gawag 25.01.10, 07:41 Mam problem, od kilku miesięcy w okresie większego śluzu, piecze mnie skóra w okolicy odbytu, jakby mnie odpażało, co robić, poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: pieczenie - dyskomfort IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 25.01.10, 12:39 Poczekać kolejne kilka miesięcy i ewentualnie udać się do lekarza. Boże.......... Odpowiedz Link Zgłoś
gawag Re: pieczenie - dyskomfort 25.01.10, 14:00 nie rozumiem Twojego sarkazmu, oczywiście, że byłam u ginekologa, ale zbagatelizował sprawe mówiąc że wszystko jest ok, a mnie nadal piecze dlatego radze się innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pieczenie - dyskomfort IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 25.01.10, 14:35 Przeczytać jeszcze raz swój pierwszy post żeby mój zrozumieć sarkazm. Chylę czoła za poprawną interpretację tekstu który przeczytałaś- zrozumienie sarkazmu, a nie posądzanie mnie o chamowatość- czytanie ze zrozumieniem na forum rzecz baaardzo rzadka. Zmień gina bo olewanie sprawy to żadna metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: pieczenie - dyskomfort 25.01.10, 17:35 pisanie madrych rzeczy przez ciebie emko rzecz bardzo rzadkka a osmieszanie sie przez ciebie bardzo częsta .Ale fakt najlepiej napisac cos "mądrego inaczej" zarzucic wszystkim dookoła brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem i uciekać .Jak na moje oko zrozumiałas ,że autorka chodzi przez parę miesięcy ze swoją delegliwością bez zasiegniecia porady lekarza i chciałas ją spektakularnie "wysmaić " swoim sarkaźmikiem. Autorko , co konkretnie powiedział ci lekarz ? przepisał ci cos , jakie badania miałas robione i czy w ogole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: pieczenie - dyskomfort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:37 droga izabello, tak jakbyś nie wiedziała, że leczenie się tylko na forum, to tutaj norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pieczenie - dyskomfort IP: 80.54.34.* 25.01.10, 18:05 kiedy pojawia się jakas dolegliwośc nie mamy ochoty od razu biec do lekarza i łudzimy się ,że to cos z czym mozemy sobie poradzić sami i chyba dobrze , bo niektóre problemy można spokojnie wyleczyć domowymi sposobami lub poleconymi preparatami , które mozna zakupić w aptece bez recepty , nie robiąc niepotrzebnych kolejek u specjalistów. Dodam jednak ,że te metody stosowane powinny być z umierem i jak obajwy nie ustępują wyjścia nie ma . forum słuzy do tego żeby zapytać się o pewne nurtujace nas kwestie przed wizyta u lekarza , taka forma przygotowania się bo głupi tak siedziec przed nim i miec wrażenie ,że nie mówi po polsku . fajnie jest dowiedziec się ,że ktos ma podobe problemy i fajnie jest jeżeli podzieli sie swoim doświadczeniem. bo wiele kobiet piszacych tutaj jest juz po wizytach u lekarza i to nie jednego a dolegliwosc trwa i trwa albo wraca i wraca.ja tak miałam i na forum ( nie tym) poznałam kilka sposobów na trapiaca mnie dolegliwosc , stosowanych z pozytywnym skutkiem przez pewna osobe i mam spokój. Forum , pytanie , pozanawanie cudzych doswiadczeń itd to nic złego ale faktycznie traktowanie forum jak lekarza , który wyleczy powazniejsze problemy czy posatwi diagnoze i dobierze leki to już głupota ale czy ja temu przeczyłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pieczenie - dyskomfort IP: *.147.245.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 22:50 Myślę, że gin tematem się nie zajął, bo nie uznał, że jest z jego działki. Moim zdaniem to raczej problem dla proktologa, ale może na początek wystarczy coś bez recepty na hemoroidy. Ten zwiększony śluz prawdopodobnie pochodzi z odbytu a nie z pochwy.Czasem we wstępnej fazie problemu nie ma dolegliwości bólowych czy krwawień, ale jest zwiększona ilość śluzu i świąd. Odpowiedz Link Zgłoś