bleman 28.07.06, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=44351002&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: Hehe, potwierdzaja sie moje obserwacje ;-) 28.07.06, 18:10 a to napisal facet: >pie..nie nawet z najwieksza laska jakby była głupia i wredna facet nie >wytrzyma wydyyma kilka razy i da kopa w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale co to ma do rzeczy ? 28.07.06, 18:12 Poniekad facet ma troche racji. Mezczyzni szukajac partnerki do dluzszego zwiazku robia sie rownie wymagajacy jak kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ale co to ma do rzeczy ? 28.07.06, 18:17 poniekad? ja mysle, ze on ma racje. i to akurat wcale nie potwierdza Twoich wczesniejszych teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: No to masz przechlapane nt. 28.07.06, 20:46 Wiem. Widocznie nie kazdy moze byc taki jaki chce byc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Nic dodać nic ująć. 28.07.06, 18:35 Jakież to puste kryteria wyboru kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Nic dodać nic ująć. 28.07.06, 18:40 tomekpk napisał: > Jakież to puste kryteria wyboru kobiet. Tyu zapewne masz pelniejsze kryteria wyboru kobiet (klania sie gramatyka) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini sami faceci tak sie kategoryzuja 28.07.06, 18:43 jak nie ma samochodu to jets koniec jego swiata i kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Tez fakt 28.07.06, 18:57 a kto zechce zakompleksionego faceta? Nikt! Ludzie maja wystarczajaco duzo prawdziwych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Właśnie po co pomagać innym 28.07.06, 19:10 Niech cierpią to ich sprawa. Niech umierają z głodu. Najlepiej widzieć tylko własne problemy a inni to śmieci. Tak mówi prawdziwa feministka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Tak Tomeczku a która? 28.07.06, 22:00 Można cytat? Nie powiem ci na forum, ile moja mama feministka wydała na pomoc bliźnim, bo i tak nie uwierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale kompleksy z czegos wynikaja skads sie biora 28.07.06, 20:44 watpie czy sa ludzie zakompleksieni od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte i co z tego ze skads sie biora? 28.07.06, 21:10 Jak komus kompleksy przeszkadzaja w zyciu to niech idzie na terapie, a nie oczekuje, ze partnerka bedzie leczyc jego kompleksy. Nic z tego zazwyczaj ludzie maja powazniejsze problemy i potrzebuja porady, wsparcia etc a jedyne co dostaja to kolejne kompleksy partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte To samo tyczy sie przyjaciol i znajomych 28.07.06, 21:12 Ktos zakompleksiony nawet nie ma ochoty sluchac o problemach innych i wiecznie narzeka jak to jemu jest zle vide bleman. Ja ciebie blem lubie ale wyobraz sobie ze sa powazniejsze problemy na swiecie od twoich Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: To samo tyczy sie przyjaciol i znajomych 28.07.06, 21:14 > Ktos zakompleksiony nawet nie ma ochoty sluchac o problemach innych to chyba jest powszechne. szczegolnie nie lubia sluchac Ci, co chetnie non-stop opowiadaja o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To samo tyczy sie przyjaciol i znajomych 28.07.06, 21:31 Ja umiem sluchac o cudzych problemach. Nie zawsze umiem doradzic, ale zazwyczaj slucham. > co chetnie non-stop > opowiadaja o sobie. Uff jak to dobrze za ja mowie o sobie i swoich problemach tylko w internecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: i co z tego ze skads sie biora? 28.07.06, 21:29 > Jak komus kompleksy przeszkadzaja w zyciu to niech idzie na terapie A myslisz ze ott akie latwe ? Jak robiac wzmianke o wizycie u psychologa slyszy sie smiech albo zarty od najblizszych osob ? > ludzie maja powazniejsze problemy i potrzebuja porady, wsparcia etc a jedyne co > dostaja to kolejne kompleksy partnera. Oczywiscie ze sa powazniejsze problemy. Tylko czy to powod zeby nie zajmowac sie swoimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: i co z tego ze skads sie biora? 28.07.06, 21:57 żarty od najblizszych? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: i co z tego ze skads sie biora? 28.07.06, 22:00 > żarty od najblizszych? albo bagatelizowanie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A propos samochodu 29.07.06, 13:57 Może znowu wyjdę na skwaśniałego cynika, ale czy nie jest tak, że sporo kobiet oczekuje od faceta tego, że będzie miał samochód, by ją przywieźć wieczorem z imprezy itd.? I co w takiej sytuacji np. ja mam zrobić, jeśli ja samochodu mieć po prostu nie chcę, bo uważam, że byłbym fatalnym kierowcą? Ja chodząc czasem wpadam np. na słupki ;), przy takim roztargnieniu nie mam zamiaru się jeszcze bawić w samochód... Dla mnie to totalny absurd, to oczekiwanie, że każdy musi być kierowcą... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A propos samochodu 29.07.06, 14:44 ale od przywożenia z wieczornej imprezy sa taksowki i autobusy nocne.Po co do tego facet z samochodem? Po prostu spotykasz nieodpowiednie kobiety jesli wszystkie od ciebie oczekują,że bedziesz kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A propos samochodu 29.07.06, 15:15 > ale od przywożenia z wieczornej imprezy sa taksowki i autobusy nocne.Po co do > tego facet z samochodem? Hmmmm, no nie wiem. Czy potraktowałabyś poważnie faceta, który by Ci powiedział, że nie ma prawa jazdy i nie zamierza mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos samochodu 29.07.06, 15:26 > > Hmmmm, no nie wiem. Czy potraktowałabyś poważnie faceta, który by Ci powiedział > , > że nie ma prawa jazdy i nie zamierza mieć? TAK! TAK! TRZY RAZY TAK! Pod warunkiem, że nie byłby stephenem_s. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos samochodu 29.07.06, 15:27 był w którymś babskim piśmie artykuł o mężczyznach romantykach - związek z takim to katastrofa, tweirdziły zbiorowo kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: A propos samochodu 29.07.06, 15:29 > był w którymś babskim piśmie artykuł o mężczyznach romantykach - związek z taki > m > to katastrofa, tweirdziły zbiorowo kobiety. Dziwne. Wydawało mi sie, że kobiety marzą o facecie, który był by romantykiem. Spacery po plazy, podziwianie zachodu słońca, kwiaty z okazji i bez okazji też, jakies miłosne wiersze pisane specjalnie dla wybranki serca. Jeżeli do tego potrafiłby zarobić pieniądze i pomagałby w domu to był by niemal ideałem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A propos samochodu 29.07.06, 17:25 Steph przypomina mi pewnego znajomego. BYłEGO znajomego, dodam. Tamten też wyszukiwał 1000 rzekomych powodów, dla których kobiety go nie chcą (niezamożność/brak urody/nerwica) i pragnął pomocy, a gdy mu się przedstawiło prawdziwy powód, to się obraził i zaczął wykrzykiwać, że nie da, cytuję "zmieniać swojej osoby". Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A propos samochodu 29.07.06, 20:50 Ja tam nie lubie poezji,wolę prozę,więc miłosne wiersze mnie nie kręcą.Szczegolnie,że ci romantycy zazwyczaj pisza mocno nieudolnie. Kwiaty bez okazji jak najbardziej, lubię też je dawać.A pomoc w domu mi nie potrzebna.Słowo "pomagac" sugeruje,że to kobieta ma obowiązki domowe,a mężczyzna jej łaskawie pomaga. Umiem sama nastawic pralke, kanapki tez sobie zrobię, wiec facet nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To romantyzm kojazy ci sie z robieniem kanape 29.07.06, 21:35 Czasem to najbardziej romantyczny gest jaki mozna sobie wyobrazic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A co mianowicie? 29.07.06, 21:39 Bo pierwotnie elementem romantycznej miłości było niespełnienie/nielegalność/wyjęcie spod prawa/śmierć (nie wszystkie naraz hihihi - do wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co mianowicie? 29.07.06, 21:45 Mi romantyzm raczej kojazy sie z namietnym seksem w pieknych okolicznosciach przyrody, czerpaniem przyjemnosci z wspulnego spedzania czasu, mowienia o wlasnych uczuciach i potrzebach, prezentami dawanymi bez okazji, spontanicznym inicjowaniem seksu ;-), itd. Ale najwazniejsze to bardziej uczuciowe podejscie do zwiazku, mowienie o uczuciach i potrzebach, a nie traktowanie zwiazku jak jakiejs umowy ze sztywnym zestawem zasad... Ni wiem, moze to malo romantyczne ;-) ale ja tak to widze :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co mianowicie? 29.07.06, 21:49 bleman napisał: > Mi romantyzm raczej kojazy sie z namietnym seksem w pieknych okolicznosciach > przyrody, czerpaniem przyjemnosci z wspulnego spedzania czasu, mowienia o > wlasnych uczuciach i potrzebach, prezentami dawanymi bez okazji, spontanicznym > inicjowaniem seksu ;-), itd. nooo wiesz bleman! to dowalmy ten seks i prezenty i będziemy pasować jak ta lala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 21:45 kiedy facet robi kobiecie kanapki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman phi, tez mi problem 29.07.06, 21:47 A czy omlet(biszkoptowy) tez jest romantyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini to nie jest problem, to jest lowienie wzruszen ;) 29.07.06, 21:49 > A czy omlet(biszkoptowy) tez jest romantyczny ? tez ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Chyba omlet biszkobtowy z owocami i bita 29.07.06, 22:02 jest najlepszy :) I do tego kawa, cappuccino albo latte :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 22:04 romantycznie jest wtedy kiedy kobieta wyczołguje się z namiotu, rozciąga cialo obolałe od spania na ziemi a facet podaje jej kawalek chleba i otwiera konserwe turystyczną:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 22:08 harcerze tez maja swoje przyjemnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Dawno nie spalem na ziemi, nie wiem jak to jest 29.07.06, 22:12 Czy tak samo jak spanie na podlodze w akademikach ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 22:09 > romantycznie jest wtedy kiedy kobieta wyczołguje się z namiotu, rozciąga cialo > obolałe od spania na ziemi a facet podaje jej kawalek chleba i otwiera konserwe > turystyczną:) Eee, tam. A przywiozlas cos kolezance ? Czy tylko przejadalas wszystko rpzed namiotem ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 23:14 W tym roku nie spałam pod namiotem.A koleżance nic nie przywiozlam,bo nie miałam na to kasy.Musiałam coś jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 23:21 >Musiałam coś jeść. Miałas sie odchudzac ponoc... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 23:22 Ale nie mogłam prowadzić dwutygodniowej głodowki i jeszcze jeździć na rowerze. wiem,że 750km to niewiele ale zawsze cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 23:29 > Ale nie mogłam prowadzić dwutygodniowej głodowki i jeszcze jeździć na rowerze. > wiem,że 750km to niewiele ale zawsze cos:) Oo, sporo, gdzie bylas ? Bylas po drugiej stronie Donu ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: romantyzm jest wtedy, 29.07.06, 23:33 Od Włodzimierza Wołyńskiego przez Łuck, Korzec, Dubne, Krzemieniec, Tarnopol.W tamta stronę przekraczałam granicę w Zosin/Usciług z powrotem Rawa Ruska/Hrebenne. Taką petle zatoczylismy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ło Jezu, że też się ludziom chce 29.07.06, 23:35 na rowerkach zapierniczać. moje ulubione sporty to leżenie na kanapie, seks i pilates - pilates to 80% leżenia, w seksie też dużo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 29.07.06, 23:37 A rower to tylko siedzenie:) Zreszta jazda na rowerze jest ciekawsza od innych sportów bo mozna jeszcze coś zwiedzić. Tylko troche szkdoa,że trasa taka krótka,ale troche nam pokrzyżowal plany deszcz i troche brak noclegów. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 29.07.06, 23:53 > A rower to tylko siedzenie:) Ale jakie niewygodne :/ Probowalem na poczatku wakacji, odechcialo mi sie po zepsuciu jednego i lekkiego rozregulowania drugiego. Zwykle "górale" nie nadaja sie do jazdy po lesie i pagurkach :/ > Zreszta jazda na rowerze jest ciekawsza od innych sportów bo mozna jeszcze coś > zwiedzić. E koszykowka jest fajniejsza, mozna kogos "niechcacy" łokciem zdzielic :) I jaka satysfakcja jak sie zablokuje 2m kolesia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 29.07.06, 23:59 Na rowerze można niechcacy na kogoś wjechać:)I mozna się ścigac. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 30.07.06, 00:00 > Na rowerze można niechcacy na kogoś wjechać:)I mozna się ścigac. Ale po paru kilometrach, nogi i tylek bola :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 30.07.06, 00:02 Kwestia braku treningu.Mnie nic nie boli.Troche nadciągnęłam sobie scięgno i mi noga w kostce spuchła ale da sie z tym żyć Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ło Jezu, że też się ludziom chce 30.07.06, 08:36 > E koszykowka jest fajniejsza, mozna kogos "niechcacy" łokciem zdzielic :) > I jaka satysfakcja jak sie zablokuje 2m kolesia :) ooo, z tym sie nie zgodze, rower jest fajniejszy, szczegolnie jak sie jezdzi w sali gimnastycznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza He, miałam rację, seks i pilates najfajniejsze ;-) 30.07.06, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A propos samochodu 29.07.06, 22:18 A czy ja jestem romantykiem..? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A umiesz robic kanapki i smazyc omlety ? 29.07.06, 22:23 Wszystko do nauczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: A umiesz robic kanapki i smazyc omlety ? 29.07.06, 22:41 stephen_s napisał: > Wszystko do nauczenia :) > ta postawa mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nie wiem czemu uczenie sie czegos zwiazanego 29.07.06, 22:53 z patelnia mi sie dziwnie skojazylo ;-) Ale ja jestem sprosna szowinistyczna seksistowska swinia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Nie wiem czemu uczenie sie czegos zwiazanego 29.07.06, 22:58 > Ale ja jestem sprosna szowinistyczna seksistowska swinia ;-) nie zaprzecze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini erotomanem to chyba jest dziewic ;) 29.07.06, 23:00 szczegolnie te widoki z parku jesienia sa takie erotyczne ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza dziewic jest prostacki oblech 29.07.06, 23:02 a to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Steph, bez obrazy, 29.07.06, 22:58 ale co ty właściwie umiesz? poza kierunkiem studiów? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini ::::::::::))))))))) 29.07.06, 22:59 kochanica, jakie powazne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ::::::::::))))))))) 29.07.06, 22:59 przepraszam, ale co wyraża Twój emotikon? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: ::::::::::))))))))) 29.07.06, 23:02 moj emotikon wyraza emocje ;) w kazdym razie zadalas dosc smieszne, jak na moj gust, pytanie. no bo w sumie ten kierunek studiow moze zastepowac cala reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ::::::::::))))))))) 29.07.06, 23:03 wasza_bogini napisała: > moj emotikon wyraza emocje ;) tyle wiem, ale mnogość wielokropków i nawiasów utrudnia mi jego odczytanie - jakie emocje? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph, bez obrazy, 29.07.06, 23:05 Umiem sprzątać, zmywać, prać, prasować, robić kanapki :) Umiem rysować :) Umiem co nieco z grafiki komputerowej :) Umiem obsługiwać komputer, magnetowid, DVD :) Jeszcze chcesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Umiesz rysowac ? narysuj konia! ;-) 29.07.06, 23:10 KOnie wykraczają poza moje umiejętności :))) A po Ci koń? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Forum powinno się nazywać 29.07.06, 23:34 FOBIE = Forum O Blemanie i Evicie Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A propos samochodu 29.07.06, 22:17 OK, w pewnym sensie to jednak jest pocieszające :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A propos samochodu 29.07.06, 20:47 Tak,traktuje go powaznie juz od 5 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Samochody są nieekologiczne 29.07.06, 22:58 z wielu względów. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A propos samochodu 29.07.06, 22:16 A to przepraszam, może faktycznie jestem zbytnim pesymistą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Pewnie tak, ale pamietaj ! 29.07.06, 22:19 pesymista to dobrze poinformowany optymista :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Pewnie tak, ale pamietaj ! 29.07.06, 22:24 A paranoik to człowiek, co zna wszystkie fakty, jak to powiedział Warren Ellis :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A propos samochodu 29.07.06, 23:24 Po prostu zadajesz sie z nieodpowiednimi kobietami.Kobieta,ktora szuka partnera a nie szofera nie powinna sie interesować tym,czy masz prawo jazdy, bo to nie ma żadnego znaczenia.a jak lubi jeździć to może sama zrobić prawo jazdy i kupić samochod Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Trudno jest znalesc "odpowiednie" kobiety 29.07.06, 23:34 Nie tak trudno.Wystarczy uwaznie im się przygladac. Pewne cechy sa widoczne od razu.A z drugiej strony - pozory mylą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Trudno jest znalesc "odpowiednie" kobiety 29.07.06, 23:36 Pewne cechy sa widoczne od > razu.A z drugiej strony - pozory mylą:) No i blem zgłupieje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Trudno jest znalesc "odpowiednie" kobiety 29.07.06, 23:38 Chodziło mi o to,że mozna po kilku rozmowach wyłapać czy kobieta leci na kase i oczekuje,że facet bedzie jej szoferem.A pozory mylą, bo wyglad niczego nie sugeruje,a niektórzy tym się kierują.a potem jest wielkie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Np. ? na co mozna w rozmowie zwrocic uwage ? 29.07.06, 23:58 Na to czy dziewczyna od razu pyta ile zarabiasz, czy masz samochod.Czy od razu okresla jakie cechy powinien mieć "prawdziwy mężczyzna".Czy oczekuje,że bedziesz za nią ciagle płacił.Takie podejście do zycia jest zauważalne Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Pytan w stylu "ile zarabiasz" rzeczywiscie 30.07.06, 00:02 nie da sie przeoczyc ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Albo "jaki masz wóz" hehehe 30.07.06, 14:40 Może dziewczyna interesuje się motoryzacją? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Albo "jaki masz wóz" hehehe 30.07.06, 14:43 Snengat, popatrz, co ta świnia mi imputuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=45576290&a=46079533 Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Albo "jaki masz wóz" hehehe 30.07.06, 15:08 > Snengat, popatrz, co ta świnia mi imputuje > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=45576290&a=46079533 No z tego co się oriętuje to Bleman faktycznie jest sam, więc Tomasz się nie pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Albo "jaki masz wóz" hehehe 30.07.06, 15:12 > No z tego co się oriętuje to Bleman faktycznie jest sam, więc Tomasz się nie > pomylił. Nie chodzi o to, że Bleman jest sam, tylko że ja jestem zakłamana. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Albo "jaki masz wóz" hehehe 30.07.06, 15:30 > Nie chodzi o to, że Bleman jest sam, tylko że ja jestem zakłamana. Dla Tomasza każda kobieta jest zakłamana. Pewno nawet jego matka i babka były zakłamane. Ludzie mają rózne kompleksy i często zamiast zająć się ich leczeniem to wyładowują się na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Wpadanie na slupki 29.07.06, 17:06 Jak chodze to tez rozbijam sie o rozne przedmioty, ale jak prowadze to juz zupelnie cos innego. Wtedy potrafie sie skoncentrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wpadanie na slupki 29.07.06, 22:17 Moja koncentracja zawodzi wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bleman przestań!!! 28.07.06, 21:41 To nie jest Forum o Blemanie. ;-)))) Mówiłam ci co masz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 12:00 Alez to jest forum o Blemanie, ostatnio co drugi watek o nim. Powinien sie cieszyc, ze wzbudza takie zainteresowanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 14:36 > Alez to jest forum o Blemanie, ostatnio co drugi watek o nim. Powinien sie > cieszyc, ze wzbudza takie zainteresowanie :))) Bleman podbija serca forumowiczek budząc w nich instynkty macierzyńskie ;-P Jedna pokrzyczy, inna pogłaszcze, ale wszystkie zwróca uwagę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 14:39 wyjechałam to bleman zajął moje miejsce i został gwiazda forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 15:20 > wyjechałam to bleman zajął moje miejsce i został gwiazda forum:) hihi, a potem będzie się tłumaczył, że on tylko miejsca Ci pilnował i zaraz ustapi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 14:39 snegnat napisał: > > Alez to jest forum o Blemanie, ostatnio co drugi watek o nim. Powinien si > e > > cieszyc, ze wzbudza takie zainteresowanie :))) > > Bleman podbija serca forumowiczek budząc w nich instynkty macierzyńskie ;-P >W moim tam budzi inne instynkty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 14:41 W moim też. Instynkty fryzjerskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 14:47 bitch.with.a.brain napisała: > W moim też. Instynkty fryzjerskie:) a, nie to miałam na myśli ;-) ale jak widać bleman budzi róznorakie instynkty Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ja bym też narzekała, ale nie lubię zbędnej 29.07.06, 21:38 utraty energii. Zaparłeś się tylnymi łapami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini wazniejsza jest twarz ;) 29.07.06, 21:47 ale w sygnaturce jej nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Omlet hihihi 29.07.06, 21:54 tak to jest, jak się ustawia "od najnowszego" Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 15:20 >W moim tam budzi inne instynkty. ;-) Hmm... romans kwitnie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 15:22 snegnat napisał: > >W moim tam budzi inne instynkty. ;-) > > Hmm... romans kwitnie ;> zazdrościsz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bleman przestań!!! 29.07.06, 15:27 > zazdrościsz? ;-) Raczej ciesze się Waszym szczęściem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś