bekon6 28.08.06, 18:13 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Kobieta_rozbi%B3a_samoch%F3d_ucz%B1c_je%BCdzi%E6_swojego_psa,785526,2943 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bekon6 Putanie powinno brzmiec ilu facetow uczy psa 29.08.06, 10:31 jezdzic samochodem? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Psa to nie wiem, ale dwunastoletnich synków 29.08.06, 14:00 to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Psa to nie wiem, ale dwunastoletnich synków 29.08.06, 17:16 Ciekawe czy pies prowadzi lepiej od dwunastolatka... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
julla taaa, mężczyzna i samochód... 29.08.06, 08:31 W świetle ostatniego wypadku na Śląsku, który to spowodował dziko zalany _mężczyzna_- pędzący z prędkością światła zabił dwoje ludzi- to zdarzenie jest niezwykle trywialne i błahe... Odpowiedz Link Zgłoś
k.kasia1 Re: taaa kobieta i samochod :) 29.08.06, 09:37 hmmm raczej pies i samochód ;) a mityczną nieumiejętnością prowadzenia samochodu przez kobiety może się podniecac tylko wyjątkowo zakompleksiony samiec, który boi się, że odbierze mu się ostatni bastion dominacji jakim jest motoryzacja ;)) osobiście jeżdżę zdecydowanie lepiej niz wiekszość znanych mi facetów, którzy maja taki sam staz jako kierowcy, co więcej, jeżdżę zdecydowanie lepiej niż wielu, którzy mają ten staz dłuższy. I nie jestem w tym odosobniona :)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Re: taaa kobieta i samochod :) 29.08.06, 10:33 brawooo co za teoria spiskowa samcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.kasia1 Re: taaa kobieta i samochod :) 29.08.06, 15:36 wiesz, nie ja to wymyślam a piszę nie o teorii spiskowej samcow w ogóle, tylko o fiksacjach konkretnych samców, którzy mają kompleksy, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
misssaigon Re: taaa kobieta i samochod :) 30.08.06, 16:59 k.kasia - jak mozna w ogole dyskutowac z argumentem ze faceci sa lepsi we wszystkim, a jesli nie sa to tylko dlatego, ze im sie nie chce, bo gdyby im sie chcialo to ho..ho...! Odpowiedz Link Zgłoś