robbaczek 21.04.04, 20:04 czy przy tabletkach ,<novenette> wtroba moze pobolewac?jak tak to co z tym zrobic - przerwac tabletki czy dokonczyc opakowanie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzztop Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 20:11 oczywiście, że może, przecież to czysta chemia. A jakie miałaś wyniki prób wątrobobwych przed tabletkami? Zrób je teraz drugi raz i porównaj - to chyba kluczowe. Niepiszesz, ile się te objawy utrzymują, jeśli dłużej niż tydzień, lek trzeba odstawić i skonsultować się z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
robbaczek Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:40 dzisiaj mija drugi dzien jak mnie boli tzn. nie jest to cigly ból ale meczacy. Niestety proby watrobowej nie robilam <nigdy nie mialam z nia problemów>ale nadrobie to mam nadzieje ze to chwilowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:45 no to jak coś Ci w tę wątrobę bedzie, to podziękuj panu ginekologowi. Ja bym do więzienia posyłała takich, co przepisują hormony bez podstawowych badań... Niemusisz mieć objawów ze strony wątroby, żeby mieć z nią problem. też mam nadzieję, że to przypadkowa zbieżność Odpowiedz Link Zgłoś
robbaczek Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:52 Dziekuje za pocieszenie jutro ide do lekarza i mam nadziej ze powie co z moja watroba!a jak bedzie powiekszona to odstawie!!!mam jeszcze jedno pytanie co sie dzieje po odstawieniu tabletek w trakcie np po 11 dniu <nie konczac opakowania>? chyba zmienie lekarza ale jak znalezc dobrego?!jest ich tak wielu Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: tabletki a watroba!!! 25.04.04, 23:36 może- jesli bardzo dolega to odstawic Moze to objaw kamicy zółciowej Odpowiedz Link Zgłoś