Gość: dizzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:09 dostałam to od lekarza przed badaniem ktoś urzywał czy to jest silne bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: x-prep IP: *.jjs-isp.pl 16.06.10, 13:06 Ja pilam dwukrotnie,przed zabiegami. Zastosuj sie do zalecen ulotki.O ile dobrze pamietam,to ja pilam kolo 19,a efekt przyszedl w srodku nocy.Bardzo przeczyszcza.Kiedys dziewczynki sie tym odchudzaly,dlatego teraz jest na recepte. I smak na dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzi Re: x-prep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:21 mi to kazała wypić o 13 i tak zrobiłam długo to działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzi x-prep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 15:07 wypiłam to i pję wodę ale nie ma efektu to działa tak wolno bo kiedyś mama mi zrobiła cherbatkę ziołowę i musiałam do kibelka szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: x-prep IP: *.jjs-isp.pl 16.06.10, 16:00 Ja tez sie na poczatku przestraszylam,ze nic sie nie dzieje,i ze moze na mnie ten preparat nie dziala.Ale uwierz,efekty przyjda i beda trwaly dluzszy czas Jezeli wypilas o 13,to wieczorem powinno zaczac sie 'rozkrecac ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzi Re: x-prep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 18:05 jakoś mnie nie rusza wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: x-prep IP: *.jjs-isp.pl 16.06.10, 18:45 Bo jeszcze za wczesnie.Ruszy Cie nagle.Nie martw sie,zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: x-prep IP: *.chello.pl 16.06.10, 18:40 środki na bazie senesu (np. x-prep) działają po 6-8 godzinach od zażycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzi Re: x-prep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:10 ale nadal nic a jutro mam badanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: x-prep IP: *.jjs-isp.pl 16.06.10, 21:23 Jeszcze cala noc przed Toba.Mnie dopadlo 3-4 w nocy,albo nad ranem ;- ) Jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: x-prep IP: *.jjs-isp.pl 16.06.10, 21:33 Chirurg tez mi wspomnial zebym nie denerwowala sie,jezeli preparat nie zadziala od razu.X prep daje efekty po 6 -12 h.Ja pilam wieczorem bo zabieg mialam nastepnego dnia,tez kolo wieczora. I tak naprawde do samego zabiegu chodzilam do toalety.Ale to juz byla sama 'woda'.Nie stresuj sie narazie.Najwyzej nie bedziesz miala badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzi Re: x-prep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:58 nie stresuj się łatwo powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: x-prep IP: *.chello.pl 18.06.10, 13:39 X-prep został wyrejestrowany. Nie można go już kupić. Jako zastępczy dostałam Fortrans - paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś