Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 11:59
Mam mały problem bardzo delikatny i wstydliwy a do lekarza krępuje się z tym iść. Od jakiegoś czasu zauważyłam że przed miesiączką pojawiają mi się owsiki. czy to jest normalne i jak z tym walczyć żeby więcej się nie pojawiało
Obserwuj wątek
    • Gość: blues Re: prosze o pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 12:51
      No co Ty, jakie wstydliwe?smile
      Idziesz do rodzinnego i mówisz o problemie. Powinien dać Ci na badanie pod kątem
      pasożytów, badanie krwi a potem lek. Czasami lekarz daje od razu np. pyrantelum
      i to wszystkim mieszkańcom.
      • Gość: iwa.1986 Re: prosze o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 13:53
        tylko że miałam badania robione ale nic nie wykazały
        • Gość: blues Re: prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 19:12
          A pozoim eosin w morfologii? Ile wynosi?
    • sonia-3 Re: prosze o pomoc 27.05.10, 14:02
      Koniecznie idź do lekarza. Zarówno Ty jak i inni domownicy ( łącznie z zwierzętami- jeśli posiadacie w domu), musicie przejść leczenie. Bez leków nie pozbędziesz sie owsików.
    • Gość: blues Re: prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 16:20
      A z czego wnioskujes, ze to owsiki? Widzisz je w kale, czy też
      swędzi Cię odbyt?
      • Gość: siwa.1986 Re: prosze o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 14:43
        i jedno i drugie. a w domu mam psa i kota i żadno ze zwierząt ani domownicy tego
        nie mają a pojawiają się tylko wtedy gdy zbliża mi się okres bo tak to nie mam
    • Gość: blues Re: prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 19:13
      Pobierz próbkę gdy widzisz w niej owsiki. I wtedy daj do zbadania.
      • e-kasia_mm9 Re: prosze o pomoc 30.05.10, 01:37
        A po co ma to badać, skoro widzi, że są!!!!!!!!!!!
        Idź do lekarza, powiedz, że masz owsiki i poproś o lekarstwa dla całej rodziny.
        Wszyscy muszą się przeleczyć, bo owsiki są bardzo zaraźliwe. I czego tu się
        wstydzić? Tym bardzo łatwo się zarazić i to, że je masz nie jest Twoją winą,
        niczego złego nie zrobiłaś.
        • zawszezabulinka Re: prosze o pomoc 30.05.10, 08:41
          jakie tu madre porady - zbadaj, lekarstwa dla calej rodziny smile ja nic nie
          badalam i chyba nie bralam zadnych lekarstw ani moja rodzina. bielizne pralam i
          prasowalam w wysokiej temperaturze i jakos przeszlo
          • Gość: kika Re: prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.10, 09:39
            > bielizne pralam i
            > prasowalam w wysokiej temperaturze i jakos przeszlo
            Owsiki lgnęły do bielizny by potem masowo ponieść męczeńską śmierć?smile
            • Gość: siwa1986 Re: prosze o pomoc IP: *.ip.netia.com.pl 31.05.10, 13:58
              to dlaczego pojawia się to u mnie tylko w tedy gdy zbliża mi się okres?
              • easyblue Re: prosze o pomoc 31.05.10, 18:12
                Nie wiem. Ale jeżeli w badaniu nic ne wyszło, to mozę to wcale nie
                sa owsiki. Dlatego zrób badanie wtedy, gdy widzisz gołym okiem
                robaki, albo to, co bierzesz za robaki.
                Zrób badanie i daj znać o wyniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka