Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:30 od dzis zaczelam po raz pierwszy stosowac pigulki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszz Re: pigulka a alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:27 łykam od trzech lat, regularnie i wode ognista i tabletki i wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Re: pigulka a alkohol 17.06.04, 23:21 W ciągu dnia na pewno nie. Może lepiej nie popijać pigułek alkoholem Aczkolwiek muszę się przyznać, że i to mi się parę razy zdażyło. Bez żadnych "skutków ubocznych". (co nie znaczy, że było to mądre z mojej strony) Ogólnie na wchłanianie większości leków podobno wpływają owoce cytrusowe, a więc i soki z nich. Najlepiej na pewno popijać wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: pigulka a alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 07:38 zdarza mi sie popić tabletke alkoholem. /zaraz wyjde na alkoholiczke / i nic sie nie stało, ale każdy organizm reaguje inaczej. Jak ze wszystkim. Poza tym niektórzy wymiotują po alkoholu i tu już jest tabletkowy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: pigulka a alkohol 18.06.04, 09:28 Sam alkohol nie oslabi pigulek. Ale oslabic moga ja wymioty, a te po alkoholu czasami sie zdarzaja W 7-dniowej przerwie tez jestes zabezpieczona ale tylko gdy po niej rozpoczniesz kolejne opakowanie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimu Re: pigulka a alkohol IP: *.dclient.hispeed.ch 18.06.04, 11:11 ja tez sie kiedys nad tym zastanawialam, wiec pigulki biore zawsze rano, w koncu dnia alkoholem nie rozpoczynam, a do wieczora sie juz wchlona spokojnie, wiec nie bedzie problemu jesli wypije alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś