ap77 14.05.04, 22:29 Jak go wykryc? jakie badanie jest w pełni skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woodley Re: Rak jajnika-objawy 14.05.04, 22:36 Podobno wykryc go jest bardzo trudno. I jest to bardzo ciezki nowotwor. Jak czytalam ksiazke Tamary Zwierzynskiej-Macke "Czasami wolam w niebo " to dowiedzialam sie ,ze rak jajnika chyba jest najciezszym do wykrycia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Rak jajnika-objawy 15.05.04, 07:27 woodley napisała: > Podobno wykryc go jest bardzo trudno. I jest to bardzo ciezki nowotwor. > Jak czytalam ksiazke Tamary Zwierzynskiej-Macke "Czasami wolam w niebo " to > dowiedzialam sie ,ze rak jajnika chyba jest najciezszym do wykrycia mozna oznaczyc marker nowotworowy. nie wiem niestety jak on sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Rak jajnika-objawy 15.05.04, 10:39 Ja tez czytalam ta ksiazke, a ostatnio ogladala film WIT (Dowcip),nie wiem czy tez go ogladalyscie w TVP? I stad wlasnie moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.j Re: Rak jajnika-objawy 15.05.04, 20:44 marker nowotworu jajnika to CA 125 Odpowiedz Link Zgłoś