monikaannaj Re: ISLAM daja mi sile 06.06.06, 10:32 Im tez dawał: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3396578.html Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 10:35 szczerze wali mnie co jest pod tym linkiem...mam prawo do tego co mysle...czuje...wierze....nie jestem fanatyczka-nie mam dziwnych ciuchow,nie jezdze do mekki...jestem Alewia,nie Sunia....a to duza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: I do nt. 06.06.06, 11:53 To sie nie podpisuj pod moim postem tylko sobie z kolezanka na islamskim dopingu jadaca porozmawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Dziewczyny!!! 06.06.06, 13:49 Skonczcie z tymi pyskowkami albo przejdzcie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Dziewczyny!!! 06.06.06, 14:00 Ok- juz kończę. Sory, nie powinnam była wogole reagowac na anastazję, ale wkurzyła mnie wymieniając moje imię w tytule innego watku. W którym typowy dla siebie sposób kłamie na temat moich wypowiedzi i poglądow. Dawno już tego nie robiła - myśłałam ze mam ja z głowy. No nic, obiecuję ze juz nie bede reagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Dziewczyny!!! 06.06.06, 14:02 evita_duarte napisała: > Skonczcie z tymi pyskowkami albo przejdzcie na priv. A ta jaka się zasadnicza zrobiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 07.06.06, 23:07 Jeszcze cię kiedyś może walnąć - z siła eksplodującego ładunku. Sunnici chyba nie lubią przyjaciółek Alego? Jeszcze nie zauważyłaś, że atakują tez duchowych spadkobierców tych, którzy odważyli sie podążyć do bitwy za Aiszą ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: ISLAM daja mi sile 06.06.06, 10:58 Chodzenie do meczetu zastępuje chodzenie na siłownię? Odpowiedz Link Zgłoś
hybrydowy Re: ISLAM daja mi sile 13.06.06, 14:40 dobre:) islam to najbardziej beznadziejna religia jaka jest na tym świecie to ona sie przekształciła w złość , nienawiść i dzieki niej powstały wojny a tym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: ISLAM daja mi sile 13.06.06, 14:42 Jaki piękny był świat przed islamem, nikt wtedy nie znał złości ani wojen... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: ISLAM daja mi sile 10.06.06, 11:21 Pociski rozrywały się wśród tłumu uczestniczącego w pikniku na plaży... Wśród zabitych było dwoje dzieci - półroczne i 18-miesięczne - oraz kilkunastoletni chłopiec... Wzdłuż plaży rozrzucone, porozrywane części ciał, krwawe strzępy latające w powietrzu - opisuje atak amerykańska agencja AP. Według agencji EFE siedmioro zabitych należało do tej samej rodziny; wśród nich była matka z 18-miesięcznym dzieckiem. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3407649.html Odpowiedz Link Zgłoś