sir.vimes 19.09.07, 10:25 www.polskajestkobieta.org/ Pięknie się promują prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: Goła pupa 19.09.07, 11:03 Że bez sensu - nie dziwię się , ale , że tak zupełnie bez pomysłu...? Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Goła pupa 19.09.07, 11:06 Niezła jest ta siędząca obok Gretkowskiej (choć figura taka sobie; piersi nie da się ocenić - zasłonięte). Pozostałe panie mogłyby sobie darować :) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Goła pupa 19.09.07, 11:12 "Ta siedząca obok Gretkowskiej" Znasz jej nazwisko? Wiesz kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Goła pupa 19.09.07, 11:29 :))) No właśnie. Jedyne co promuja to swoje łydki. Nazwisk juz nie. Nie wspominajac o programie... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Goła pupa 19.09.07, 12:47 Bo to Gretkowska jako wódzka partii dba, żeby żadna z jej podwładnych nie wyrosła na zbyt wielką gwiazdę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Goła pupa 19.09.07, 14:07 niedo-wiarek napisał: > Niezła jest ta siędząca obok Gretkowskiej (choć figura > taka sobie; Rany, człowieku, co chcesz od tej figury? Dla mnie optimum, w przeciwieństwie do reklamy Dove, gdzie lekkie nadwagi jednak były. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Goła pupa 19.09.07, 14:20 Nie dałbyś rady przenieść jej przez próg :-P Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Goła pupa 19.09.07, 15:22 > Nie dałbyś rady przenieść jej przez próg :-P Nice try. Next. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Goła pupa 19.09.07, 11:55 pomysł wyświechtany na maksa i użyty już chyba we wszystkich możliwych reklamach, w dodatku mina tej pani u góry po lewo, to chyba odstraszy wyborców na amen, jak słowo daję ;) znacznie lepsza jest ta fotka w bannerze, u góry z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus masz racje z mina i z wyswiechtaniem 19.09.07, 16:35 nie mamy nic do ukrycia, fajne haslo tak mi sie pryzpomnialo o lekturze POlki, gdzie Gretkowska zaciazyla i narzekala, ze nic nie ma, niczego sie nie dorobila, oszczednosci, nic a pare stron pozniej kupila mieszkanie w W-wie - dem-wahren-schoenen-guten.de/Wollschwein9.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: masz racje z mina i z wyswiechtaniem 19.09.07, 16:59 ggigus napisała: > Gretkowska zaciazyla i > narzekala, ze nic nie ma, niczego sie nie dorobila, oszczednosci, nic > a pare stron pozniej kupila mieszkanie w W-wie Yyy... wzięła kredyt w banku? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: masz racje z mina i z wyswiechtaniem 19.09.07, 17:05 no nie, zebrala oszczednosci myslisz pavvka, ze dadza komus kredyt, bo swego czasu opowiadal farmazony o Jungu w wywiadach? (pisalam prace o Gretkowskiej, w trzech wywiadach i jednej ksiazce mowila ten sam kawalek z Junga. Jeden jedyny, ktory przeczytala - teza robocza) pozdrawia ggigus Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: masz racje z mina i z wyswiechtaniem 19.09.07, 17:15 Jeśli jest znaną pisarką mającą w dodatku stały dochód z tytułu pisania felietonów w różnych piśmidłach, to dadzą. Naprawdę myślisz, że banki uzależniają decyzje kredytowe od głębokości przemyśleń na temat Junga? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to moze przeczytaj te Polke 19.09.07, 17:34 jesli ktos pare stron wczesniej narzeka, ze sie niczego nie dorobil, a potem kupuje, sobie mieszkanie BEZ kredytu, zbiera ot tak kase, to jest dla mnie malo przekonywujacy/a Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: to moze przeczytaj te Polke 19.09.07, 17:39 Napisała tam wprost, że nie wzięła kredytu? Zresztą wiesz, różni ludzie różne rzeczy mają na myśli mówiąc o dorobieniu się. Dla jednego będzie to kupienie starego malucha, a dla innego dopiero zarobienie tyle, że starczy na życie w luksusie do końca życia i dla następnych trzech pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus masz racje, ze dla kazdego to cos innego 19.09.07, 17:44 dorobienie sie, ale narzekanie, ze sie niczego nie ma to juz raczej inna rzecz to naprawde moja osobista antypatnia do Gretkowskiej, bo ja w l. 90 lubilamm teraz musialam pisac o niej prace i stwierdzilam, jak zenujace, no niestety, jest, byla jej tworczosc, jak belkotliwe sa jej wywiady prasowe mozesz to zrozumiec jako glos rozczarowanej milosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: masz racje, ze dla kazdego to cos innego 19.09.07, 17:46 Ja czytałem tylko jedną jej książkę, tę o kobiecie z podwójnym organem, i na więcej nie miałem ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: to moze przeczytaj te Polke 19.09.07, 17:41 Nie chce mi się kartkować książki,ale z tego co pamiętam nie było nic o tmy,że mieszkanie w Warszawiek upiła sama,tylko z własnych środków.Raczje kupiła je z partnerem,a on mógł mieć oszczędności.A poza tmy sprzedać mieszkanie zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus PS o Jungu bylo czysta zlosliwoscia 19.09.07, 17:35 Gretkowska przeczytala moze jeden rozdzial, a ze Jung i Freud wzbudzaja w polskich czytelnikach szacunek, zrobila kariere na tym Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pupa goła, buziuchna podkręcona photoshopem... 19.09.07, 17:07 ...nie, nie ufam pani, Manuelito. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Goła pupa 19.09.07, 17:11 pięknie. Teraz wyobraxmy sobie jakąkolwiek inną partię promującą się w taki sposób.Że tak seksistowsko to określę, trzeba mieć jaja, żeby coś takiego zrobić.Wyobrażacie sobie Olejniczaka gołego za tabliczką?Leppera? Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Witaszka!!! Witaszka!!! 19.09.07, 17:16 Łyżwa w samym krawacie partyjnym to z pewnością apetyczny widok.Choć zamiast słowa krawat powinno się użyć raczej lansowanego niegdyś okreslenia: zwis męski;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Witaszka!!! Witaszka!!! 19.09.07, 17:18 Obawiam się, że w tej konsurencji najlepiej wypadłby LPR. Chłopcy z Młodzieży Wszechpolskiej mogliby organizować specjalne pokazy dla sędziwych pań w berecikach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Witaszka!!! Witaszka!!! 19.09.07, 17:22 niedo-wiarek napisał: > Obawiam się, że w tej konsurencji najlepiej wypadłby LPR. Chłopcy z > Młodzieży Wszechpolskiej mogliby organizować specjalne pokazy dla > sędziwych pań w berecikach ;) Więzi międzypokoleniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Witaszka!!! Witaszka!!! 19.09.07, 17:29 kochanica-francuza napisała: > Więzi międzypokoleniowe? Raczej zew krwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Goła pupa 19.09.07, 19:49 Lewandowska i Maksymiuk juz się tak promowali. Czyli Samoobrona była pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Goła pupa 19.09.07, 17:40 Bardzo mi się podoba ta kampania. Przekonała mnie do tej partii. Tak, zagłosuję na nią w najbliższych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Goła pupa 19.09.07, 19:59 jest to skrajnie seksistowska reklama parti. wykorzystywanie nagiego ciała kobiety upadla i sprawia, że kobieta jest traktowana przedmiotowo. seksizm seksizm i po trzykroć orydynarny seksizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Goła pupa 19.09.07, 20:26 muszek0 napisał: > jest to skrajnie seksistowska reklama parti. > wykorzystywanie nagiego ciała kobiety upadla i sprawia, że kobieta > jest traktowana przedmiotowo. > seksizm seksizm i po trzykroć orydynarny seksizm. Rzekłabym wręcz - ordynarny auto-seksizm. Odpowiedz Link Zgłoś
rdix Re: Goła pupa 20.09.07, 17:27 Moim zdaniem kretyństwo. Może i jest tam jakaś symbolika, ale dla prostych ludzi raczej nieczytelna-najwyraźniej panie to salonowe damulki oderwane od rzeczywistości. Przeciętny człowiek zinterpretuje to tak, że niby wielkie feministki, a jak przychodzi do walki o stołki, to i gołą dupę są w stanie pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś