Dodaj do ulubionych

zdrowy układ

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 01:06
Mnie się wydaje ,że mam dość w zasadzie faceta .Jakos się umotałam w
niego.Jest po rozwodzie.Była zona robi go jak chce w bambuko ,a on jej broni
i nie można złego słowa powiedziedziec,bo ona jest swięta.Dopiero teraz
dochodze do tego po trzech latach noszenia go na swoich plecach ,ze oni sie
rozstali ,bo on nie dawał rady w utrzymywaniu rodziny i to ona go nie
chciała.Teraz jak ze mną powtarza sie sytuacja,on bez żenady wyciaga
pieniądze ode mnie,kazałam mu szukac pracy,ale mu się nie śpieszy i
powiedział mi ,ze nie tak on sobie wspólbne zycie wyobrażał.Obraza sie o
wszytsko.Wszytsko trzeba mu pod nos podsuwac.Ja myslałm ,ze może to jakos
się zmieni ,bo on przeniósł się do innego miasta..a widze,ze to był
doskonały pretekst ,zeby mowic ja tu nic nie znam ,załataw itd,itd.Nawet do
Zusu nie pójdzie ,bo niby nie wie gdzie..o nic się nie zpayta,bo mowi ,ze ja
lepiej wszytsko wiem.N apoczatku to było ok,wierzyłam,ale teraz jak ciagna
sie zanim jakies długi ,które ciagle dziekli z zona ,on nimi jej nie chce
obciążac,a sam nie pracuje ,a ja nie mam ochoty dac.Najgorsze jest
to,ze ,jak zuwazyłam -zachowuje sie jak dziwka..jak mu zalezy na forsie to
bardzo stara sie w łożku.Mnie się wydaje,ze on kocha ciagle te zone,a do
mnie przylgnął ,bo dobrze mu się zapowiadało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zły Wilk Re: zdrowy układ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 10:42
      Jedną z wiekopomnych zdobyczy feminizmu jest fakt, że nie można teraz takich
      facetów potępiać. Patriarchalne społeczeństwo nazwałoby go nieodpowiedzialnym i
      wywierałoby presję, by zabrał się do roboty i zabiegał o utrzymanie rodziny.
      Teraz jednak, w wolnym i tolerancyjnym społeczeństwie, każdy ma wolny wybór i
      trzeba to uszanować. Jeśli on nie lubi pracować, lubi natomiast pomagać byłej
      żonie Twoimi pieniędzmi, a do tego jest dobry w łóżku - to doskonale, o ile
      wszystkim taki układ odpowiada. Nie rozumiem, o co Ci chodzi... Jeśli Ci nie
      odpowiada, poszukaj sobie kogoś innego, np. kiepskiego w łóżku, ale
      zarabiającego dużo kasy i wymagającego pozmywanych naczyń w domu.
      Pozdrawiam -
      • Gość: maja Re: zdrowy układ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 10:55
        w łozku tez jest do niczego
        • Gość: Piter Re: zdrowy układ IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.11.03, 14:06
          No to chyba jakaś masochistka jesteś, czy jak? Bo ja już nic z tego związku nie
          rozumiem.
          • Gość: maja Re: zdrowy układ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 14:49
            no ja tez nie
            ja nie wiem jakos w sposób dziwny czuje się odpowiedzialna za niego.on ogóle
            nie wie jaki jest beznadziejny,,nie ma pól grama wiedzy .....na zaden
            temat,nie ma swojego zdania ,czasem cos zasłyszy i powtarza jako swoje,upary
            jak dureń...mnie mówi ,ze on ma zawsze rację..

kiedyś jak jeszzce miałam siłe dyskutowac powiedziałam ,ze to razcej normalne
            jesli ludzie inaczej myślai wysłuchuje sie argumentów i często jest tak ,ze
            rozumiemy druga osobe ,ale obsatejemy pzry swoim..on chce ,zebym w ogole nie
            miała swojego zdania ,bo ono zawsze jest błędne.On jest tak
            zadufany ,zarozumiały ,nawet jak nie wie podstawowych rzeczyto zwala wine na
            innych,ze on szkól nie konczył i wiedziec nie musi.Wiesz mnie się wydaje ,ze
            ja sie boje zostac sama.ze musze dojrzeć.On musi poprzekraczac granicę..jestem
            dorosła więc bardziej tolerancyjna.Powiedział mi ,ze jego zona jest ode mnie
            silniejsza.Popatrzyłam na niego i pzrypomniała sobie wszytsko i teraz jakby
            mgłą opadała i widze prawde.Moze szybciej by poszło gdybym z nim
            mieszkała.Drażni mnie wnim wszytsko..ale musze miec go nosie.Zaczęłam się
            zasatanwaić ,czy ja czasem nie mam natury mojej mamy,ze "moze niepotrzebne
            teraz ale za chwile sie przyda"i nie wyrzucać???On jest taki głupi.
            • Gość: Triss Merigold Re: zdrowy układ IP: *.acn.waw.pl 08.11.03, 20:13
              Kopnij pasożyta i przestań się użalać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka