lucy20 11.05.04, 16:46 Czy mimo brania tabletek anty. mogą wystepować objawy owulacji-a przede wszystkim czy mozliwa jest obecność śluzu owulacyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: śluz owulacyjny a tabletki 11.05.04, 17:22 jak to oczywiscie? ! oczywisice ze nie po prostu jest sluz bo jakis sluz musi byc , ale nie owulacyjny no chyba ze zapomnialas jakies i pigulki nie zadzialaly i wystapila owulacja Odpowiedz Link Zgłoś
lucy20 Re: śluz owulacyjny a tabletki 11.05.04, 20:12 Raczej nie zapomniałam rzadnej tabletki, sprawdziłam to liczac ich ilośc. zaniepokoiłam sie jedynie obecnością śluzu , nie był on o konsystencji jajka kurzego- był bardzie taki galaretowaty.Czy man sie niepokoić gdyz wczoraj było małe przytulanie Odpowiedz Link Zgłoś
takatam1 Re: śluz owulacyjny a tabletki 11.05.04, 17:39 Właśnie. Cos mało praktyczny ten przewodnik Ale taka stanowcza odpowiedz wyglada bardzo wiarygodnie i moze wprowadzac w bład. Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: śluz owulacyjny a tabletki 11.05.04, 21:10 Jest taki sluz !!! Sama biore tabletki i mam taki sluz za każdym razem. Tzn tak sie mówi że owulacyjny bo taki sam śluz jest w wyglądzie tyle że ten owulacyjny śluz nic nie zdziała Ale śluz w czasie brania tabletek wystepuje własnie taki tyle że nie da rady dosc do zapłodnienia poprostu jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: śluz owulacyjny a tabletki 12.05.04, 01:16 nie- na pewno nie ejst to śluz owulacyjny, ale przy diane ze względu na spory efekt estrogenny czesto śluz produkowany jest w znacznych ilościach Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: śluz owulacyjny a tabletki 12.05.04, 11:55 monika.antepowicz napisała: > nie- na pewno nie ejst to śluz owulacyjny, ale przy diane ze względu na spory > efekt estrogenny czesto śluz produkowany jest w znacznych ilościach Właśnie o tym mówię nie jest to sluz owulacyjny ale taki sam wyglądem . Odpowiedz Link Zgłoś
pussy1912 Re: śluz owulacyjny a tabletki 12.05.04, 13:03 a czy sluz owulacyjny jest galaretowaty? myslalam ze musi byc ciągnący i przezroczysty? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: śluz owulacyjny a tabletki 12.05.04, 13:49 niby tak, ale przeciez jedno z dzialan tabletek to zagęszczanie śluzu... Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: śluz owulacyjny a tabletki 12.05.04, 16:12 Sluz szyjkowy zwany popularnie owulacyjnym po prostu pojawia się, gdy jest niecko wyzszy niz krytyczny poziom estrogenów. W cyklu jajnikowym zapowiada jajeczkowanie. Przy tabletkach tez moze wystąpic, nie oznacza, ze była owulacja. Najczesciej ma "cechy przejsciowe" czyli mieszane. Jesli tabletki brane sa nieprawidłowo, to moze wystapic owulacja a wiec i sluz oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś