pyskata.1 Re: Jak rybie rower 18.03.09, 10:34 szczesliwamezatka napisała: > Ja z > tym się naturalnie nie mogę zgodzić i teraz jest mi znacznie lepiej > niż w błogich czasach panieńskich. Hmm.... uważasz, że rybie rower jest bardziej potrzebny niż kobiecie mężczyzna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax27 Re: Jak rybie rower 18.03.09, 13:50 Mężczyzna to zło konieczne,przy czym akcent należy kłaść bardziej na zło niż na konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Jak rybie rower 18.03.09, 14:58 Powiedziała taki tekst na głos żeby poprawić sobie humor, albo żeby w końcu w to uwierzyć. Bo skoro jest singielką to jakoś bez faceta żyć musi (albo chce). No ale jednak z tym tekstem ze prawdziwa kobiecie mężczyzna jest zbędny to przegięcie. Wydaje mi się że przy kochającym facecie kobiecość jednak rozkwita Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Jak rybie rower 18.03.09, 19:00 tekst jest prehistoryczny.Gloria Steinem? Odpowiedz Link Zgłoś
gloriss Re: Jak rybie rower :) :O 19.03.09, 16:29 też to niedawno słyszałam ;) jak koleżanka nie ma wyjścia, to musi jakoś rotować twarz, nie uważasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Jubileusz!!! 19.03.09, 16:48 Setny forumowicz dołożył setny wątek.Trzeba to uczcić. No to w górę serca. Łyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyk! :-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Re: Jubileusz!!! 19.03.09, 16:49 Oj!!!!!!!!!! Nie wątek tylko post. Odpowiedz Link Zgłoś