Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 12:13 jakiemacie doswiadczenia z tymi tabletkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuczek Re: logest 19.06.04, 13:23 Skorzystaj z wyszukiwarki. Na górze - ponad postami wpisz Harmonet albo Logest (te same pigułki, tylko inny producent) i szukaj poprzez 'temat'. Znajdziesz całe mnóstwo dyskusji. Na dobry początek jeden z wątków sprzed kilku dni zaledwie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=13154942 Poza tym PAMIĘTAJ, że każdy organizm reaguje INDYWIDUALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
osialbn Re: logest 19.06.04, 19:54 biore logest od 10 m-cy i jestem bardzo zadowolona. nie mialam zadnych plamien ani skutkow ubocznych, jak na razie czuje sie swietnie. aha, libido tez mi nie spadlo=D Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: logest 19.06.04, 20:36 Brałam 2 lata. Bez żadnych skutków ubocznych, mdłości, zawrotów głowy, spadku libido czy czegoś takiego. Po prostu było tak jakbym ich wcale nie brała. Moim zdaniem są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1414 Re: logest 19.06.04, 21:59 Witam. U mnie było tak: 3 lata temu brałam logest i czułam się rewelacyjnie , odstawiłam zaszłam w ciąże i zaczęłam znowu brać tabletki i skutki opłakane , złe ciśnienie , zawroty głowy , temperament bardzo niski, i ogólne samopoczucie okropne. Nie chcę kogoś zrazić do logestu, być może miałam zmiany hormonalne po urodzeniu dziecka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xja Re: logest IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 20.06.04, 18:09 Moim zdaniem swietne...biore prawie rok,zadny skutkow ubocznychjak przepisal ci je lekarz to zapewne bedziesz zadowolona,chociarz kazdy reaguje inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
haggis79 Re: logest 20.06.04, 23:43 Biorę cztery lata. uregulował mi krwawienie, które jest mnij obfite i bezbolene. Nie wpłynął na wagę. Jedynym skutkiem ubocznym sa bóle migrenowe w czasie tygodniowej przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portia Re: logest IP: *.vline.pl / 213.25.96.* 20.06.04, 23:47 a ja mialam rozne jazdy po logescie zreszta i po kilku innych jakie bralam wiec moze taka juz moja reakcja teraz biore cerazette i czekam na efekty bo to dopiero kilka dni pozdro Odpowiedz Link Zgłoś