jadwigaka 30.10.09, 13:45 Moja synowa jest w 3 miesiacu ciazy i robiła badania okazało sie ze ma żółtaczke typu B czy cos grozi złego jej i dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Wirus żółtaczki typu B IP: *.jjs-isp.pl 30.10.09, 14:36 Nic zlego dziecku nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigaka Re: Wirus żółtaczki typu B 30.10.09, 14:43 Gość portalu: kasia napisał(a): > Nic zlego dziecku nie grozi. Dziekuje A synowej? czy coś wiesz na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wirus żółtaczki typu B IP: *.jjs-isp.pl 30.10.09, 15:04 Choroby watroby zawsze wiaza sie z ryzykiem.Tutaj obawiamy sie przede wszystkim niewydolnosci watroby.Ale zakazenie tym wirusem da sie leczyc.Mozna go calkowicie wyelimynowac.Lekarz wszystko synowej wyjasni.Spory procent osob przechorowuje zoltaczke typu B nawet o tym nie wiedzac.Wychodzi to zwykle na jaw wtedy kiedy trzeba sie zaszczepic i raptem okazuje sie ze w oragnimzie sa juz p/ciala.Spotkalam duzo osob ,ktora choworwaly na ten rodzaj zoltaczki i maja sie bardzo dobrze.Sa zdrowi.Lacznie z moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigaka Re: Wirus żółtaczki typu B 30.10.09, 16:39 Gość portalu: kasia napisał(a): > Choroby watroby zawsze wiaza sie z ryzykiem.Tutaj obawiamy sie > przede wszystkim niewydolnosci watroby.Ale zakazenie tym wirusem da > sie leczyc.Mozna go calkowicie wyelimynowac.Lekarz wszystko synowej > wyjasni.Spory procent osob przechorowuje zoltaczke typu B nawet o > tym nie wiedzac.Wychodzi to zwykle na jaw wtedy kiedy trzeba sie > zaszczepic i raptem okazuje sie ze w oragnimzie sa juz > p/ciala.Spotkalam duzo osob ,ktora choworwaly na ten rodzaj > zoltaczki i maja sie bardzo dobrze.Sa zdrowi.Lacznie z moja mama. Dziekuje Dzisiaj synowa zrobiła powtorkowe badanie krwi dla pewnosci czy tamto nie było błedne Odpowiedz Link Zgłoś