p_rincess_a
17.02.12, 13:08
Witam...
jestem studentka, od pewnego czasu tj. od ok 2 lat mam problemy z zoladkiem (nie moge jesc ostrych potraw, pizzy, chipsow, pic alkoholu) objawiaja sie one skurczami, wymiotami, rozwolnieniem, zatwardzeniem, czasem czarnym kalem. Robilam roznego typu badania, bralam tabletki oslonowe, nic nie pomoglo. Zauwazylam tez, ze gdy zjem np. cebule czy czosnek, moje cialo przesiaka tym zapachem, szczegolnie dlonie oraz narzady plciowe do tego dochodzi codzienny przykry zapach z ust. Choruje tez co jakis czas na grzybice pochwy (ktora, do konca nie moge wyleczyc). Od ok. 5 lat zmagam sie z zapeleniem lojotokowym skory, i co do tego to juz chyba stracilam wszelka nadzieje (za kazdym razem gdy ide do dermakologa, dostaje sterydy, ktore pomagaja max na tydzien ewentualnie tabletki na uspokojenie), zmiany skorne mam na glowie (przez co strasznie wypadaja mi wlosy do tego musze myc je kazdego dnia, zeby nie wygladaly na przetluszczone ) w uszach, za uszami, na brwiach, oraz w okolicy nosa.
Na dobra sprawe probowalam juz wszystkiego... i nadal nic...
Czy ktoras z was ma/miala podobne objawy?? Czy ktos potrafi mi poradzic, pomoc??