Dodaj do ulubionych

brak okresu

12.02.10, 21:57
mam pytanie,czy przed samą miesiączką można zajść w ciążę,okres spóźnia mi się
5 dni i od tylu też boli mnie brzuch jakby miał być a go niema,zawsze miałam
wszystko ok,pozatym jakiś dziwny śluz biały,oczywiście jest to możliwe nie
wykluczam ciązy,ale robiłam już 2 testy i wyszły negatywne,pozatym miesiąc
temu byłam u ginekologa tak na sprawdzenie i miałam tylko jakiś stan
zapalny,wybrałam ginial i tu problem,jeśli zaszłam w ciążę przed,pozatym
brałam dużo leków jestem przeziębiona,już sama niewiem,co oznacza taki
śluz,kiedy kolejny test?
Obserwuj wątek
    • railly Re: brak okresu 12.02.10, 22:01
      Prawdopodobnie nie jestes w ciazy, uzywaj antykoncepcji i interpunkcji poza
      przecinkami.
      • magdak136 Re: brak okresu 12.02.10, 22:10
        Mam już jedno dziecko i nie mówię że drugiego nie chciałabym mieć,ale nie
        teraz..Chodzi mi o to czy przed okresem można zajść,bo jeśli tak to za wcześnie
        na test,miałam ostatnio sporo problemów i może coś mi się pokopało,noi ten śluz?
        W pierwszej ciąży nie miałam czegoś takiego ale to była jedyna sytuacja od
        dawien dawna że mi się spóźniał.
        • Gość: gosc Re: brak okresu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:14
          Wszystko można. Naprawdę poczytaj o cyklu kobiety (mimo posiadania dziecka). I
          brawo za kropki.
    • Gość: gosc Re: brak okresu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:12
      Antykoncepcja. Kropka. Literatura fachowa na przyszłość. Kropka.
      • magdak136 Re: brak okresu 12.02.10, 22:20
        Ok rozumie.Kropka.
    • Gość: ella Re: brak okresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 16:29
      tez tak ma. ciaze wykluczam na 90%. okres spoznia mi sie 5 dni i tez mam ten
      bialy klejacy sluz. zawsze mialam cykle regularne jak w zegarku, zastanawiam sie
      co to oznacza?
      • Gość: ola Re: brak okresu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.10, 16:33
        to oznacza że jesteś w ciąży albo że nie jesteś robotem
        (swoją drogą, ciekawe jak mozna wykluczyć ciążę właśnie na 90 proc)
        • Gość: ella Re: brak okresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 16:40
          zakładam, ze robotem nie jestem.
          Rowniez zakladam, ze prezerwatywa daje jedynie 90% pewnosci
          • magdak136 Re: brak okresu 14.02.10, 21:06
            ja nadal nie mam okresu,robiłam dziś kolejny test i negatyw..więc???Niestety
            różnie się naczytałam,że test czasem jest niewiarygodny.
            • annajustyna Re: brak okresu 14.02.10, 22:53
              Dzis do lekarza, ten bedzie wiarygodny (lekarz, nie test).
              • railly Re: brak okresu 15.02.10, 07:55
                Opoznienie sie miesiaczki o 5 dni nie musi oznaczac ciazy, przeciez to moze byc
                stres, podroz (jest przeciez luty: ferie, sesje na studiach itp). Na sluz
                moglyscie nie zwracac wczesniej uwagi, bo nic sie niepokojacego nie dzialo.
            • magdak136 Re: brak okresu 15.02.10, 12:10
              ja mam w środe wizytę u lekarza,więc wszystko się rozwiąże, U CIEBIE JAK TAM???
              • Gość: ella Re: brak okresu IP: *.syrion.pl 15.02.10, 16:56
                u mnie dzisiaj sie pojawil1 po 6 dniach, spoznienia! trzymam za Ciebie kciuki,
                to pewniw jakies przesilenie zimowewink
                • magdak136 Re: brak okresu 15.02.10, 18:33
                  to super no chyba że chciałas dzidzie? Ja do środy muszę czekać,bo ani widu ani
                  słychu...
                  • Gość: ella Re: brak okresu IP: *.syrion.pl 15.02.10, 22:35
                    dobrze bedziesmile
    • gosiak_00 Re: brak okresu 16.02.10, 14:18
      Czasami tak bywa, wiec sie nie martw na zapas. Ja mialam u siebie opoznienia
      2-tygodniowe, a nawet kiedys male przyspieszenia (3 razy w ciagu miesiaca) - to
      bylo nienormalne. A potem sie okazalo, ze to w skutek stresu i zlego odzywania,
      takze glowa do gory, bedzie dobrze!
      • wahr-heit1 Re: brak okresu 16.02.10, 22:43
        ja nie miałam 20 dni!!! przyszedł za pomoc luteiny ciekawe co będzie dalejsmile he
        he he na razie się cieszę z tego głupiego okresu!!!!
        • magdak136 Re: brak okresu 17.02.10, 09:52
          JA DZIŚ MAM LEKARZA CIEKAWE CO MI POWIE,BO NORMALNIE CHYBA MAM JUŻ UROJONĄ TĄ
          CIĄŻE,NAWET WYDAJE MI SIĘ ŻE BRZUCH MI URÓSŁ...HE HE HE MOŻE DLATEGO ŻE NIE
          MIAŁAM TAKICH PRZERW W OKRESIE?PEWNIE TAK NIE JEST ALE SPRAWDZIĆ TRZEBA..
          • gosiak_00 Re: brak okresu 17.02.10, 14:56
            Daj znac co powie lekarz, a tymczasem trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok smile
            • magdak136 luteina a ewentualna ciąża 17.02.10, 17:51
              Słuchajcie strasznie rozczarowałam się co do lekarza,powiedział że ciąży nie
              wyklucza mimo że test wyszedł negatywny,ale usg nie zrobi mi to jest za wcześnie
              i nic nie pokaże.Wypisa.ł mi luteinę 2 razy po jednej na 5 dni i jeśli okres nie
              przyjdzie to do niego przyjśc.Powiedźcie mi czy ten lek jest bezpieczny jeśli
              faktycznie jestem w ciąży,martwię się bo w pierwszej ciąży miałam problemy,byłam
              na podtrzymaniu a teraz to już nic niewiem
              • lisia312 Re: luteina a ewentualna ciąża 17.02.10, 20:10
                tak, jest bezpieczny. Jeżeli jesteś w ciąży, to ją podtrzyma, a jeżeli nie, to
                może wywoła (rzadko się zdarza, że i luteina nie pomaga)
                • Gość: ella Re: luteina a ewentualna ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 21:26
                  i jak sytuacja? mam nadzieje, ze juz wszystko ok.
                  • magdak136 Re: luteina a ewentualna ciąża 20.02.10, 21:45
                    dzięki że pytasz,okresu nadal brak,biorę luteinę pierwszy dzień więc może
                    przyjdzie,pozatym to nie wytrzymałam i zrobiłam sobie badania z krwi beta i
                    wyszło mi 1 więc w ciązy nie jestem z tego co się orientuję..Mój mąż zawiedziony
                    he he he bo okazało się że on by bardzo chciał..Ale dla mnie to dobra wiadomość
                    bo to nie jest dobry moment..
                    • Gość: ella Re: luteina a ewentualna ciąża IP: *.syrion.pl 24.02.10, 15:12
                      to powodzenia w powrocie do "normalności"
                      Wyglada na to, ze jak juz sie wszystko unormuje, to warto rozpoczac starania, ku
                      uciesze męża smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka