illiterate 07.12.06, 11:50 Evito i arpharze, czy mozecie sprawdzic, czy nicki: adak9, marta.oo, arnold9 i otto.z pisza z tego samego komputera? I, jesli tak, jakos ukrocic ten atak klonow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forum101 Re: Raczej POWROD JEDI 07.12.06, 12:04 nie pekaj.... oni mnie kasuja non stop ;) ale zaplaca mi za to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold9 Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 12:18 Proszę bardzo możecie sprawdzić. Ja nie pisze z tego samego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold9 Re: Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 12:21 Szkoda tylko, że nie dostałem tak mało odpowiedzi. Nie wiem czy moja matka była frajerką i czy powinienem jej napluć w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 12:33 arnold9 napisał: > Szkoda tylko, że nie dostałem tak mało odpowiedzi. Nie wiem czy moja matka > była frajerką i czy powinienem jej napluć w twarz. Była frajerką bo wychowała szowinistę, pluć w twarz nie zwyklam nikomu, nawet ludziom, których nie szanuję. To kwestia kultury osobistej. Prostytucja jest naganna, ale jest tak stara jak ludzkość, i to właśnie mężczyźni stwarzają warunki, by nigdy ten stan rzeczy nie uległ zmianie. Chociaż są kraje, gdzie za korzystanie z usług prostytutki karany jest korzystający, a nie osoba świadcząca usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold9 Re: Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 13:22 Jasne biedne prostytutki. Mężczyźni na siłę je zmuszają do tego zawodu a oczywiście każda ma 2 dzieci i nie może znaleźć pracy. Poczytaj sobie lepiej fachowe raporty na ten temat na przykład prof. Zbigniewa Izdebskiego. Wiem, że i tak tego nie zrozumiesz ale większośc z nich ma pracę ale mało płatna w ich mniemaniu. Bywa i tak, że praca za 2 czy 3 tys. zł tez jest za mało płatna. Poza tym znaczna częśc prostytutek z badań wynika, że około 1/3 po prostu lubi ten sport. Powiedz mi tylko jedno w czym wyraża się mój szowinizm w tym, że nazywam rzeczy po imieniu to znaczy, że Łyżwiński był klientem a Krawczyk prostytutką? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 16:15 Gdyby liczba prostytutek była równa liczbie ich klijentów to te pierwsze umarłyby z głodu. Wytłumacz więc mi dlaczego tylko one są tak bardzo napiętnowane. Ja wiem, że stosowanie podwójnych standardów to męska specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: Nie jestem żadnym klonem 07.12.06, 16:20 Zlodziei samochodow tez jest mniej niz aut, ale co mam to adorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Nie jestem żadnym klonem 08.12.06, 07:34 herkus-monte napisał: > Zlodziei samochodow tez jest mniej niz aut, ale co mam to adorowac? Adorować?? - mniejsza o to A ukradzione auta obwiniasz za to, że złodziej je ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Atak klonów 07.12.06, 15:13 Ja się przyłączam do apelu illi. Nie może być tak, że 15 wątków na stronie to syf. Co prawda nie są rażąco wbrew netykiecie, ale nie napisały je osoby, które przyszły tu dyskutować, tylko prawić przyszły. A my na FF prawicieli nie potrzebujemy. A przez jakiś czas było tak spokojnie... Evita, help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Atak klonów 07.12.06, 15:26 To może, jak zasugerowała Bri, przenieśmy się na beztrollowe forum BWAB? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42676 Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: Atak klonów 07.12.06, 15:33 Towarzystwo wzajemnej adoracji :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Atak klonów 07.12.06, 15:34 Ale mnie się tu podoba. Tylko mamy chwilowo zanieczyszczenia atmosferyczne. Ja nie mam ochoty siedzieć na forum zamkniętym, z całym szacunkiem dla BWAB i koci. Podoba mi się to, że czasem pojawia się ktoś nowy, o ile nie jest to wielki zielony śmierdzący stwór. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Atak klonów 07.12.06, 21:37 turbomini napisała: Ja > nie mam ochoty siedzieć na forum zamkniętym, z całym szacunkiem dla BWAB i > koci. Hmm... zastanowiłam się, co ma szacunek do mnie z twoją niechęcią? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Atak klonów 07.12.06, 23:50 Ty i BWAB, macie fora prywatne. Mimo, że fajnie jest czasem popisać na takim forum, to jednak nie chciałabym się w nim zamknąć i traktować go jako odpowiednika obecnego FF, a taka jest sugestia. Ponieważ obydwie Was szanuję, a może mogłyście się poczuć w jakiś sposób urażone moją wypowiedzią, to napisałam "że z całym szacunkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Atak klonów 08.12.06, 18:53 turbomini napisała: a > może mogłyście się poczuć w jakiś sposób urażone moją wypowiedzią, to napisałam > "że z całym szacunkiem". Tak i myslałam,ale jest inaczej i prawdę powiedziawszy twoje "z całym szacunkiem" raczej mnie ubodło,bo nie traktuję tego ani innego forum ambicjonalnie.Fora mają swoje wzloty i upadki, jedne usychają, inne kwitną.Na te najbardziej kwitnące nawet nie chce mi się zaglądac.Są fora kameralne,z dobranym towazrystwem i tam tez grasują trolle i trolice, takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Atak klonów 07.12.06, 16:18 Przezylismy potop szwedzki, przezyjemy i trolli. Dlaczego my sie mamy wynosic gdzie indziej, skoro to jest nasze miejsce i skoro to my przestrzegamy netykiety? Proponuje sie nie poddawac, tylko ignorowac, prosic adminow o interwencje i co tylko. Pamietacie koreczka? Juz go tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Atak klonów 07.12.06, 16:47 Tak to racja, ale pamietasz ile trawala batalia o jego wywalenie? udalo sie tylko dzieki trzymaniu sie razem. Nie bylam jedyna osoba ktore sprzeciwia sie chamstwu, ale co ja mam mowic, jak np bwab forum do siebie nie zaprosi, ale tutaj to go karmi. Troche konsekwencji! Teraz znow zaczyna tu smierdziec. I tak adak9 i otto.z to ta sama osoba. Reszta nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Atak klonów 07.12.06, 17:06 Ja myślę, że po nieudanym cyberataku na gazetę, Al Kaida przypuściła zmasowany atak pod postacią klonów. Tylko silny, zdecydowany odpór, nie sianie paniki, spokój pomoże opanować zaistniałą sytuację :) Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Atak klonów 07.12.06, 17:09 A tak na poważnie to współczuję takich gości. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Atak klonów 07.12.06, 21:13 A ja wierze w Evite. Jak rycerz Jedi odeprze atak ciemnej strony mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Co ty za pozno ciemna strona juz je ma 07.12.06, 21:51 Wiekszosc tu uwiezyla ze sa po dobrej stronie ale niestety kieruje nimi egoizm i gniew. A gniew to nienawisc a nienawisc do zaprzeczenie milosci. Roznia sie tylko skala tego zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte teraz ziewasz a wczesniej mnie kasowalas 07.12.06, 22:09 niby czemu? Boisz sie prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: teraz ziewasz a wczesniej mnie kasowalas 07.12.06, 22:18 Takie pytania zadaje sie na maila, ale ze sie nudze to ci powiem: twoje posty byly powtorzone. Wystarczylo poszukac w wyszukiwarce forum, zeby sie przekonac. Jest zasada ze nie tworzy sie pieciu milionow postow na jeden temat, mogles dopisac sie do istniejacych. Poza tym podawane przez ciebie dane byly niepelne. Nie znalazlam statystyki mowiacej o tym ilu ojcow starajacych sie o opieka ja otrzymuje. Bo to jest kluczowe. Nie mozna wyliczac ze kilka procent z calosci skoro wiekszosc nie wnioskuije o opieke nad dzieciakiem to jej nie otzryma proste. Alem laskawa... Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte hehehe wlasnie na tym polega dyskryminacja czolem! 07.12.06, 23:29 , Odpowiedz Link Zgłoś