czosnek-power 16.09.06, 17:37 jak w temcie, o czym marzycie? o władzy, pieniądzach, a może świętym spokoju ? Ciekawa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Odpowiadaj KF bo to ciekawe 16.09.06, 17:54 evita_duarte napisała: > Nie powiem haha. Chyba że na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Odpowiadaj KF bo to ciekawe 16.09.06, 17:58 ok daj na priva. A tutaj chopciaz powiedz dlaczego nie chcesz powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Odpowiadaj KF bo to ciekawe 16.09.06, 18:01 evita_duarte napisała: > ok daj na priva. A tutaj chopciaz powiedz dlaczego nie chcesz powiedziec :) Bo tu latają trolle i wszystko co powiem mogą wykorzystać przeciwko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Widzisz evita? 16.09.06, 18:10 Niewinna pomyłka freudowska i od razu troll cię szufladkuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=48708497&a=48723036 Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Czekam na maila KF 17.09.06, 16:56 Ciekawosc mnie zjada, co to za marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Czekam na maila KF 17.09.06, 20:08 Kochanica w skrytości duchowej swej konstytucyi pewnie marzy, żeby nosić skórzane minióweczki! POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czekam na maila KF 18.09.06, 20:10 evita_duarte napisała: > Ciekawosc mnie zjada, co to za marzenia :) Nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman ostatnio o arii giovanni, nawet sam nie wiem 16.09.06, 17:49 dlaczego, bo przeciez ona mi sie nigdy jakos szczegolnie nie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: o czym marzycie? 16.09.06, 17:52 Bo ja wiem? Władza - zależy jaka i w jakich okolicznościach Pieniądze - of course:) Święty spokój wiąże się z punktem 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Faktycznie, 16.09.06, 18:21 chciałbym żyć wiecznie i zamieszkać na obcej planecie - pod tym względem też nie jestem oryginalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A po grzyba wam ta planeta? 16.09.06, 18:29 I zycie wieczne? Puknięci jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
szariq Re: Faktycznie, 16.09.06, 23:11 Marzenie które mam nigdy sie nie spełni.A tak chciałbym pojechać do dalekiego kraju,spotkać pewną osobę.Przekonać sie czy jest taka jak za jaka uchodzi w wirtuazji.Zadać jej jedno pytanie patrząc prosto w oczy.Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
szariq Re: Faktycznie, 16.09.06, 23:17 Są trzy powody. Materialny. Lęk latania. Pełna swiadomośc ,że na zadane pytanie nie zostanie udzielona szczera odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Z tymi marzeniami to jest tak, 16.09.06, 17:53 ze jak sie czegos bardzo chce a pozniej sie to dostanie to czesto sie okazuje, ze to wcale nam szczescia nie daje. I pozniej czlowike stawia sobie kolejny cel i kolejny. Ja marze o szczesciu i o tym, zeby wiedziec jak je osiagnac. A jesli mowimy o rzeczach fantastycznych to o lataniou, przenikaniu przez sciany, teleportacji i innych nadprzyrodzonych umiejetnosciach :) I o tym, zebym byla zawsze zdrowa, bo teraz by mi sie przydalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: o czym marzycie? 16.09.06, 18:22 1. O koleżankach w skórzanych minióweczkach. 2. O Fenderze stratocasterze Jimi Hendrix sygnature z roku 68' i lampowym orange'u. 3. O czerwonym fordzie mustangu z roku 66'. 4. Żeby wreszcie dobrze zagrać "Lot trzmiela". Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek-power Re: o czym marzycie? 16.09.06, 22:39 o matko ! nic nie zrozumiałam, fajne te marzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: o czym marzycie? 17.09.06, 20:19 > 1. O koleżankach w skórzanych minióweczkach. A te kolezanki, które nie mają nawet minióweczek nie są fajniejsze? > 2. O Fenderze stratocasterze Jimi Hendrix sygnature z roku 68' Tak samo ci zagra koreańska podróbka, jak dobrze wybierzesz. > 3. O czerwonym fordzie mustangu z roku 66'. Byle Toyota jeździ lepiej. > 4. Żeby wreszcie dobrze zagrać "Lot trzmiela". Na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 16.09.06, 22:53 o podróży koleją transsyberyjską o tym,żeby w następnym miesiącu też kupić 40 książek:) o pieniądzach na: spłacenie długów kupienie roweru sylwestra na Słowenii wyprawe islandzką w wakacje o nagłej przemianie Legii skutkujacej licznymi wygranymi i żebym była jeszcze mądrzejsza i jeszcze ładniejsza i o.... (a tego nie napiszę,bo mój facet też korzysta z tej strony ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: o czym marzycie? 17.09.06, 00:54 > o podróży koleją transsyberyjską Chcesz pojechac do wladywostoku ? ;-) > o tym,żeby w następnym miesiącu też kupić 40 książek:) Gdzie ty kupujesz takie tanie ksiazki ??? > i żebym była jeszcze mądrzejsza i jeszcze ładniejsza To 2 bedzie coraz tridniejsze do zrealizowania ;-P > i o.... > (a tego nie napiszę,bo mój facet też korzysta z tej strony ;) ) No przeciez napewno bys go nie pominela w swoich marzeniach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:27 > Chcesz pojechac do wladywostoku ? ;-) Tak.Może za rok? > Gdzie ty kupujesz takie tanie ksiazki ??? Mam swoje miejsca:)Zresztą nie zawsze kupuję,nieraz zdobywam innymi metodami,grzebię w piwnicach, wyciągam jakieś zapomniane tomy z garażu.A nieraz kupuję,np na allegro wiekszą ilość po 2 zł.Albo w antykwariatach. > To 2 bedzie coraz tridniejsze do zrealizowania ;-P Czy ty coś ode mnie chcesz,czy tak bezinteresownie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:31 > Mam swoje miejsca:)Zresztą nie zawsze kupuję,nieraz zdobywam innymi > metodami,grzebię w piwnicach, wyciągam jakieś zapomniane tomy z garażu.A nieraz > kupuję,np na allegro wiekszą ilość po 2 zł.Albo w antykwariatach. Szkoda ze nie ma takich tanich metod zdobywania plyt :/ > Czy ty coś ode mnie chcesz,czy tak bezinteresownie?:) oczywiscie ze bezinteresownie. ;-) poprostu uswiadamiam ci ze z czasem uda beda coraz bardziej galaretowate ;-) a zmarszczi widocznie juz nie tylko pod swiatlo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:33 Nie będą,bo z czasem bedę miala więcej pieniędzy na walkę z galaretowatością:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:40 > Nie będą,bo z czasem bedę miala więcej pieniędzy na walkę z galaretowatością:) i bedzie cie stac na kremy ktorych jeszcze nie wyprobowalas ze wzgledu na ich cene ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:59 Na uda to nie kremy tlyko zabiegi medycyny estetycznej. Zresztą nie wyprobowałam jeszcze wielu kremów. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 17.09.06, 22:50 I już się zaczyna spełniać:) sport.gazeta.pl/pilka/1,65050,3623039.html Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: o czym marzycie? 17.09.06, 23:02 Eeeeeeeee, masz u mnie minus. Jak można pasjonować się bieganiem 25 krzywonogich, kurduplowatych facecików po łące za balonem obszytym skórą? Nie dość, że małe to i pokraczne - ale jeszcze słabe i płaczliwe. Szturchnąć takiego na polu karnym i już leży i płacze. Na boisku w prawdziwym footballu (amerykańskim) szybko by taką beksę zdjęli z boiska, wyrzucili do domu, czirliderki obrzuciły by pokrakę na odchodne pogardliwymi spojrzeniami i musiał by dla zaliczenia ichniejszego wuefu grać w głupawy soccer z krzywonogimi dziewczynami z odrzutu i pedałkami, plus kilku imigrantów z dzikich krajów typu Kolumbia lub Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: o czym marzycie? 18.09.06, 11:40 Taa, lezy i płacze i tylko zerka czy sędzia już widzi i reaguje odpowiednio:) Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: o czym marzycie? 19.09.06, 00:44 > Taa, lezy i płacze i tylko zerka czy sędzia już widzi i reaguje odpowiednio:) No właśnie o to chodzi. Trudno takie działania uważać za godne mężczyzny i dlatego słusznie Amerykanie soccerem pogardzają. Grałem w koszykówkę, ale w europejskiej wersji nawet ta amerykańska gra była dla mnie zbyt lalusiowata - ciągłe gwizdki i wyrzucanie z boiska za 5 rzekomych "fauli" - gdy nikomu nie złamałem żadnej kości, ani nawet nie rozkrwawiłem nosa. Odnalazłem sie dopiero w piłce ręcznej (gra brutalniejsza od rugby), szkoda tylko, ze ten sport jest tak mało popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: o czym marzycie? 18.09.06, 10:56 - o długiej wyprawie do Indii - o przeprowadzce na stałe w miejsce z cieplejszym klimatem - o wejściu do pierwszej dziesiątki krajowego rakingu w scrabble (to akurat może się już niedługo spełnić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: o czym marzycie? 16.09.06, 23:19 1. Chcę być gwiazdą polskiego komiksu! 2. Chcę być mistrzem kung fu! 3. Chcę władać wieloma językami! Oj, wiele mogę pisać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: o czym marzycie? 16.09.06, 23:38 Chcę, ale to nie takie proste :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Nie umiesz rysowac ? ;-) 17.09.06, 01:04 Tak średnio, ale mi to wisi, bo i tak chcę być scenarzystą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Ech... 17.09.06, 10:14 W moich marzeniach oczyszcam najpiekniejszą rzekę na świecie z syfów,uładzam jej brzegi i okolice, reguluje wedle zasad najnowoczesniejszej wiedzy ekologicznej,wprowadzam bat na syfiarzy podrzucających swoje śmieci w plener,wlewqjąccych swoje szamba do strumyków itp.Jednym słowem oczyszczam drogie mi okolice.Żeby znowu zamieszkały zimorodki.A kto ujrzał zimorodka będzie nieśmiertelny...:) A pro domo sua: mam jeden kawałek ziemi w pamięci, zbeszczeszczony przez meneli.Kupuje go,odczyniam złe uroki, stawiam tam chałupę marzeń, zakładam duży ogród ze strumykiem, kaskadami, kawałkiem lasu i łąką.Chodzę sobie po tej łące z moimi wnuczkami i wnukami i rozmawiamy o tym i o owym. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: i bys te wnuki indoktrynowala w trakcie space 17.09.06, 19:48 A co? Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 [...] 18.09.06, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:10 chcialabym pojechać do Suczou :-) www.txstruct.com/photos/China/Suzhou/grand%20view%20of%20suzhou%20garden.jpg home.pacbell.net/eevans2/China/P1010480%20Suzhou%20boats.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: o czym marzycie? 17.09.06, 13:43 Jest pare spraw, co do ktorych chcialabym, aby sie staly. Ale mam to, czego mi potrzeba i ufnosc jakas, ze zdarzaja mi sie rzeczy wlasciwe. Coraz mniej marzen - coraz wiecej ciekawosci, co sie zdarzy jutro i co z tym zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: o czym marzycie? 17.09.06, 18:07 O wielu rzeczach, ale zasadniczo takich, które mają szansę się spełnić. A zatem: - o doktoracie - o spłaceniu mieszkania - o dziecku - o podróżach do Skandynawii - o tym, żeby wreszcie nauczyć się salsy - o lepszej pracy - o działce w pięknym miejscu - o nowym laptopie - o tym, żeby wreszcie móc się wyspać - o tym, żeby nauczyć się czeskiego Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Ja marzę o oficerskich epoletach ;) 17.09.06, 20:25 Bo pozostałe już mam: "Mam wszystko, czego może chcieć uczciwy człowiek Światopogląd, wykształcenie, młodość, zdrowie Rodzinę, która kocha mnie, dwie, trzy kobiety Gitarę, psa i oficerskie epolety" Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ja marzę o oficerskich epoletach ;) 17.09.06, 22:31 Z tym też się identyfikujesz?: Nic we mnie, prócz do świata żalu dziecięcego Tu nikt nie widzi, więc się wstydzić nie ma czego Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: o czym marzycie? 18.09.06, 10:42 Marzę o długim rejsie żaglowcem po egzotycznych wodach albo chociaż o tygodniu na jeziorach mazurskich. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: o czym marzycie? 18.09.06, 11:05 Chciałabym też pojechać na warsztaty praca z ciałem organizowane przez Laboratorium Psychoedukacji i nauczyć się wykonywać masaż ma-uri. To wszystko takie marzenia do realizacji, tylko odłożone na czasy kiedy dziecko nam podrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Ta sama, ktora zamkna w poprawczaku za kaczuchy 18.09.06, 14:14 bri napisała: , tylko odłożone na czasy kiedy dziecko nam > podrośnie. z kijkiem w kuprze :)? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Ta sama, ktora zamkna w poprawczaku za kaczuc 18.09.06, 14:18 ta sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: To będziesz ją miała szybko z głowy :-P n/t 18.09.06, 14:33 Obawiam się, że jeśli ona pójdzie do poprawczaka to mnie zamkną w więzieniu za niedopełnienie obowiązków rodzicielskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: To będziesz ją miała szybko z głowy :-P n/t 18.09.06, 15:01 bri napisała: > Obawiam się, że jeśli ona pójdzie do poprawczaka to mnie zamkną w więzieniu za > niedopełnienie obowiązków rodzicielskich ;) Zanim Cię capną, zdążysz uciec na egzotyczne wody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mordaruda Re: o czym marzycie? 18.09.06, 10:54 - o domu w górach - o lepszej pracy (próbuję się przekwalifikować, i marzę by mi sie to naprawdę spodobało) - o wyprawie do Meksyku - chciałabym zwiedzić wszystkie miasta Majów - dobrze wychować syna, wykształcic go tak by miał większe możliwości niz ja - nauczyć sie czeskiego, a jeszcze lepiej zamieszkać w Czechach - o własnej bibliotece - mieć więcej pieniędzy, tak by nie musieć wybierać pomiędzy ważnymi potrzebami Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: o czym marzycie? 18.09.06, 15:32 O tym zeby wreszcie miec lepszy humor i zeby odzyskac sprawnosc umyslowa i pracowitosc sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 to może takie marzenie.... 18.09.06, 16:11 Egzotyczna wyspa, kołyszę się w hamaku rozpiętym między palmami, Ewita D. chłodzi mnie wachlarzem ze strusich piór, Kochanica Francuza robi drinki a Bitch WB tańczy teniec brzucha... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:22 tad9 napisał: > > Egzotyczna wyspa, kołyszę się w hamaku rozpiętym między palmami, Ewita D. > chłodzi mnie wachlarzem ze strusich piór, Kochanica Francuza robi drinki bardzo mi przykro ale nie znam się na alkoholach Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:23 Ale to Twoja szansa żeby Tadziowi czegoś domieszać do drinka. Może np. pigułkę gwałtu, w ramach tworzenia sytuacji sprzyjającej... Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:25 pavvka napisał: > Ale to Twoja szansa żeby Tadziowi czegoś domieszać do drinka. Może np. pigułkę > gwałtu, w ramach tworzenia sytuacji sprzyjającej... To taka pigułka po której się przyjmujący gwałci podającego? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:30 tad9 napisał: > To taka pigułka po której się przyjmujący gwałci podającego? Nie zadawaj za dużo pytań. Wypijesz, a zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:47 pavvka napisał: > Ale to Twoja szansa żeby Tadziowi czegoś domieszać do drinka. Może np. pigułkę > gwałtu, w ramach tworzenia sytuacji sprzyjającej... Tadziowi??? Po co??? Pigułkę gwałtu to ja bym domieszała wiesz komu... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:51 Ale to nie Ty go masz gwałcić. Zaproś w tym celu odpowiedniego kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:54 pavvka napisał: > Ale to nie Ty go masz gwałcić. Znaczy, Tada??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 19.09.06, 00:19 bitch.with.a.brain napisała: > komu?:) Możesz go se obejrzeć w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:24 kochanica-francuza napisała: > bardzo mi przykro ale nie znam się na alkoholach w tej sytuacji musicie się zmienić rolami z Ewitą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 20:46 tad9 napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > bardzo mi przykro ale nie znam się na alkoholach > > w tej sytuacji musicie się zmienić rolami z Ewitą. Bardzo mi przykro, ale wachlarzem to się mogę wachlować sama, a nie kogoś takiego jak tad. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 21:02 kochanica-francuza napisała: > Bardzo mi przykro, ale wachlarzem to się mogę wachlować sama, a nie kogoś > takiego jak tad. przepraszam, ale czyje to marzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 21:17 > przepraszam, ale czyje to marzenia? było mnie nie włączać. ewentualnie mogę wachlować blemana. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: to może takie marzenie.... 18.09.06, 21:45 z braku brzucha musiałabym wykonywac taniec jak z hiphopowego teledysku:) Jak to fajnie,że jestem w Twoich marzeniach.Gratuluję,zapewne jesteś w pierwszym milionie mężczyzn którzy o mnie marzą,to zaszczytne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: to może takie marzenie.... 19.09.06, 00:36 tad9 napisał: > > Egzotyczna wyspa, kołyszę się w hamaku rozpiętym między palmami, Ewita D. > chłodzi mnie wachlarzem ze strusich piór, Kochanica Francuza robi drinki a Bitch > WB tańczy teniec brzucha... Eeeee tam, wolę Tahitanki. Usługa ma być wykonana profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś