Gość: Jaa IP: *.robbo.pl 01.06.09, 17:53 wg mnie to niby lotnisko na które wyjechał Darek po prezesa to był Carrefour na Bemowie, nie wysilili się ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Klan - lotnisko 01.06.09, 20:17 Jeszcze lepsze było to, na którym Joanna odstawiała brata. Jak Kaufland w moim mieście. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Klan - lotnisko 01.06.09, 20:19 pluskotka napisała: > Jeszcze lepsze było to, na którym Joanna odstawiała brata. Jak Kaufland w moim > mieście. :P oo widzialam ten fragment!! i strasznie mnie zastanawialo co to jest:D i dlaczego ma napis "odloty" :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Klan - lotnisko 01.06.09, 20:20 Też myślałam o tych odlotach. Może to był sklep z dopalaczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Klan - lotnisko IP: 212.183.134.* 01.06.09, 20:20 kiedys Jerzy wyjechal po Kamile (wracala z Paryz) na 'lotnisko', ktore bylo grane przez biurowiec przy Domaniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: Klan - lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:32 a z kilka lat temu " lotnisko" na którym Aga odbierała Vujkovicza- grał hol TVP SA, blok F. Dawna redakcja Dwójki- to była hala przylotów hihihi. Czy produkcja w Klanie nie jest w stanie załatwić zdjęć na prawdziwym lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Klan - lotnisko 01.06.09, 21:01 Czy produkcja w Klanie nie jest w stanie załatwić > zdjęć na prawdziwym lotnisku? moze i jest,ale po co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Klan - lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:17 Pamiętam jeden odcinek, chyba z początków klanu, kiedy Krystyna wróciła z Zagrzebia i Paweł czekał na nią na lotnisku. Wtedy akurat było to prawdziwe lotnisko na Okęciu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Klan - lotnisko 01.06.09, 22:06 Może Okęcie ma oddziały na mieście, a my o tym nie wiemy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachciachciach Re: Klan - lotnisko IP: 92.6.233.* 04.06.09, 00:44 Może Okęcie ma oddziały na mieście, a my o tym nie wiemy? :) :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juj Re: Klan - lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 08:42 Gość portalu: Jaa napisał(a): > wg mnie to niby lotnisko na które wyjechał Darek po prezesa to był > Carrefour na Bemowie, nie wysilili się ;) ale to nie był konkurs na temat "gdzie była kręcona scena" żeby sie mieli wysilać. i zdradzę ci tajemnicę - gdy w filmie na wizji umiera aktor to on tak naprawde nie umiera (chociaż mogli sie przeciez lepiej wysilić...) to taki przykład żeby ci bylo łatwiej rozróżnic filmową fikcję od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
agiczek Re: Klan - lotnisko 02.06.09, 11:45 jak Karolina wyjeżdzała i Rafalski odstawiał ją na "lotnisko" to to też był Carrefour na Bemowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Klan - lotnisko IP: *.robbo.pl 02.06.09, 19:14 tia nie miałam pojęcia że jak aktor umiera na wizji to tak naprawdę żyje, dzięki za olśnienie Nie mowię tu o jakimś konkursie, tylko o tendencji klanu. Ty tez mogłeś/mogłaś się bardzie wysilić swoim postem a filmową fikcję od rzewistości odróżniam podobnie jak ludzi i ludziska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Klan - lotnisko IP: 212.183.136.* 03.06.09, 20:04 Jak to przeciez na Bemowie w Warszawie jest lotnisko, zatem w carefourze jest hala i przylotow i odlotow - wszytsko sie zgadza. Klan nie klamie Odpowiedz Link Zgłoś