sandrunia87 22.09.07, 18:40 Zadałam to samo pytanie na forum Kobieta, ale zadam i tu. Chodzi mi o plakat Partii Kobiet. Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrunia87 Re: Wasze zdanie 22.09.07, 18:44 właśnie zauważyłam, że jest już taki wątek, więc przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wasze zdanie 22.09.07, 20:16 Nie podoba mi sie ani troche. Wyglada jak reklama dove (w najlepszym razie). Kobiety nie musza sie rozbierac, zeby zaistniec w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Poza tym, 22.09.07, 20:20 jesli rzeczywiscie chca stawiac na "nic do ukrycia" to po co ten caly photoshop. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Wasze zdanie 24.09.07, 10:20 na początku byłam zdegustowana, pomyślałam, że poległy kobiety na starcie ale kiedy nie ma się za duzo kasy to świetny pomysł - "jesteśmy!" i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 24.09.07, 13:23 i fotka w ulubionych (najb. twarzowych ciuszkach) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 24.09.07, 13:55 A jeśli komuś najbardziej do twarzy jest bez ciuszków? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 25.09.07, 21:35 pavvka napisał: > A jeśli komuś najbardziej do twarzy jest bez ciuszków? A komuś innemu w kąpielówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 26.09.07, 08:36 To powinien kandydować do parlamentu w kąpielówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 26.09.07, 15:21 To powinien kandydować do kąpielówek a nie do parlamentu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A co to, poseł w kąpielówkach być nie może??? 27.09.07, 19:11 johnny-kalesony napisał: > To powinien kandydować do kąpielówek a nie do parlamentu. Chrzanią tak, że nie ma po co włączać fonii, tak to byłoby na co popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: A co to, poseł w kąpielówkach być nie może??? 27.09.07, 21:19 A ja mniej więcej w ubiegłym mięsiącu widziałem posłankę parlamentarną w bardzo ładnej, czerwonej skórzanej minióweczce! Trochę rozczarował mnie jedynie fakt, że była to posłanka SLD. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: a dlaczego niem oze byc jestesmy i tyle 26.09.07, 14:36 ggigus napisała: > i fotka w ulubionych (najb. twarzowych ciuszkach) bo produkcja by kposztowala tyle samo, a widocznosc o odzwiek spoleczny bylyby zerowe lub bliskie zera. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Wasze zdanie 25.09.07, 22:11 jakby nad nimi stał facet z batem i w lateksie to plakat przyciągał by bardziej uwagę a tak dominuje masa bezładnych ciał mdłe to jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynowe Re: Wasze zdanie 25.09.07, 22:45 Gretkowska się lansuje. Widać nowa powieść jest w wydawnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś