wasza_bogini 25.06.06, 17:23 musisz troche pocwiczyc sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3435612.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 17:25 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3435612.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 17:51 Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedynie, że moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 18:40 johnny-kalesony napisał: > Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedynie, że > moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet. a co ma lyzwiarstwo kobiet wspolnego z Twoja dbaloscia o Twoj wyglad? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 18:42 przeplynalem dzisiaj 1200m :-) wasza_bogini napisała: > johnny-kalesony napisał: > > > Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedyni > e, że > > moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet. > > a co ma lyzwiarstwo kobiet wspolnego z Twoja dbaloscia o Twoj wyglad? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 19:25 A ja przejechałem dzisiaj 4 km., po czym nagle przypomniałem sobie o pozostawionych, otwartych drzwiach balkonowych, a mieszkam na 1' piętrze. W te pędy wróciłem, zamknąłem, no i wtedy na boisko wybiegł już Albion ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 19:52 fajne zdjecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 20:21 bisia. czy Ty nie wystepowalas wczesniej pod innym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 22:42 wybór należy do ciebie. oczywiście możesz być łysy i robić sobie pks-y z resztek zebranych na podłodze u zaprzyjaźnionego fryzjera, przyklejonych do ohydnej gęby butaprenem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 23:15 Zgłosiłem post do kasacji dwa razy: za pierwszym razem, kiedy byłem jeszcze niezalogowany i później, już po dokonaniu logowania. Pragnę nadmienić do wiadomości osób z tego forum, że nie był on w jakikolowiek sposób obraźliwy i najdrobniejszych nawet wycieczek w kierunku Kochanicowym nie zawierał. Nawet bym nie pomyślał, że słowo "ser" budzi i ciebie jakieś nieprzyjemne skojarzenia. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 23:17 czytałam:)ale niestety,chcesz miec włosy to musisz paśc przed KF na kolana:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: KF wyczaruje mu wlosy ? ;-) 25.06.06, 23:39 Nie, nie - Kochanica podobno zna sposób, dzięki któremu nie wypadną ... Mam nadzieję, bazując na moim fałszywym, dwulicowym wdzięku, wyłudzić go od niej by cieszyć się owłosieniem na głowie przynajmniej do wieku późnego lowelasa! Na marginesie - jakieś cztery lata temu ja też miałem włos dłuższy, mniej więcej taki jak młody Gallager. Niestety - po trzydziestce zaczęło dziać się z nimi coś dziwnego ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Znam i to sprawdzony hehe 26.06.06, 14:48 a jeśli komuś włosy nie wypadają, to je wzmocni. Blem, tobie też mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 26.06.06, 14:47 > Nawet bym nie pomyślał, że słowo "ser" budzi i ciebie jakieś nieprzyjemne > skojarzenia. Ser nie budzi, jem mnóstwo sera. Całość postu. Odpowiedz Link Zgłoś