IP: *.cpe.marton.net.pl 02.10.10, 11:44
Biore tabletki anty i podejzewam ze moge byc w ciąży. W tym tygodniu powinnam dostac krwawienia ale zamiast tego wystapilo lekkie plamienie trwajace 1 dzien. Czy w takim razie moge zrobic juz test ciązowy czy jeszcze z tym zaczekac?? Czy test bedzie najbardziej wiarygodny rano czy moge go zrobic o kazdej porze dnia?? prosze o szybkie odpowiedzi. z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: test 02.10.10, 12:05
      dziecko, kup jakikolwiek test i przeczytaj ulotkę, albo użyj google, w końcu może matką będziesz, więc pora dojrzeć.
      Zrób test o dowolnej porze. Najlepiej od razu.
      • Gość: patrycja Re: test IP: *.cpe.marton.net.pl 02.10.10, 12:17
        Dziecko to ja już raczej nie jestem bo mam 28 lat i sądze że dojrzałam do roli matki a pytanie zadałam bo pierwszy raz od 3 lat regularnego brania tabletek przyrafilo mi się coś takiego że zamiast normalnego krwawienia dostałam lekkiego plamienia i zastanawiem się czy to może oznaczac ciąże. Dodam jeszcze że tabletki zawsze biore reguralnie i nigdy nie zdazylo mi sie zadnej pominąc a ciąże podejżewam dlatego że jakieś 2-3 tygodnie temu bralam tabletki na zapalenie pochwy (flumycon 400mg co drugi dzien), po zakonczeniu opakowania wspolzylam i zastanawiam sie czy te tabletki mogly wplynac na skutecznosć tabletek anty.
        • alpepe Re: test 02.10.10, 13:18
          sądzę, że nie jesteś w ciąży. Zrób test.
          • wieszczka_mroku Re: test 02.10.10, 17:22
            test robisz w dniu spodziewanej miesiączki, najlepiej z porannego moczu, ale lepiej zrobić beta hcg z krwi - ten już na 100% potwierdza lub wyklucza ciąże - szczególnie po terminie @ i no i można go zrobić o każdej porze, po jdzeniu oczywiście też- z krwi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka