Gość: mama IP: 91.203.244.* 26.10.11, 17:52 Na czczo cukier mam w normie, po posiłku też, natomiast koło 2 h po posiłku mój cukier wynosi 40, czuję się wtedy fatalnie, drżenie rąk,zlewne zimne poty, słabość, czy to cukrzyca? czy to wstęp do niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: cukier 26.10.11, 18:04 zamierzasz na forum się leczyć, czy jednak skorzystasz z wiedzy lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: cukier IP: 91.203.244.* 28.10.11, 16:19 wiesz co;czy wykipisz,czy zironizujesz czy wpiszesz sobie w sygnaturke jako wyraz twego nieprzejmujacego sie podejscia to twoja sprawa, ale jestes tak zgorzkniala osoba ze zal mi ciebie, za plaszczykiem szyderstwa kryje sie biedny czlowiek czlowiek szczesliwy tak nie postepuje, bo ma inne zajecia i jad ktory sie wylewa z twoich ust nie jest sytuacja normalna,komentuj,nie komentuj-twoja sprawa ale jestes juz nudna i tyle,chcesz byc kontrowersyjna,tutaj doral sie przejadla, wybacz zaczynam dlugi weekend, mam dzien lenistwa i napisalam bo czuje niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba : cukier... doral to jest tylko forum..daruj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 20:57 takie badania nic nie wnosza , zrob krzywą cukrową- prywatnie okolo 30 zl, trwa 3 godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am55 Re: : cukier... doral to jest tylko forum..daruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 22:19 o doral schowała tyłek to już postęp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: : cukier... doral to jest tylko forum..daruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 09:59 nie mam w zwyczaju zwracac komus uwagi publicznie, ale Doral w kazdym watku dowala ...a nie doradza, tak nie mozna.Czasem nalezy zwrocic uwage potrzebującym porady i odeslac do specjalisty , ale bez zlośliwosci, może ktoś ma potrzebę napisania.... Odpowiedz Link Zgłoś