Dodaj do ulubionych

Nergal u wojewodzkiego ;-)

19.06.06, 14:12
youtube.com/watch?v=lKFSq2D__yE&search=nergal
youtube.com/watch?v=DmdYGClTzCg&search=nergal
Obserwuj wątek
    • totalna_apokalipsa Re: Nergal u wojewodzkiego ;-) 19.06.06, 15:24
      No, zwłaszcza kawałek muzyczny bardzo mnie
      przekonał...AAAAAAAAAAAAAAAAaarrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!
      • bleman Obejrzalas calosc ? ;-) 19.06.06, 15:27

• totalna_apokalipsa Re: Obejrzalas calosc ? ;-) 19.06.06, 15:30
          Z ogromnym trudem obejrzałam, bo strasznie kiepsko mi się to otwieraało, ale
          obejrzałam.
          • bleman Nie ma to jak pseudointelektalne gadki 19.06.06, 15:33
            mgr historii

;-))))))))))
            • totalna_apokalipsa Re: Nie ma to jak pseudointelektalne gadki 19.06.06, 15:36
              Trochę chrzanił jak potrzaskany:)))Do Kazi Szczuki mu daleko, ale dla 15
              latków - ok:)
              • bleman Do kazi mu daleko, pozatym on na koncertach 19.06.06, 15:39
                tez przynudza...

Tytus z Acid Drinkers jest bardziej haryzmatyczny ;-)
          • bleman Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to : 19.06.06, 15:38
            youtube.com/watch?v=pSf5qyJbBgM&search=behemoth
            a to masz slaves shall serve
            youtube.com/watch?v=aLDZ01M2Yh0&search=behemoth
            • johnny-kalesony Re: Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to 19.06.06, 17:51
              Oglądałem. Choć nazwa jego orkiestry jest mi znajoma, to jednak nie słyszałem
              żadnego z ich numerów. W ogóle w tym programie dominują jakieś zaspane, smędzące
              dziewuszyny w brudnych gaciach - może zbrzydzają się tak ze strachu, żeby
              prowadzący nie czynił jakiś aluzji? - więc przestałem regularnie oglądać. Poza
              tym Wojewódzki zaczyna się w swoich bon motach nieco powtarzać.

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • wasza_bogini Re: Lepiej na wstawke muzyczna nadawalo bys ie to 19.06.06, 19:02
                Poza
                > tym Wojewódzki zaczyna się w swoich bon motach nieco powtarzać.
                >

coz za wyostrzony krytycyzm.
    • wasza_bogini i przegadal wojewodzkiego 19.06.06, 18:48
      chyba pierwszy gosc, ktoremu to sie udalo.

ale ta wstawka wojewodzkiego "satan irena" o mamie negrala byla
      swietna :::::::)))))))
      • wasza_bogini a poza tym 19.06.06, 18:49
        chyba jeden z najprzystojniejszych facetow w polsce.
        • bleman Nergal czy wojewódzki ? ;-) 19.06.06, 19:53

• wasza_bogini a jak Ci sie wydaje?;) 19.06.06, 20:00

• bleman No wlasnie nie mam pojecia. 19.06.06, 20:02
              Nergal jest malo znany,w iec watpie czy o niego chodzi ;-)
              Ale za to Wojewodzki to wychodzony KidAdult po 40'tce...
              • wasza_bogini Re: No wlasnie nie mam pojecia. 19.06.06, 20:05
                a co ma znanosc do tego czy ktos jest jednym z najbardziej przystojnych facetow
                w polsce ?

wojewodzki mi sie nie podoba, jest smieszny ale jako facet odpada. nie dziwie
                sie, ze ma mlodsza laske, bo zadna kobieta by nie wytrzymala z takim 40-letnim
                dzieckiem.
                • bleman Serio ci sie łysiejacy Nergal podoba ? ;-) 19.06.06, 20:08

• wasza_bogini zobacz jaki ma boski profil i owal twarzy ;) 19.06.06, 20:10
                    naprawde mysle, ze jeden z najpiekniejszych w polsce.
                    • bleman LOL powaznie ?...nie no nie wierze ;-)))))))))))) 19.06.06, 20:15
                      radarmagazine.com.br/sinalaberto/imagens/behemoth_nergal_centurymedia_dv_01_mn.jpg
                    • bleman Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 19.06.06, 20:18
                      ragdoll.metalkings.ru/Nergal/nergal-40.jpg
                      www.centurymedia.com/us/images/artists/behemoth/large.jpg
                      • wasza_bogini Re: Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 19.06.06, 20:25
                        serio.
                        wczoraj sie naprawde przypatrzylam jego profilowi i uwazam, ze ma profil jeden z
                        najpiekniejszych w Polsce- profil przystojnego faceta.

w kazdym razie strasznie mi sie chcialo smiac jak sobie gadali z wojewodzkim,
                        ktory juz zaczyna po prostu puszczac fale, on juz sie przestaje kontrolowac.
                        ten tekst z "satan irena" byl po prostu boski.
                        i w sumie wole wojewodzkiego od majewskiego.

natomiast takich tatuazy nie lubie.
                        • bleman Ale jest niski :P 19.06.06, 20:28

• iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:45
                            E, taki jakiś , przypomina mi Marsjanina:)))))))
                            Obecny maż Gretkowskiej jest ok:)
                            • wasza_bogini Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:47
                              a jest jakis nieobecny maz gretkowskiej?
                              • iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:48
                                :)))))
                                Ten poprzedni często bywa u Pospieszalskiego w programie i wygląda, jakby miał
                                tego no...w zołądku..solitera czy solitra, nie wiem, jak to się odmienia:))))))
                                • wasza_bogini Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:50
                                  ten, ktory mieszkal w szwecji jest obecnym czy bylym?
                                  • wasza_bogini pospieszalski tez ma niezly profil ;;;;;;;)))))))) 19.06.06, 20:50

• iluminacja256 Re: Ale jest niski :P 19.06.06, 20:54
                                    Obecny to Pietucha, ten ze Szwecji, a poprzedni to Michalski, ten:
                                    www.koliber.org/dane/news/gfx/8000_michalski.jpg
                                    • bleman LOL, powaznie... ? to byly gretkowskiej ? 19.06.06, 20:55

• iluminacja256 Re: LOL, powaznie... ? to byly gretkowskiej ? 19.06.06, 21:02
                                        Owszem. A jak juz tak o facetach gadamy, to jedyny trochę w stylu tego tam
                                        heavy metalowca czy kogoś , o podobnie dziwacznych oczach, który wg mnie jest
                                        gdzies blisko ideału to Probosz, tylko, ze on jest bardzo niski i zaczął
                                        wyglądać jak człwoeik dopiero po 40-stce.
                        • pavvka Re: Błehehe, ale rpzesadza z makijarzem ;-)) 20.06.06, 13:56
                          wasza_bogini napisała:

> serio.
                          > wczoraj sie naprawde przypatrzylam jego profilowi i uwazam, ze ma profil
                          jeden
                          > z

Pewnie gdyby był Twoim facetem, kazałabyś mu cały czas siedzieć bokiem do
                          Ciebie :-P
    • wasza_bogini a sam wojewodzki 19.06.06, 18:50
      ma coraz lepsze gadki.
      • ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 03:08
        Bez scenicznego makijażu wygląda cudownie:)
        • bleman Nergal ? no nie...nastepna.... :/ 20.06.06, 20:05

• pavvka Nie bądź taki zazdrosny, ble :-P (n/t) 20.06.06, 20:16

• evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 21:36
          dla mnie jak frankenstein
          • ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 21:58
            evita_duarte napisała:

> dla mnie jak frankenstein
            Na scenie faktycznie nie wygląda najkorzystniej:) Ale kiedy zmyje z siebie
            tapetę i przebierze w normalne ciuchy jest diablo przystojny. U Kuby wyglądał
            fantastycznie!
            BTW Frankensteina to mi bardziej przypomina Roman Edukator:)
            • evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:00
              ava40 napisała:

> evita_duarte napisała:
              >
              > > dla mnie jak frankenstein
              > Na scenie faktycznie nie wygląda najkorzystniej:) Ale kiedy zmyje z siebie
              > tapetę i przebierze w normalne ciuchy jest diablo przystojny. U Kuby wyglądał
              > fantastycznie!

Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gory.

> BTW Frankensteina to mi bardziej przypomina Roman Edukator:)

Jasne :)
              • ava40 Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:15
                evita_duarte napisała:

> Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gory.
                A cóż to za kalumnie! Adaś wcale nie ma problemów z łysieniem, po prostu
                chłopina nie jest fotogeniczny:)
                • evita_duarte Re:Nie wiedziałam, że Adaś jest taki przystojny! 20.06.06, 22:21
                  ava40 napisała:

> evita_duarte napisała:
                  >
                  > > Kwesti gustu. ja nie lubie lysiejacych facetow z poszerzona czaszka u gor
                  > y.
                  > A cóż to za kalumnie! Adaś wcale nie ma problemów z łysieniem, po prostu
                  > chłopina nie jest fotogeniczny:)

Nie ma problemow z lysieniem? To co? Po prostu ma tak wysokie czolo?
                  • ava40 Re:A żebyś wiedziała:) 20.06.06, 22:37
                    A czoło ma piękne.
                • bleman Ale on łysieje, sam sie przyznaje :P 21.06.06, 00:08

• ava40 Re: Ale on łysieje, sam sie przyznaje :P 21.06.06, 00:45
                    Taaaaa? Nie zauważyłam:) Zresztą to nieistotne. Z włosami czy bez Nergal i tak
                    piękny jest!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka