecko jajeczkiem" i wyobraźnia je ponosi ;)

Eeeee? Ja po prostu nie lubię takich , eee, przemysłowych albo zwierzęcych
                  porównań . Niskie zawieszenie, bufory, pies na kość się nie rzuci itp. - alergię
                  mam.
                  • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:37

> Eeeee? Ja po prostu nie lubię takich , eee, przemysłowych albo zwierzęcych
                    > porównań . Niskie zawieszenie, bufory, pies na kość się nie rzuci itp. -
                    > alergię mam.

Jest dla ciebie szansa - poczytaj o alergenach rekombinowanych ;)
                    • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:39

> Jest dla ciebie szansa - poczytaj o alergenach rekombinowanych

Pocałuj się w dupę i jak do mnie piszesz, to nie pieprz o szynach lub zawieszeniu.

• bleman A tym bardziej o zderzakach ;-) 23.04.06, 00:40

• astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:44

> jak do mnie piszesz, to nie pieprz o szynach lub zawieszeniu.

Wypada uprzedzic o urazach nieznancyh medycynie...

> Pocałuj się w dupę

Walenie konia na lokomotywie, calowanie sie w dupe. Przedziwne upodobania ;)
                  • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:42
                    Kochaniczko - to nie ta kategoria porównań.
                    Zwyczajnie - nastoletnie - ale już płodne kobiety mają nogi dłuższe w stosunku
                    do reszty ciała niż w mniej więcej "dziestoletnim" epizodzie życia.
                    To są podobno bodźce na poziomie podświadomym, dlatego tak łatwo zastąpić
                    brakujące centymetry nóg centymetrami "seksownych" szpilek.
              • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:32

> Idź walić konia na lokomotywie.

wyluzuj, to tylko powiedzonko...
                • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:34

> wyluzuj, to tylko powiedzonko...

Nie wyluzowuję przy ODHUMANIZOWANYCH powiedzonkach.
                  • bleman odhumanizowanie \m/ 23.04.06, 00:36
                    BLASTY, PRECYZJA i TECHNIKA

Nie wiedzialem KF ze masz tak powazne podejscie do death metalu.

;-)))
          • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:25
            Kochaniczka - porównaj sobie proporcje ciała "już" płodnych nastolatek i tzw.
            dojrzałych kobiet a potem dopiero zabieraj głos.
            • bleman No wlasnie :P 23.04.06, 00:26
              Gotlama ma racje!!
            • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:29
              gotlama napisała:

> Kochaniczka - porównaj sobie proporcje ciała

A skąd wezmę???
              • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:33
                Wczesną sklerozę masz nie pamiętając własnego rozwoju? Czy może nie jesteś
                kobietą?
                • kochanica-francuza Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:36
                  gotlama napisała:

> Wczesną sklerozę masz nie pamiętając własnego rozwoju? Czy może nie jesteś
                  > kobietą?

Jakoś się nie obserwowałam, a nogi mam krótkie całe życie... Nie skróciły mi się
                  na starość. ;-)
                  • gotlama Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:58
                    Nogi - moze nie, ale one biedusie zawsze są oceniane w proporcji do reszty
                    ciała, o ile nie jest ono jeszcze pogarbione lub pomarszczone ze starości - bo
                    wtedy wypada z konkurencji.
        • kochanica-francuza proszę bez aluzji politycznych , bo to nudne nt 23.04.06, 00:19
        • astonisz Re: Bossze zbaw hamerykę................ 23.04.06, 00:20
          gotlama napisała:

> Astonisz - ja wiem że teraz modne nóżki krótkie jak u kaczuszki, ale nie
          > spodziewałam się że ta moda zawędrowała za ocean ( wiem wiem - zamiłowanie do
          > nieproporcjonalnie długich nóg to instynktowne dążenie do znalezienia młodej,
          > ale już płodnej partnerki ;)

A dlaczego akurat do mnie pijesz w kwestii dlugosci nog? Ja nie mam nic
          wspolnego z tym wyborem ;) Polskie konserwy nie maja az tak duzego zasiegu...
          jeszcze.
    • kochanica-francuza Boże zbaw nas 23.04.06, 00:20
      od piszących jessoo i boszsze
      • gotlama Re: Boże zbaw nas 23.04.06, 00:27
        ojojoj zbaw nas od większości tego forum ;)
      • astonisz Re: Boże zbaw nas 23.04.06, 00:28

> od piszących jessoo i boszsze

Nio, piszacym w ten sposob mowimy 5 x stopp!
    • tad9 wszystkie te miss ..... 23.04.06, 11:20
      ... są spod jednej sztacy. Nuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka