Dodaj do ulubionych

zdrowie mamy

23.03.12, 10:18
Grzybica pochwy.
Mam pytanko do dziewczyn które to przechodziły. Mam tabletki, globułki do środka i krem od wczoraj. A u Was od kiedy podziałało bo mnie dalej swędzi jak cholera. Dzis z rana wzięłam drugą tabletkę na noc była globułka no i krem.
Obserwuj wątek
    • karinaxy80 Re: zdrowie mamy 23.03.12, 12:17
      to jest chol...wo!!! u mnie chyba na 3 dzień było lepiej. Ostatnio nabawiłam się tego po kuracji antybiotykowej ale wiem, że jestem wrażliwa bo wraca to do mnie co najmniej 2 razy w roku.
      • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 23.03.12, 12:41
        do mnie też wróciło Ja miałam 4 lata temu i teraz znowu - masakra
    • gemmi18 Re: zdrowie mamy 23.03.12, 13:12
      Napisz, jakie masz tabletki, jakie globulki i jaki krem? Strzelam, że tabletki to ketokonazol, a krem clotrimazol? W każdym razie smaruj kremem jak najczęściej i jak najczęściej się podmywaj (przynajmniej po każdej toalecie). Wtedy powinnaś poczuć różnicę już na drugi dzień. I niestety, będzie to do Ciebie wracać często.
      • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 23.03.12, 13:39
        nie takie. Dostałam silniejsze podobno ale nazw nie pamiętam. masc mam przy sobie Pimafucin*20mg/g
        • gemmi18 Re: zdrowie mamy 23.03.12, 15:15
          Czyli maść jeszcze silniejsza, bo z antybiotykiem. Jutro będzie dużo lepiej smile
          • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 25.03.12, 14:06
            Kurde właśnie odkryłam że jak nie posmaruje maścią i umyje tylko Laktacytem żelem to mi jest lepij niż po maści Tableti i globułki biore i tak na razie średnio działają. Ale ogólnie do du py
            • aaaniula Re: zdrowie mamy 25.03.12, 17:28
              o ilę się nie mylę to na ulotce pumafucinu jest napisane, że początkowo może powodować zwiększone swędzenie..
              • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 26.03.12, 09:15
                Przeczytała całą od a do z i nie ma słowa o zwiększonym swędzeniu.
                • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 26.03.12, 09:16
                  przeczytałam smile
    • Gość: Anna Re: zdrowie mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 13:40
      zuzia_31 napisała:

> Grzybica pochwy.
      > Mam pytanko do dziewczyn które to przechodziły. Mam tabletki, globułki ..........

Kurde, w pierwszym poście myślałam, że niechcący zrobiłaś błąd ale widzę, że dalej piszesz globułki, czy to to samo co globulki?smile
      • gajmal Re: zdrowie mamy 26.03.12, 14:14
        Pamiętaj, że jak masz partnera seksualnego, to on też powinien przejść leczenie, bo inaczej to nie ma sensu
      • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 27.03.12, 08:46
        Globulki oczywiście Wczoraj miałam nawet zawroty głowy - wybaczcie smile
        • zuzia_31 Re: zdrowie mamy 30.03.12, 13:22
          no w gruncie rzeczy przeszło, ale jeszcze smaruje kremem i mam probiotyki doustny i globulki. ale strach pozostał. Ile czasu brać probiotyk? tzn wezmę do końca opakowania Ale po jednym czy wiecej? bo mam na 10 dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka