Dodaj do ulubionych

leczenie hemoroidów

IP: *.dg-net.pl 16.04.11, 18:14
Kochane lekarz rodzinny stwierdzil hemoroidy poszłam do proktologa który stwierdził to samo i przepisał mi na 20dni rano czopek posterisan h a na noc metronidazol i przez pierwszy tydzień objawy ustapiły ale dzis jest 10dzień i znów szczypie i piecze..nie wiem czy to za duża dawka leku jak na mnie i podrazniła czy iśc do proktologa jeszcze raz
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: leczenie hemoroidów 16.04.11, 19:51
      moze masz dodatkowo grzybice?Wybralabym sie ponownie do lekarza.
      • doral2 Re: leczenie hemoroidów 16.04.11, 19:58
        metronidazol na hemoroidy??
        dziwne...
        • Gość: karla Re: leczenie hemoroidów IP: *.dg-net.pl 16.04.11, 20:39
          mam metronidazol,posterisan h,maśc clotrimazolum i detromecyne i sama nie wiem czy nie za duzo zapisał mi tych specyfików.....czopki,maść i może którys ze składników podrażnia
          • doral2 Re: leczenie hemoroidów 16.04.11, 21:11
            metronidazol i clotrimazol to na grzybice pochwy, a nie na hemoroidy.
            dziwny ten lekarz, mówiąc szczerze...
            • Gość: karla Re: leczenie hemoroidów IP: *.dg-net.pl 16.04.11, 21:41
              powiedział,że mam hemoroida ale podejrzewam,że jakies zapalenie też bo sączył się slulekarz badał mnie palcem i kazal wykonac podstawowa morfologię plus badanie kału-wyniki dobre..czy dziwny lekarz hmm na jego temat w necie duzo dobrego sie naczytałam a i poczeklania pełna ludzi
              • Gość: zun Re: leczenie hemoroidów IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.11, 00:26
                doral2 stawia opinie o lekarzu nie badajac Ciebie i twierdzi, ze jest dziwny??? Leczenie telepatyczne i krytyka bez podstaw? Oto madrala sie znalazla, madrzejsza od lekarza!
            • kol.3 Re: leczenie hemoroidów 27.04.11, 22:20
              Clotrimazol jest w ogóle na grzybicę nie tylko pochwy.
              • rudolftherednose Re: leczenie hemoroidów 28.04.11, 07:45
                a metronidazol to lek o szerokim spektrum działania na różnego rodzaju zakazenia, gratuluje doral2 wiedzy, zreszta niektorym pozostalym zabierajacym glos rowniez.

@karla wybierz sie do proktologa raz jeszcze i powiedz o objawach.
                • cccykoria Re: leczenie hemoroidów 28.04.11, 10:40
                  przy hemoroidach protolodzy gastrolodzy zapisują Otrex 600 itp Chyba za dużo tych maści albo metronidazol albo inna.Czopki są oki, lub dr niech zapisze Tobie postererion H maść i po każdym wypróznieniu "mycie" plus Otrex itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka