Dodaj do ulubionych

tabletki a watroba!!!

21.04.04, 20:04
czy przy tabletkach ,<novenette> wtroba moze pobolewac?jak tak to co z tym
zrobic - przerwac tabletki czy dokonczyc opakowanie?
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • zzztop Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 20:11
      oczywiście, że może, przecież to czysta chemia. A jakie miałaś wyniki prób
      wątrobobwych przed tabletkami? Zrób je teraz drugi raz i porównaj - to chyba
      kluczowe. Niepiszesz, ile się te objawy utrzymują, jeśli dłużej niż tydzień,
      lek trzeba odstawić i skonsultować się z lekarzem
      • robbaczek Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:40
        dzisiaj mija drugi dzien jak mnie boli tzn. nie jest to cigly ból ale meczacy.
        Niestety proby watrobowej nie robilam <nigdy nie mialam z nia problemów>ale
        nadrobie tosmile
        mam nadzieje ze to chwilowesmile
        pozdrawiam
        • zzztop Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:45
          no to jak coś Ci w tę wątrobę bedzie, to podziękuj panu ginekologowi. Ja bym do
          więzienia posyłała takich, co przepisują hormony bez podstawowych badań...
          Niemusisz mieć objawów ze strony wątroby, żeby mieć z nią problem. też mam
          nadzieję, że to przypadkowa zbieżność
          • robbaczek Re: tabletki a watroba!!! 21.04.04, 22:52
            Dziekuje za pocieszeniesmile jutro ide do lekarza i mam nadziej ze powie co z moja
            watroba!a jak bedzie powiekszona to odstawie!!!mam jeszcze jedno pytanie co sie
            dzieje po odstawieniu tabletek w trakcie np po 11 dniu <nie konczac opakowania>?
            chyba zmienie lekarza ale jak znalezc dobrego?!jest ich tak wielusad
    • monika.antepowicz Re: tabletki a watroba!!! 25.04.04, 23:36
      może- jesli bardzo dolega to odstawic Moze to objaw kamicy zółciowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka