turbomini 04.11.06, 20:31 Dziś w Ale Kino wieczór filmowy zatytułowany "Ona i ona..." - cykl filmów o kobietach kochających kobiety. Start o 21:20 i tak do 4:30. Taka alternatywa na dzisiejszy mroźny wieczór :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Ja to chetnie bym obejrzal "gdyby sciany mogly 04.11.06, 21:16 mowic" czy cos takiego. Obie czesci chetnie bym zobaczyl(pierwsza widzialem, ale chetnie zobacze jeszcze raz) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: wieczór filmowy w Ale Kino 04.11.06, 21:59 Czy ktoś oglądał ten dokument o 20.00? Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Alternatywa? Raczej lektura obowiązkowa:) 04.11.06, 22:27 Wieczór filmowy powinien się nazywać "Kobieca seksualność - uwolniona". Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: wieczór filmowy w Ale Kino 04.11.06, 22:34 Właśnei sie nagrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Buu :( na poczatku w pogoni za amy wysiadl mi 05.11.06, 01:53 prad w domu :( przez 2 godziny co chwile wywalalo korki :( Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Buu :( na poczatku w pogoni za amy wysiadl mi 05.11.06, 09:44 To jest akurat kiepawy film - byłam na tym w kinie - ni to komedia, ni to romans - taki pie..c jak o amerykańskim capusie;/. O wiele ciekawsze moze być jutro to o tych dwóch Angielkach w laatch 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Buu :( na poczatku w pogoni za amy wysiadl mi 05.11.06, 12:45 I było ciekawe. "W pogoni za Amy" natomiast totalnie mnie rozczarował. Jak panna Alyssa (czy jak jej tam) krzyczała "Jestem lesbijką, rozumiesz?!", to naprawdę ja równie dobrze mogłabym krzyczeć "Nie widzisz, że jestem niedźwiedziem Grizzly?!" i byłabym w tym o wiele bardziej przekonująca. Stereotypowość do bólu, kiepska gra aktorów. Kiepska to chyba nawet za mało powiedziane. I ten film ocenili w GW na 3 gwiazdki! Żenada. Natomiast "Między kobietami" naprawdę fantastyczny. Na pewno nie tak dobry jak "Aimee i Jaguar" (tego to nawet nie trzeba reklamowac), ale zdecydowanie wart obejrzenia. Do ostatniego filmu nie dotrwałam, więc się nie wypowiem. "W obcej skórze" - dotrwał ktoś i może się podzielić spostrzeżeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Buu :( na poczatku w pogoni za amy wysiadl mi 05.11.06, 13:38 Na pewno nie tak dobry jak > "Aimee i Jaguar" (tego to nawet nie trzeba reklamowac), ale A ten film warto ogladać w kinie - widziałam ze tzry razy , to jest zdecydowanie film do kina, nie na mały ekran. Odpowiedz Link Zgłoś