Dodaj do ulubionych

prolaktyna

09.11.10, 16:42
hej mam pytanie czy ktoras dziewczyna brala moze bromergon?jesli tak jak dlugo sie nim leczylyscie zeby zajsc w ciaze,moj teraz to bedzie juz 4 cykl z bormergonem i ciagle nic.Mam juz jedno dziecko ale chcielismy z M jeszcze jedno,no i corka chcial by rodzenstwo coraz czesciej wspomina o siostrze lub bracie.
Obserwuj wątek
    • prochottka1 Re: prolaktyna 09.11.10, 17:25
      wpisz w wyszukiwarke ;prolaktyna-bromergon;

temat walkowany 100 razy
    • bystra_26 Re: prolaktyna 09.11.10, 21:11
      No i córka nie jest komptentna w decyzjach RODZICÓW o tym, ile i kiedy chcą mieć dzieci.
    • Gość: ? Re: prolaktyna IP: *.szczecin.mm.pl 09.11.10, 21:29
      Są lepsze leki na zbicie prl.
      • prochottka1 Re: prolaktyna 09.11.10, 22:03
        Gość portalu: ? napisał(a):

> Są lepsze leki na zbicie prl.

jakie ?
        ja znam Kirim i Cabergolin Hexal oba niemieckie
        • abc_17 Re: prolaktyna 10.11.10, 10:25
          no tak tylko jak je dostac ja w niemczech nie mieszkam niestety
          • Gość: 1987 Re: prolaktyna IP: *.chelmnet.pl 10.11.10, 15:07
            np Dostinex jest bardzo dobry lecz drogi. mi pomógł w drugim cyklu a starałam sie 3 lata
            • abc_17 Re: prolaktyna 10.11.10, 18:24
              mowicie wiec dziewczyny ze bromergon moze nie skutkowac odpowiednio?
        • Gość: ? Re: prolaktyna IP: *.szczecin.mm.pl 10.11.10, 18:28
          Chociażby Norpolac jest lepszy niżBromergon i daje o wiele mniej skutków ubocznych.
          • abc_17 Re: prolaktyna 10.11.10, 21:17
            dzieki dziewczyny za rady,nie mialam wysokiej prolaktyny przy pierwszym staraniu sie o dziecko i nie wiem jaki lek jest lepszy a moja ginekolog najwyrazniej malo kompetentna jest,biore juz ten bormergon teraz juz 4 cykl a z moich piersi w dalszym ciagu jak sie nacisne leci plyn wiec chyba malo pomocny jest ten lek
            • Gość: 1987 Re: prolaktyna IP: *.chelmnet.pl 11.11.10, 11:08
              naprawdę polecam ci dostinex jedna tabletka kosztuje ok 40 zł ale bierze sie raz na tydzien. Ja np brałam 1/4 tabletki na tydzien wiec nie wychodzilo az tak drogo. i naprawde zero skutków ubocznych.
              • abc_17 Re: prolaktyna 11.11.10, 14:59
                kurcze to faktycznie troszke pieniazkow jest,jednak nie biorac calej nie jest tragicznie,ja nie mam zadnych skutkow ubocznych przy boromergonie bo biore go na noc,nie wiem jednak ja by bylo ze stosowaniem go w ciagu dnia,
                • Gość: 1987 Re: prolaktyna IP: *.chelmnet.pl 11.11.10, 17:41
                  jesli chodzi o bromergon to jak sie go odstawi to prl skacze od razu do góry spowrotem a np gdy odstawi sie dostinex to poziom prl utrzymuje sie przez dłuższy czas na tym samym poziomie.
                  • abc_17 Re: prolaktyna 12.11.10, 10:40
                    czyli dostinex jest o wiele lepszy musze zasugerowac lekarzowi,zreszta i tak bede musiala zmienic lekarza ginekologa bo ta obecna mi nie pasuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka