Dodaj do ulubionych

Strzelające stawy

02.02.12, 10:52
Mam taką sprawę - moja mama ma prawie 50 lat i jest po menopauzie. Od pewnego czasu, powiedzmy od roku, strzelają jej stawy - jak zgina łokieć to słychać donośne "chrup chrup". Kolana mniej, bioder raczej nie słychac, więc może i nie strzelają. Lekarz zalecił jej suplement diety typu 4Flex, ale to nic nie pomaga, więc zarejestrowała sie do ortopedy, ale jeszcze czeka na wizytę. Chciałam Was zapytać, czy miałyście może podobny problem? Jak mozna leczyć takie stawy, co Wam pomogło? Oczywiście najpierw lekarz, a wiedza z internetu jako dodatek, nie mam zamiaru sugerowac sie jedynie tymi radami. Aczkolwiek często znajdywałam coś przydatnego, więc może i w tym temacie będzie podobnie smile

Dziekuje z góry i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Strzelające stawy 02.02.12, 21:55
      mnie tak strzelaja stawy w stopach.Jak rano wstane i ide do lazienki to uwazam zeby innych nie pobudzic.
      I stawy skroniowo-zuchwowe tez mi strzelaja ale tak ze wszyscy w pokoju slysza(mam zly zgryz i chyba zmiany zwyrodnieniowe lacznie z bolesnoscia).
      Jakos nie wybralam sie jeszcze do lekarza z tym problememwink(do 50 mam jeszcze pare latwink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka