kika_19 08.05.04, 13:49 1 lub dwa opakowania... to bardzo pilna sprawa... recepte mam wystawiona na 20 czerwcaa musze zaczac brac za tydzien !! bede wdzieczna za jakikolwiek odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 14:09 idź do apteki i powiedz w czym problem. jest bardzo duża szansa, ze zrealizują ci recepte ignorując czerwcową datę Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 14:13 bylam w trzech aptekach w okolicy i powiedzieli ze nie moga Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 14:30 próbuj dalej. ja bym ci bez żadnych problemów zrealizowała tę receptę- w końcu nie jest przeterminowana no i poza datą jest prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 14:44 do tej pory bylam w osiedlowych aptekach (warszawa bemowo). moze ktos mial podobny problem i moze mi doradzic jakas apteke? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 14:50 czyli Warszawa- tyle aptek do wyboru. zrób sobie po prostu spacer od jednej do drugiej. ostatnio bez żadnego skrępowania w Aptece 21 na pl. bankowym babka kupowała hormony bez recepty (a ty przeceiż ja masz). rownież w aptece w klifie facet bez problemów kupił "lek na receptę" mimo, że nie miał recepty. ja podchodzę do tych kwestii restrykcyjnie (nawet moja rodzina musi miec receptę, żeby dostać lek) a jednak bez problemu zrealizowałabym receptę na triquilar z czerwcową datą. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: KUPIĘ TRIQUILAR 08.05.04, 15:13 w takim razie posapaceruje chociaz czas nagli .. Odpowiedz Link Zgłoś