Dodaj do ulubionych

29 lat?Kremy

29.03.11, 13:08
Czy to nie za wczesnie na kremy przeciwzmarszczkowe? Ostatnio zauważyłam że robią mi się zmarszczki pod oczami, w sumie gdy się uśmiecham czy też marszczesmile Myślałam narazie tylko o kremie pod oczy , a do twarzy jeszcze nie. Znalazłam krem ochrona młodości z Avon pod oczy. A może macie lepsze propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: ten_typ_tak_ma Re: 29 lat?Kremy IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 17:14
      na twarz nie? "za wcześnie?"
      kremy przeciwzmarszczkowe działają profilaktycnie. jak sie już zmaszczka zrobi- jest za późno na krem.

poczytaj forum uroda- dobre nawilżenie, witamina A i C plus krem z dobrym filtrem codziennie.
      • Gość: kasia Re: 29 lat?Kremy IP: *.jjs-isp.pl 29.03.11, 17:49
        Profilaktyke p.starzeniowa powinno sie juz zaczac w wieku 25 lat. Zamarszczek kremami sie nie pozbedziesz. Poczytaj forum uroda. I zacznij sie przyjaznic z serum z vit C i kwasami.
    • majowa_dziewczynaaa Re: 29 lat?Kremy 29.03.11, 19:01
      To jaki krem pod oczy polecacie i do twarzy? Myslałam o avon ochrona młodości , ale to 30 + , choć w sumie w tym roku konczę 29 więc to chyba bez różnicy. A 25 + ? Bo mało tego , na allegro nie znalazłam wcale .
    • akonita Re: 29 lat?Kremy 29.03.11, 20:06
      ja nie wierze w zadne kremy przeciwzmarszczowe,wyprobowalam ich multum a zmarszczki i tak mnie dopadly,teraz jestem madrzejsza i podkradam mojej malej coreczce krem dla dzieciaczkow,gdyby te kremy cos dawaly to bogate kobiety nie robilyby sobie operacji plastycz,przeciez je akurat stac na najdrozsze kremy na swiecie,wedlug mnie najlepiej smarowac sie czyms naturalnym,kremy drogich firm poza tym maja mnostwo subs.perfumow,konserwantow i innego badziewia i raczej skorze nie pomagaja,wiem to po sobie,wybierz krem w miare naturalny,polski,taki ktory ma jak najmniej skladnikow w swoim skladzie,to oczywiscie tylko moje zdanie.pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka