dzidzialek 11.03.12, 17:44 Mam problem z bólami kolana po starej kontuzji. Środki przeciwbolowe typu apap nic nie dają a ostatnio w te pogodę co pada czasami ciężko mi sie przez to ruszać. Polecicie coś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogaducha Re: problem z bólem kolana 11.03.12, 17:47 Znam to przejdzie ci cierpliwości, też tak miałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannosta Re: problem z bólem kolana 11.03.12, 17:50 pogaducha napisał: > Znam to przejdzie ci cierpliwości, też tak miałam.. Najlepiej to iź do lekarza bo tego typu nie leczone kontuzje z mlodosści potrafią się źle skończyć. Ja mam podobny sposób i smaruje się żelami z ibuprofenem. Najtanszy jest chyba Dip Rilif a mi pomaga. Ale sprawdź sama. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzialek Re: problem z bólem kolana 11.03.12, 17:53 No właśnie nie chcę tego zostawić samego sobie. A ten Dip rilif to jest coś jak votlaren? Odpowiedz Link Zgłoś
mariannosta Re: problem z bólem kolana 11.03.12, 17:58 dzidzialek napisał: > No właśnie nie chcę tego zostawić samego sobie. A ten Dip rilif to jest coś jak > votlaren? Podobne tylko ze dip rilif ma chyba ibuprofen wiec szybciej działa no i mniej sie lepi Ale to moja już subiektywna ocena Odpowiedz Link Zgłoś