nowa3456 14.07.10, 22:45 Czy moge dostac ja za darmo w przychodni od reki? Dodam ze mieszkam daleko i nie jestem zarejestrowana tu w zadnej przychodni, czy mimo to przytjmie mnie jakis lekarz? A chce miec jak najszybciej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: recepta na escapelle lublin IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 14.07.10, 23:44 A od kiedy to takie rzeczy są za darmo i od ręki? Tu nie UK......... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: recepta na escapelle lublin 17.07.10, 21:27 apteka na ulicy głębokiej, ta tania...lek kosztuje powyżej 50 zł, ja zanim kupiłam byłam w ok 20 aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: recepta na escapelle lublin 18.07.10, 06:28 chcesz jechać do przychodni w której nie jesteś zarejestrowana, tam zostać przyjęta od ręki i na koniec dostać lek? Dziewczyno obudź się!! Zacznij szybko szukać prywatnego ginekologa (który nie wyjechał na wakacje i nie ma kolejek na miesiąc czekania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: recepta na escapelle lublin IP: *.nplay.net.pl 18.07.10, 09:30 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś