Dodaj do ulubionych

WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne

19.04.04, 18:34
witam!

jestem w Warszawie kilka miesięcy. chciałabym przeprowadzić zestaw badań:
morfologia + próby wątrobowe, krzepliwość.. byłam prywatnie u ginekologa, ale
byłam zbyt zaaferowana by o tym pamiętać (grr..) biorę tabletki anty od
tygodnia, nielekko mnie wzdęło, czuję w ustach gorzki posmak - jestem w 85%
pewna, że to wątroba.. czy możecie mi polecić jakieś jedno konkretne
(taniewink, bo w różnych wątkach różne stawki) "miejsce", w którym mogłabym to
zrobić? adres itp... i co powinnam potem z tymi wynikami zrobić? iść do
ginekologa ponownie? czy też lekarz "laboratoryjny" wyjaśni i doradzi? z góry
dzięki, fatalnie się czuję i chcę to załatwić jak najszybciej...
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne 19.04.04, 18:39
      jeszcze wpadnij na forum zdrowie. ja kiedyś robiłam badania w centrum damiana,
      ale krzyknęli sobie kupę kasy w sumie niewiadomo, za co. Na zdrowiu też na
      pewno ktoś Ci coś powie.
      Lekarz laboratoryjny powinien Ci, FORMALNIE, pomóc w interpretacji wyników, ale
      mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś mi pomógł, nawet w tym damianie za
      ciężkie pieniądze, ale tam to norma.
      coś znajdziesz tutaj

www.emedica.pl/query.php3?typ=5, ale to bardzo ogólne informacje i nie
      wszystkie działy są już skończone. jest kilka innych stron pomagającyh w
      interpretacji badań, ale nie znam, zapytaj na zdrowiu. Możesz jeszcze zanieść
      słoiczek z moczem.

16%VOL
      22%VAT
      • caleeneczka23 Re: WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne 19.04.04, 18:54
        dzięki Martini, już skopiowałam smile kiedy pomyślę, że za kilka godzin kolejna
        tabletka, robi mi się niedobrze... sad help..
        • martini_very_bianco Re: WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne 19.04.04, 19:00
          hej, a może je po prostu odstaw? może są nietrafione? po co się męczyć, i to
          jeszcze narażając wątrobę? A jakie miałaś wyniki wątroby przed pigułkami?

16%VOL
          22%VAT
          • caleeneczka23 Re: WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne 19.04.04, 19:23
            hmm.. no szkopuł w tym, że pojęcia nie mam.. ups, głupie - nigdy nie robiłam
            testów. a odstawić.. w 1/4 cyklu? podobno mogłabym go sobie w ten sposób
            ossstro rozregulować.. zresztą - nie jestem do końca pewna, że to wątroba..
            ech, szkoda gadać.sad
            • martini_very_bianco no to ja bym poszła do tego lekarza... 19.04.04, 19:30
              ... co mi nie kazał zrobić podstawowych badań i mu nawtykała. Kurczę, dlaczego
              tak niewielu lekarzy to robi i potem ludzie się stresują??? jeśli te objawy się
              będą natężać, to ja bym się ani chwili nie zastanawiała. Tabletek nigdy nie
              brałam, więc okazji też nie miałam, żeby odstawiać, ale wczytaj się w ulotkę, z
              tego co wiem, jakiejś straszliwej krzywdy sobie nie zrobisz, ale pociąć się nie
              dam. Nerki jeszcze zbadaj, a moroflogię zrób pełną. I dobrze będzie, nie martw
              się na zapas
    • caleeneczka23 Re: WĄTROBA !! TESTY !! WAWA..pilne 19.04.04, 20:27
      bardzo proszę o sprawdzone adresy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka