Dodaj do ulubionych

ból brzucha

IP: 194.169.228.* 19.01.11, 11:15
Hej,
ostatnio zle się czuję, mam dużo stresu i pracy. Przedwczoraj nie mogłam nic zjeść przez cały dzień, po prostu odrzucało mnie od jedzenia. Wczoraj nad ranem obudziłam się ze strasznym bólem brzucha, miałam tez mdłości i wymiotowałam. Wzięłam 3 nospy i bol trochę przeszedł tak ze mogłam isc normalnie do pracy. Ale znowu nie mogłam nic jesc, nawet pic nie za bardzo. Dzis tez jeszcze nie jadłam, parę kawałków suchej bułki tylko. Z jednej strony jestem głodna i osłabiona ale boję sie, ze bede pozniej wymiotowac albo bedzie mnie bardziej bolal brzuch. Caly czas (ale w duzych odstępach czasu, np. czasem co 10 min., czasem co pół godziny) mam takie bolesne skurcze brzucha, jakby się rozchodziły po całym brzuchu tak, że aż mnie 'skręca', pozniej przechodzi i jest ok.
Co to moze byc? Boję się czy nie mam jakichs wrzodów czy cossad.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: ból brzucha IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:05
      rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu

naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp.. ale nie tylko poczytaj sobie
    • tretka Re: ból brzucha 21.01.11, 10:34
      Możesz mieć zepół jelita nadwrażliwego. Wtedy jelita bardzo mocno odpowiadają na wszelkie stresy i ciężko to uspokoić. Żeby się dowiedzieć to musiałabys iść do lekarza, to jest teraz dośc znany temat, więc każdy lekarz powinien rozpoznać. No i bierz leki przeciwbólowe łagodne dla żołądka, np pyralginę przy dużym bólu
    • lidek0 Re: ból brzucha 21.01.11, 21:33
      Torecam w czopkach pomaga uspokoić torsje. Poza tym sama się już nakręcasz, strach przed bólem blokuje Cię i powoduje odruch wymiotny, może coś łagodnego na uspokojenie? Mój maż ma zespół jelita wrażliwego, u niego akurat były częste biegunki, kontrolnie zrobił kolonoskopię.
      • lidek0 Re: ból brzucha 21.01.11, 21:33
        miał być Torecan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka