Dodaj do ulubionych

johnny - dbam o Twoje piekno

25.06.06, 17:23
musisz troche pocwiczyc

sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3435612.html?i=0
Obserwuj wątek
    • wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 17:25
      sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3435612.html?i=1
      • johnny-kalesony Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 17:51
        Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedynie, że
        moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 18:40
          johnny-kalesony napisał:

> Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedynie, że
          > moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet.

a co ma lyzwiarstwo kobiet wspolnego z Twoja dbaloscia o Twoj wyglad?
          • dziewice Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 18:42
            przeplynalem dzisiaj 1200m :-)

wasza_bogini napisała:

> johnny-kalesony napisał:
            >
            > > Widzęczynym za zainteresowanie niepoślednie moją osobą będąc dodam jedyni
            > e, że
            > > moją ulubioną dyscypliną sportu w TV jest łyżwiarstwo figurowe kobiet.
            >
            > a co ma lyzwiarstwo kobiet wspolnego z Twoja dbaloscia o Twoj wyglad?
            • johnny-kalesony Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 19:25
              A ja przejechałem dzisiaj 4 km., po czym nagle przypomniałem sobie o
              pozostawionych, otwartych drzwiach balkonowych, a mieszkam na 1' piętrze.
              W te pędy wróciłem, zamknąłem, no i wtedy na boisko wybiegł już Albion ...

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
    • bitch.with.a.brain Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 19:52
      fajne zdjecia:)
      • wasza_bogini Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 20:21
        bisia. czy Ty nie wystepowalas wczesniej pod innym nickiem?
        • bitch.with.a.brain Re: johnny - dbam o Twoje piekno 25.06.06, 21:46
          nie
          • kochanica-francuza Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 22:42
            wybór należy do ciebie. oczywiście możesz być łysy i robić sobie pks-y z resztek
            zebranych na podłodze u zaprzyjaźnionego fryzjera, przyklejonych do ohydnej gęby
            butaprenem :-)
            • johnny-kalesony Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 23:15
              Zgłosiłem post do kasacji dwa razy: za pierwszym razem, kiedy byłem jeszcze
              niezalogowany i później, już po dokonaniu logowania. Pragnę nadmienić do
              wiadomości osób z tego forum, że nie był on w jakikolowiek sposób obraźliwy i
              najdrobniejszych nawet wycieczek w kierunku Kochanicowym nie zawierał.
              Nawet bym nie pomyślał, że słowo "ser" budzi i ciebie jakieś nieprzyjemne
              skojarzenia.

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • bitch.with.a.brain Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 25.06.06, 23:17
                czytałam:)ale niestety,chcesz miec włosy to musisz paśc przed KF na kolana:)
                • bleman KF wyczaruje mu wlosy ? ;-) 25.06.06, 23:29

• johnny-kalesony Re: KF wyczaruje mu wlosy ? ;-) 25.06.06, 23:39
                    Nie, nie - Kochanica podobno zna sposób, dzięki któremu nie wypadną ... Mam
                    nadzieję, bazując na moim fałszywym, dwulicowym wdzięku, wyłudzić go od niej by
                    cieszyć się owłosieniem na głowie przynajmniej do wieku późnego lowelasa!
                    Na marginesie - jakieś cztery lata temu ja też miałem włos dłuższy, mniej więcej
                    taki jak młody Gallager.
                    Niestety - po trzydziestce zaczęło dziać się z nimi coś dziwnego ...

Pozdrawiam
                    Keep Rockin'
                    • kochanica-francuza Znam i to sprawdzony hehe 26.06.06, 14:48
                      a jeśli komuś włosy nie wypadają, to je wzmocni. Blem, tobie też mogę polecić.
              • kochanica-francuza Re: Kaleson - kasacja postu albo włosy 26.06.06, 14:47

> Nawet bym nie pomyślał, że słowo "ser" budzi i ciebie jakieś nieprzyjemne
                > skojarzenia.

Ser nie budzi, jem mnóstwo sera. Całość postu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka