Dodaj do ulubionych

Corfamed-Wrocław raz jeszcze

25.04.04, 16:40
Bardzo mi zależy na zmianie ginekologa i chciałabym wybrać się do Corfamedu.
Nie znam tam lekarzy ale słyszałam wiele dobrego o dr Barcikowskim i dr
Mazurcu. Moje pytanko brzmi, czy którys z tych panów operuje, jak wygląda
sprawa wyjęcia wkładek i wreszcie czy pracują gdześ w szpitalu i jakim. Nie
jestem już pierwszej młodości, rodzić nie będę. Pomóżcie proszę, bo jak nie
to będę zmuszona zadzwonić do recepcji, a wolałabym zasięgnąć opinii od
pacjętek a nie pracowników. Było dużo o Corfamedzie w wyszukiwarce ale nikt
nie pisał o zadanych przeze mnie pytaniach.
Obserwuj wątek
    • intraday Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 26.04.04, 09:37
      ww
      • aroska Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 26.04.04, 12:43
        Chyba też nie bardzo Ci pomogę...powiem tylko, że dr Mazurca bardzo polecam (to
        opinia moja i paru znajomych), nie wiem niestety czy operuje i z tego co wiem
        to nie pracuje w żadnym szpitalu (kiedyś chyba pracował na Klinikach), ale
        poleca szpital na Brochowie (na pewno jeżeli chodzi o poród, co do innych spraw
        to nie wiem)...poza tym jest współwłaścicielem Corfamedu...
        Może ktoś inny powie coś więcej...
    • intraday Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 26.04.04, 13:24
      Zadzwoniłam i wypytałam jak tam jest. W szpitalu nie pracuje żaden lekarz, są
      tylko tacy co robią specjalizacje w szpitalach. Największy kontakt z kliniką ma
      dr Bielicki. Troche szkoda, bo w razie jakiegoś zabiegu to człowiek trafia na
      obcego. Od maja wizyta kosztuje przez cały dzeń 40zł. Chyba zdecyduje się na dr
      Bielickiego ale już nie wypytałam czy to młody człowiek, czy starszy ale
      odnosze wrażenie, że tam sama młodzeż, może się myle to mnie poprawcie.
      Strasznie mnie zastanawiają niskie ceny, 40zl wizyta i w tym cytologia, usg ?
      czy można zaufać takiej cytologii, strasznie bym chciała. Chodziłam przez pare
      lat ,,do polikliniki na grobli,, za wizyte płaciłam 100zl + cytologia 50zl, usg
      tez odzielnie płatne 80zl.
      • katka_83 Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 26.04.04, 19:12
        dr Bielicki jest w porządku, sama jestem jego pacjentką. JEst młodym lekarzem
        • aroska Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 27.04.04, 08:16
          Wydaje mi się, że cena badań nie ma tu akurat znaczenia, do tej pory też
          chodziłam do drogiego lekarza i badanie niczym się nie różniło, powiem nawet,
          że porównanie wyszło na korzyść Corfamedusmile))
          A co do wieku lekarzy to chyba są raczej młodzi...na oko dr Mazurec ma ok. 38-
          40 lat.
          • intraday Re: Corfamed-Wrocław raz jeszcze 27.04.04, 09:30
            Aroska- ciesze sie,że Twoje porównanie wyszło na korzyść Corfamedu. Jutro jade
            na pierwszą wizyte, mam nadzeje, ze wróce zadowolona. Pozdr. serdecznie
            wszystkie pacjentki tej przychodni.
            • ikkebra dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 09:36
              Chodzę do niego kilka lat. Wszystko było ok, w zeszłym roku okazało się że mam
              guza i konieczna jest operacja. Wtedy postanowiłam go "sprawdzić" konfrontując
              jego opinię z opinią super profesora z Hirszfelda. Wszystko się zgadzało, i co
              ważne, Bielicki wiedział, że go sprawdzam i przyjmował to super (a nie jak inni
              z oburzeniem), mówił "dla mnie profesor tez jest autorytetem"
              Współpracuje ze szpiatlem na Dyrekcyjnej, był przy mnie przed operacją, w
              trakcie (chociaż nie on kroił) po moim obudzeniu przyszedł do sali
              pooperacyjnej. Super lekarz, ciepły i wszystko tłumaczy. Polecam jak
              najbardziej!!!!!!!
              • intraday Re: dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 09:47
                Ikkebra- wielkie dzięki nawet nie wiesz jak mnie poratowałaś!!! Czekałam
                właśnie na taką wiadomość. Jesteś kochana, pozdrawiam serdecznie.
                • ikkebra Re: dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 13:46
                  nie ma za co smile) powiem Ci jeszcze coś co mi się przypomniało: chciałam nosić
                  kiedyś soczewki kontaktowe, ale oko mi ich nie tolerowało. Pytałam optyczki 100
                  razy i nic, ona: że źle zakładam, a to że trzeba kupić "sztuczne łzy"...
                  I dopiero Bielicki mnie oświecił, że przy tabletkach antykoncepcyjnych często
                  tak jest (suchość oka)!!!
                  On, a nie optyczka, która widząc młodą dziewczynę mogłaby się spytać!......
                  Baaaardzo go lubię, a najbardziej, jak o coś go pytam a on od razu mi to
                  tłumaczy, gryzmoląc po kartkach z przejęciem smile)
                  Pozdrawiam, Zuzia
                  • monicax Re: dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 14:08
                    hej wyczytlam z eznacie jakiegos ginekologa , ktorego mozecie polecic, prosze
                    dajcie namiar, stracilam swoja lekrake i teraz tulam sie a mam problemy
                    Monika
                    • ikkebra Re: dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 14:15
                      "Corfamed" ul. Kluczborska, W-w. tel 321-73-15 dr Bielicki
                      Wizyta 35-40 zł, w tym USG, cytologia itd.
                      Pozdrawiam, Zuzia
                    • intraday Re: dr Bielicki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 14:16
                      www.corfamed.pl/index.php?o=o_firmie&p=personel
                      Ja tam jade jutro do dr Bielickiego, wczoraj sie zarejstrowałam. A jeśli chodzi
                      o Twoje problemy to mam to samo, krwawienia poś.cyklu gdzieś ok pół roku to
                      trwa/ nie każdy cykl/. Od tamtej pory byłam już na wizycie lekarskiej, wyniki
                      mam dobre, nic sie nie dzieje. Doktor stwierdził, że czasami tak może być u
                      kobiet, a u nieco starszych dość często,/ krwawa owulacja/, często stres do
                      tego dochodzi, ja ostatnio jestem cały czas w silnym stresie. Jutro też o tym
                      wspomne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka