Dodaj do ulubionych

Krwawienie i brunatne upławy w środku cyklu.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:21
Chciałam uprzedzić, że jestem zapisana na jutro do ginekologa, ale i tak jestem wystraszona, więc chciałabym już dziś się spytać tutaj smile

Jestem w środku cyklu, w poniedziałek uprawiałam seks, wieczorem miałam mocne brązowe, prawie czarne upławy (dodatkowo odczuwam delikatnie swędzenie). Obstawiłabym, że to grzybica, gdyby nie fakt, ze we wtorek już zaczęłam dodatkowo krwawić i tak jest aż do dziś, czyli delikatne swędzenie, prawie czarne upławy i krew. Czy to może być grzybica? Czy gdyby to było tylko krwawienie wynikające z otarcia przy stosunku utrzymywałoby się nadal i było mocne? Czy to może być nadżerka? Co to może być? sad
Obserwuj wątek
    • agnes7725 Re: Krwawienie i brunatne upławy w środku cyklu. 21.03.12, 11:56
      Masz grzybice pochwy napewno, nie wiem po co wybierasz sie do lekarza? Niby co on ci na to pomoze przepisze ci globulki albo antybiotyki i kolo sie zamyka, grzybica powracac bedzie dlatego ze, przyczyna tkwi w tym jak sie odrzywiasz? to jest bardzo wazne aby pozbyc sie rozrostu drozdzaka bo inaczej to walka z wiatrakami. Powinnas w swoim wlasnym interesie zdobyc wiedze na temat jak dbac o zdrowie a nie powiezac je komus komu na tym najmniej zalezy, medycyna zna sie na chorobach a nie na zdrowiu a to jest roznica ogromna.
      • Gość: emka Buahahahaha......... IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 21.03.12, 13:26
        "Masz grzybice pochwy napewno, nie wiem po co wybierasz sie do lekarza?"

OJP- kolejna internetowa znachorka.
        No kto by szedł do lekarza.....
        Po to idzie do lekarza, żeby się dowiedzieć co jej dolega- może grzybica, może ektopia, a może prawdziwa nadżerka, a może zmiany nowotworowe.

A ty w swoim własnym interesie powinnaś kupić słownik ortograficzny i poczytać o odŻywianiu bo mało przekonująco brzmisz w swoich wywodach na temat zdrowia- oj przepraszam na temat chorób bo to ogromna różnica wink
      • patrycja7319 Re: Krwawienie i brunatne upławy w środku cyklu. 21.03.12, 15:36
        Kobieto, czy Ty się zastanawiasz co piszesz. Odwodzisz dziewczynę od wizyty u ginekologa, pisząc jej o odżywianiu. Pomijając wszystko, gdzie Ty teraz widzisz zdrową żywność.

Natalio, przyczyna krwawień i upławów może być różna. Nigdy nie wolno tego bagatelizować, dlatego wizyta u ginekologa to bardzo dobry pomysł.
    • agnes7725 Re: Krwawienie i brunatne upławy w środku cyklu. 24.03.12, 10:16
      Tiaaaaaaaaaa, pacjentkami zostanie dokonca zycia lenie intelektualne, najlepiej pojsc do lekarza bo niby po co troszczyc sie o wlasne zdrowie? jak mozna powiezyc to najwiekszym ignoranta zdrowia he...he... to jest wlasnie pusty pacientyzm no bo zapomnialam lekarz to autorytet bialy fartuszek i uleczy he... zal mi waswink
      • Gość: emka OJP IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 24.03.12, 12:13
        Aleś "mondrościom" życiową sypnęła- monitor ze śmiechu poplułam i prawie się posikałam.
        O zdrowie to się kobito troszczysz jak jesteś zdrowa-w gruncie rzeczy, jak się jest chorym to się idzie do lekarza- to też forma troski o własne zdrowie.

Jak ludzie po studiach - ci lekarze- nie wiedzą jak człowiekowi pomóc- to ty wiesz na pewno- forumowa "doktor wilczur" buahahaha.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka