zlosia 24.05.04, 13:49 W niedługim czasie muszę przejść operację serca. Ciekawa jestem, ile czasu zajmie mi dojście do siebia po operacji. Boje sie, że będę musiala długo leżeć. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: operacja 24.05.04, 14:47 Było trochę o przyspieszaniu gojenia ran środkami homeopatycznymi na forum homeopatia. Zapraszam, jeśli chcesz of kors, bo nie wszystkich ta metoda przekonuje, ale w szpitalach za granicą leki homeopatyczne rutynowo podaje się pacjentom po zabiegach chirurgicznych. Zdaje się, że można się jakoś homeopatycznie "przygotować do" operacji, ale ręki sobie nie dam uciąć 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: operacja 24.05.04, 15:26 w dochodzeniu do siebie po operacji serca gojenie sie ran to jedno. dużo trudniej jest doprowadzic do porzadku samo serce... jak bardzo poważna ma być ta operacja? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosia Re: operacja 24.05.04, 16:14 Ma to być plastyka zatawki mitralnej i zamiana zastawki aortalnej na zastawke nowej generacji, (nie sztuczną) sama nie wiem co to ma dokladnie być. Podobno mają ściągnąć ją z zagranicy. Nie bedzie to moja pierwsza operacja. Miałam dwie jako niemowle. Czy zrosty na sercu dobrze będą sie goiły? Odpowiedz Link Zgłoś