bleman 04.11.06, 21:29 www.alekino.pl/cgi-bin/ale/index/full/15821 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Steph widziales ? 04.11.06, 21:57 NIe mam Ale Kino!... W sumie chętnie bym obejrzał, choć zapowiedź obudziła we mnie szereg wątpliwości :) Na przykład: 1. Stan Lee jest niewątpliwie twórcą z waznym dorobkiem, ale akurat z tworzenia silnych postaci kobiecych on nie słynie... Dalej - Todd McFarlane??? To, że stworzył jeden z najbardziej "kasowych" komiksów lat 90tych, nie czyni go wybitnym twórcą... Dziwny ten dobór zaproszonych gości. Mam wrażenie, że więcej o postaciach kobiecych w komikisie mógłby powiedzieć Frank Miller, Chris Claremont albo Alan Moore... 2. Wymienianie filmów typu "Catwoman" albo "Elektra" raczej nie zachęca :) "Catwoman" to film, który nawet sama Halle Berry uznała za szmirę... "Elektry" nie widziałem, ale to kontynuacja "Daredevila", gdzie postać Elektry (faktycznie bardzo ciekawą) kompletnie zmarnowano... Generalnie - temat ciekawy, ale ta zapowiedź nastawia mnie nieco nieufnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Steph widziales ? 05.11.06, 11:26 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś