kasi_a1986 04.05.12, 16:44 mam problem ponieważ mam 26 lat choruje na toksoplazmoze i chciałabym schudnąć. czy ktoś się orientuje czy gdy się choruje na tę chorobę można brać MERIDIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elle Re: prosze o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:34 Zapytaj Google, dlaczego w Unii Europejskiej wycofano Meridię już dobre kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi_a1986 Re: prosze o pomoc 05.05.12, 23:16 kiedyś brałam te leki sam lekarz mi zapisał i chciałam do mich wrócić ale nie wiedziałam jak to jest podczas chorowania na TOKSOPLAZMOZE. Chciałabym schudnąć a przynajmniej ograniczyć jedzenie bo mam duży apetyt i w ogóle zaczęłam tyć po tabletkach na padaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: prosze o pomoc 06.05.12, 16:16 Padaczka i pochodne amfy (meridia)....gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi_a1986 Re: prosze o pomoc 06.05.12, 22:53 MERIDIE zapisał mi lekarz domowy. przy mnie dzwoniła do kogoś i pytała się czy można łączyć te leki z padaczką. Ale to było kilka lat temu chyba przed 2009 rokiem. Mam zbyt słabą siłe woli żeby sama schudnąć a bardzo bym chciała zgubić pare kilo. w tej chwili mam 165 cm wzrostu i waże 85 kg. chciałabym chociaż zgubić conajmniej z 10 kg. Jak w takim razie to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś