bleman 24.06.06, 15:30 pies może byc kościa niezgody ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nihiru Re: Czy... 24.06.06, 15:31 i Ty mówisz że to ja mam abstrakcyjne probnlemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Czy... 24.06.06, 17:49 Skoro homik może, jak udowadniają perturbacje obyczajowe na szczeblu władzy, to dlaczego nie pies ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Czy... 24.06.06, 20:15 Johnny, twój "homik" przez samo "h" mnie poraził :)....dwa razy musiałam przeczytać, żeby skumać, o jakie zwierzę chodzi :). Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Czy... 25.06.06, 02:03 Skoro wysiłki te zwieńczone zzostały powodzeniem, w nagrodę piosenka: grupa The Residents i fetyszystyczno-ekspresjonistyczno-nazistowski rock'n'roll! Third Reich'n'Roll! www.youtube.com/watch?v=Ve0XrTiFiwo Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Re: Czy... 25.06.06, 10:23 Psia kość! miejmy nadzieję, że sprawa rozejdzie się po kościach i nie odbije się na psie Oby w spokoju ogryzał kości. A nie wylizywał sie z ran (psy_chicznych) ludziska! nie drzeć kotow o psa! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Chciałbym, atoli ... 26.06.06, 02:00 ... dosięgam czołem jedynie do kolan. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś