Dodaj do ulubionych

pytanie ANTYKONCEPCJA + OPALANIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:22
JAK MA SIE ANTYKONCEPCJA HORMONALNA BEZ SKUTKOW UBOCZNYCH DO BEZPIECZNEGO
OPALANIA SIE BEZ PRZEBARWIEN? CZY TO JEST W OGOLE MOZLIWE? JEZELI ODSTAWIE
TABLETKI TO PO JAKIM OKRESIE CZASU MOGE SIE BEZPIECZNIE OPALAC? CZY MOZE NIE
MA POTRZEBY ODSTAWIANIA ICH?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agatka Re: pytanie ANTYKONCEPCJA + OPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:57
      Biorąc pigułki lepiej się nie opalać. Po odstawieniu można się opalać już w
      pierwszym cyklu.
    • mikams75 Re: pytanie ANTYKONCEPCJA + OPALANIE 18.06.04, 15:39
      To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja w pierwszym sezonie brania tabletek
      dostawalam wysypki na skorze po 5 minutach przebywania na sloncu - nie lezenia
      plackiem na plazy, tylko ot tak, po drodze, w zakurzonym miescie.
      W nastepnym sezonie letnim nie mialam juz nic, opalalam sie kilka sezonow,
      uzywajac oczywiscie dobrego kremu z filtrem, bezproblemowo. Powinnas obserwowac
      jak reagujesz i uzywac dobrego kremu ochronnego.
      • 18lipiec Ja bralam pigulki i sie opalalam -zero problemow 18.06.04, 21:42
    • heather_morris Re: pytanie ANTYKONCEPCJA + OPALANIE 18.06.04, 21:53
      To jest bardzo indywidualna sprawa. Niektore dziewczyny sie opalaja, chodza
      ciagle na solarium i nic sie nie dzieje, a inne tylko pokaza sie na sloncu i
      juz robia im sie plamy. Musisz po prostu sama sie poobserwowac i zobaczyc jak
      ty bedziesz reagowac na slonce...

Pozdrowionka
      • Gość: ama5 Re: pytanie ANTYKONCEPCJA + OPALANIE IP: 217.124.81.* 19.06.04, 14:30
        to musi byc indywidualne, bo ja bralam rozne tabletki i co lato smazylam sie na
        plazy bez zandych konsekwencji (wlasciwie to z tego postu dowiedzialam sie ze
        moglo tomiec jakies konsekwencje),tak wiec pozostaje Ci metoda prob i
        bledow ... powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka