bleman 19.06.06, 14:12 youtube.com/watch?v=lKFSq2D__yE&search=nergal youtube.com/watch?v=DmdYGClTzCg&search=nergal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: Nergal u wojewodzkiego ;-) 19.06.06, 15:24 No, zwłaszcza kawałek muzyczny bardzo mnie przekonał...AAAAAAAAAAAAAAAAaarrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Obejrzalas calosc ? ;-) 19.06.06, 15:30 Z ogromnym trudem obejrzałam, bo strasznie kiepsko mi się to otwieraało, ale obejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nie ma to jak pseudointelektalne gadki 19.06.06, 15:33 mgr historii ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Nie ma to jak pseudointelektalne gadki 19.06.06, 15:36 Trochę chrzanił jak potrzaskany:)))Do Kazi Szczuki mu daleko, ale dla 15 latków - ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Do kazi mu daleko, pozatym on na koncertach 19.06.06, 15:39 tez przynudza... Tytus z Acid Drinkers jest bardziej haryzmatyczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to : 19.06.06, 15:38 youtube.com/watch?v=pSf5qyJbBgM&search=behemoth a to masz slaves shall serve youtube.com/watch?v=aLDZ01M2Yh0&search=behemoth Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to 19.06.06, 17:51 Oglądałem. Choć nazwa jego orkiestry jest mi znajoma, to jednak nie słyszałem żadnego z ich numerów. W ogóle w tym programie dominują jakieś zaspane, smędzące dziewuszyny w brudnych gaciach - może zbrzydzają się tak ze strachu, żeby prowadzący nie czynił jakiś aluzji? - więc przestałem regularnie oglądać. Poza tym Wojewódzki zaczyna się w swoich bon motach nieco powtarzać. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to 19.06.06, 19:02 Poza > tym Wojewódzki zaczyna się w swoich bon motach nieco powtarzać. > coz za wyostrzony krytycyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini i przegadal wojewodzkiego 19.06.06, 18:48 chyba pierwszy gosc, ktoremu to sie udalo. ale ta wstawka wojewodzkiego "satan irena" o mamie negrala byla swietna :::::::))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini a poza tym 19.06.06, 18:49 chyba jeden z najprzystojniejszych facetow w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman No wlasnie nie mam pojecia. 19.06.06, 20:02 Nergal jest malo znany,w iec watpie czy o niego chodzi ;-) Ale za to Wojewodzki to wychodzony KidAdult po 40'tce... Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: No wlasnie nie mam pojecia. 19.06.06, 20:05 a co ma znanosc do tego czy ktos jest jednym z najbardziej przystojnych facetow w polsce ? wojewodzki mi sie nie podoba, jest smieszny ale jako facet odpada. nie dziwie sie, ze ma mlodsza laske, bo zadna kobieta by nie wytrzymala z takim 40-letnim dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini zobacz jaki ma boski profil i owal twarzy ;) 19.06.06, 20:10 naprawde mysle, ze jeden z najpiekniejszych w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman LOL powaznie ?...nie no nie wierze ;-)))))))))))) 19.06.06, 20:15 radarmagazine.com.br/sinalaberto/imagens/behemoth_nergal_centurymedia_dv_01_mn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 19.06.06, 20:18 ragdoll.metalkings.ru/Nergal/nergal-40.jpg www.centurymedia.com/us/images/artists/behemoth/large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 19.06.06, 20:25 serio. wczoraj sie naprawde przypatrzylam jego profilowi i uwazam, ze ma profil jeden z najpiekniejszych w Polsce- profil przystojnego faceta. w kazdym razie strasznie mi sie chcialo smiac jak sobie gadali z wojewodzkim, ktory juz zaczyna po prostu puszczac fale, on juz sie przestaje kontrolowac. ten tekst z "satan irena" byl po prostu boski. i w sumie wole wojewodzkiego od majewskiego. natomiast takich tatuazy nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:45 E, taki jakiś , przypomina mi Marsjanina:))))))) Obecny maż Gretkowskiej jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:47 a jest jakis nieobecny maz gretkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:48 :))))) Ten poprzedni często bywa u Pospieszalskiego w programie i wygląda, jakby miał tego no...w zołądku..solitera czy solitra, nie wiem, jak to się odmienia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:50 ten, ktory mieszkal w szwecji jest obecnym czy bylym? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:54 Obecny to Pietucha, ten ze Szwecji, a poprzedni to Michalski, ten: www.koliber.org/dane/news/gfx/8000_michalski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: LOL, powaznie... ? to byly gretkowskiej ? 19.06.06, 21:02 Owszem. A jak juz tak o facetach gadamy, to jedyny trochę w stylu tego tam heavy metalowca czy kogoś , o podobnie dziwacznych oczach, który wg mnie jest gdzies blisko ideału to Probosz, tylko, ze on jest bardzo niski i zaczął wyglądać jak człwoeik dopiero po 40-stce. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 20.06.06, 13:56 wasza_bogini napisała: > serio. > wczoraj sie naprawde przypatrzylam jego profilowi i uwazam, ze ma profil jeden > z Pewnie gdyby był Twoim facetem, kazałabyś mu cały czas siedzieć bokiem do Ciebie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 03:08 Bez scenicznego makijażu wygląda cudownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 21:36 dla mnie jak frankenstein Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 21:58 evita_duarte napisała: > dla mnie jak frankenstein Na scenie faktycznie nie wygląda najkorzystniej:) Ale kiedy zmyje z siebie tapetę i przebierze w normalne ciuchy jest diablo przystojny. U Kuby wyglądał fantastycznie! BTW Frankensteina to mi bardziej przypomina Roman Edukator:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:00 ava40 napisała: > evita_duarte napisała: > > > dla mnie jak frankenstein > Na scenie faktycznie nie wygląda najkorzystniej:) Ale kiedy zmyje z siebie > tapetę i przebierze w normalne ciuchy jest diablo przystojny. U Kuby wyglądał > fantastycznie! Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gory. > BTW Frankensteina to mi bardziej przypomina Roman Edukator:) Jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:15 evita_duarte napisała: > Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gory. A cóż to za kalumnie! Adaś wcale nie ma problemów z łysieniem, po prostu chłopina nie jest fotogeniczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:21 ava40 napisała: > evita_duarte napisała: > > > Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gor > y. > A cóż to za kalumnie! Adaś wcale nie ma problemów z łysieniem, po prostu > chłopina nie jest fotogeniczny:) Nie ma problemow z lysieniem? To co? Po prostu ma tak wysokie czolo? Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Ale on łysieje, sam sie przyznaje :P 21.06.06, 00:45 Taaaaa? Nie zauważyłam:) Zresztą to nieistotne. Z włosami czy bez Nergal i tak piękny jest! Odpowiedz Link Zgłoś