bene_gesserit 18.10.07, 23:45 Niech obejrzą: www.youtube.com/watch?v=OtYn0nFeJSs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takete_malouma Re: Kondom 19.10.07, 00:00 bene_gesserit napisała: > Niech obejrzą: Było już z tydzień temu. Czy motyw "facet=wąż" jest tym, co sprawia, że ten spot kręci was tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kondom 19.10.07, 00:04 Nie wiem nic o wezu tego pana i nie jestem pieszczoszkiem tego forum, wiec nie mam obowiazku czytania kazdego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kondom 19.10.07, 15:39 Motyw "facet = wąż" to ja widzę jedynie w pewnym wierszu Leśmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kondom 19.10.07, 15:54 pavvka napisał: > Bo to stary zbereźnik był ;-) A żebyś wiedział. ;-) I kochankę miał obleśną i prostacką. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kondom 19.10.07, 18:09 pavvka napisał: > I w dodatku Żyd ;-) E tam. Drobiazg. Właśnie mi wyszło, że ten sam wynalazek wynalazły dwie osoby w tym samym roku i tak samo go nazwały. Google coś kręci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś