Dodaj do ulubionych

Europa-Bus, Mill Tour

06.04.11, 20:56
Mam pytanie czy znacie te biura? Ktoś ze znajomych był gdzieś z nimi?
Obserwuj wątek
    • jaromir39 Re: Europa-Bus, Mill Tour 14.08.13, 12:38
      Witam
      Ja w tym roku wysłałem mojego syna Karola z tym biurem na wycieczke po Francji i Hiszpani od 3.08 do 15.08.2013
      Oferta była interesująca , miejsce wykupiliśmy przez firmę Profesionall z Olsztyna.
      Cały pobyt dziecko opisywało jako pozytywny, ale problem sie zaczął kiedy dzień przed wyjazdem zaczęło mieć silne bóle brzucha , wychowawca zawiózł Karola karetką do szpitala oddalonego 120km od miejsca pobytu. W szpitalu padło podejrzenie na wyrostek ale nadmieniam iz tylko podejrzenie a więc należało prowadzic dalsze badania , co wymagalo czasu.
      W tym czasie zadzwoniła Pani Marzena Krol i jej wspólniczka i nakazały opiekunce opuścić szpital i wracac do grupy , zas Karol zostanie w szpitalu sam i jest tam jakas kobieta co sobie w tym szpitalu dorabia i zna polski to cos mu powie. Dziecko nasze załamało sie i dzwoniło do nas non stop aby go tam samego nie zostawiać , opiekunka chciała tez zostac , rozpłakała sie ale zagrożono jej zwolnieniem z pracy więc odjechała ,Karol został sam w szpitalu gdzie nawet lekarze nie znali języka angielskiego tylko kataloŃski. Wyraznie protestowaliśmy z Zoną aby go nie zostawiać i jesli potrzebują opiekuna do dzieci to niech sobie sprowadza z Polski kogoś a nie zostawiają dziecka samego. Odpowiedz była jedno znaczna od włascicieli ,, nam sie to nie opłaca" czyli pieniązki ważniejsze do zdrowia psychicznego dziecka !!! Dowodem na materialne podejście do sprawy było nawet to iż opiekunce właścicielka kazała wracać do hotelu karetką bo za karetkę płaci ubezpieczalnia. Po moich licznych telefonach i grozbach że sprawa wyląduje w sądzie , kierownik tej wycieczki oświadczył dla Karola że nie przywiezie mu nawet torby do szpitala bo syn ma pyskatego Ojca. Wraz z Żona byliśmy na początku urlopu , musieliśmy go przerwać pieniądze za wynajem apartamentu nad morzem przepadły.
      Następnego dnia żona sama musiała polecieć do Barcelony i opiekować się dzieckiem , okazało sie że to zapalenie węzłów chłonnych , wystarczyło trochę posiedzieć z dzieckiem i wszystko by się wyjaśniło , a tak pani kierownik wycieczki i właścicielka firmy EURO-BUS postąpili jak zwierzęta ,,jeden padł to karawana jedzie dalej a tamten niech zdycha "
      Po całej sytuacji z pełną odpowiedzialnością nie polecam taj firmy!!!! W tej firmie EURO-BUS
      NAJWAŻNIEJSZE SA PIENIĄDZE NIE PAŃSTWA DZIECI !!!!!
      Podaje nr telefonu pod którym udzielę wszelkich informacji i zapraszam być może innych poszkodowanych do dołączenia się do naszego pozwu do sądu. 513-01-70-70

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka